• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Basak hemen cemkirmee zatiii strese girmisim hamis demem saclarini yolarim haaaaa:4:aaaaa

tamam bu ara iyi geçinek bende hamişim. hem biliyomusun oliş in hareketlerini artık çok net anlıyorum. bu hafta çok belli oldu. sana sööliycektim fırsat bulamadım. balon patlaması gibi pıt pıt atıyo.

özellikle karnım acıktığında. bide tuvaletim geldiğinde çok oluyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

sen yaşadıklarına bak 15 sene olmuşş artıkk
göreceğini gördünn
allahım mutluluğunuzu bozmasın...

aminnnn

ayy ben mutfaka dalmşım kk beni dehlemiş:18: neyse ben gidiyom bugün fazla işim yok gelirim yine. eroş bilgi,lerimi yazcam sana

bende mutfağa dalmışım bi geldim benide dehlemiş kk:30:
neyse bende çıkayım kahvaltı etmedim daha canım istemedi şimdi azıcık zıkkımlanayım gelebilirsem gelirim

tamam bu ara iyi geçinek bende hamişim. hem biliyomusun oliş in hareketlerini artık çok net anlıyorum. bu hafta çok belli oldu. sana sööliycektim fırsat bulamadım. balon patlaması gibi pıt pıt atıyo.

özellikle karnım acıktığında. bide tuvaletim geldiğinde çok oluyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Ben demedimmi sana artik vakti geldi diyeee daha dur gunler gectikce cok hissedersin erkek bebek cok hareketli oluyor

nie ne sorunu varmış senle sen bana gönderrrr

noldu kuzum?
kocanla ailesiinin sorunumu var?
sen arada kalıyon dimi?
aynı binadamısınız?
zor allah kolaylık versin...

esım aılesı ıle aslında sorunu yok ama nedn se onların ıcı ne gırmek ıstemıyo ve para ıstıolar dıye gırmıyo maasımız yarısını zate alıyoz 100l lıra 250 kendı kredımız

ben onlara gıdıyorum esım arrıyo eve cık ben oraya gelmem mecburen cıkıyrm bı kac esımle tarsımdım ama nafıle onlar yuznden esımı kırmak ıstemıyorum ama kayanan hayet sokuy belınay ne yapıysn ya allahım bem ne yaptım sana

aynı bınada degılım eros yuruyusle 30 dk var aramızda arabayla 4 dk
sevınc yanlız kalırım ama arayıp nasıl evde tek kalıyosun deyıp surat yapıyolar zaten gorumcelerım allah havale edıyorum en ufak seye surat yapıyolar ben kendıme bısey alsam tavırlı bak tatlıle gıdecez onkarıs suratları olur:14::14::14::14:

kıslar ben geldiiiimmm
hadi toplanakk,çayı koydumm

başak bir haftadır tükanı ben açıyom:31:
topluyomm,tozunu alıyomm,tüfekhaneyi temizliyomm,:26::26:
çayı koyuyomm hemde sabahın 6 sında burdayımm:47::47::47:
ne bir teşekkür ne bir tebrikk:47:
:19::19::19::19:

yaa ne biliimm,gelmesin zatenn
niye tiksndim bilmem
çok severdim.çokta zevkli gelirdi,,,
ama şimdi ööle değill direksiyona oturunca eziyet geliyorr
arabadan vzageçmem ama niye böyle oldu???
nazara mı geldim??:17::17::17:
çok özeniyolar bana çevremde kadın şoför tek tük var
dikkat çekiyomm galiba
off ben bi yasin okuyayım,bide akşam çocuklara çikolata dağıtayım belki biraz unuturumm

bencede canım oku yasinini dağıt cikolatani sevinsin çocuklar sende rahatla hoş kocisin rahatlatmış zati ;)

o kadar karı var bırı yardıma gelmedı:19:

neysemkı ısım az kaldı bende dondurma keyfı yapıyodum

eroşş canım ben dun gece dua ede ede yattım allah ım ne olur cocugum olacksa yzunu goster dedım zaten kuran falan okumustum

bı cocuk kucuk yuzunu hatıtlayamıyorum sonra kız cocugu ayy cok tatlıyı ole bı ruya gördum sabah namzanından sonrada bı camıdeydım cok buyuktu 2 gundur guzel ruyalar goruyorum ruyalarım cıkar yatabılırım ıstıhareye

belinaycim benim içinde yatarmisin lütfen ama ;)))

kızlar kaldırın elleri cuma duasııı

Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver.
Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, entel maksudum, Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapılarını aç, benim günahımdan geç.

Benim günahım varsada senin gibi halikim var. Muhammed Aleyhisselam dostum var.

İlahi kabre vardığım gece lütfeyle, yalnız kaldığım gece bilmediğimi bildir. Kabrimi nur ile doldur. Kevser şarabına daldır, ulu cemalini göster.

Gece gündüz yalvarırım sana dünya ve ahiret muradımı ver bana.

Günlerden bugün Cuma, Cumanız mübarek olsun
Allah’ın selamı ve rahmeti, üzerinize olsun
Gününüz aydın, işleriniz hep, yolunda olsun
Hasta olan kardeşlerimize, bu dua şifa olsun

Kısmetiniz bol, bereketli olsun
Geceniz gündüz gibi, aydınlık olsun
Yolunuz açık, gönlünüz nur olsun
Her gününüz bol, bereketli şen olsun

Melekler daima, duacınız olsun
Yüreğiniz ferah, İlhamınız bol olsun
Sevgili peygamberimiz, şefaatçiniz olsun
Cennetin sekiz kapısı, nasibiniz olsun

Sıkıntı çekenlerin, sıkıntıları yok olsun
Borçlu olanların, borçları hep eda olsun
Küs olanların, her birinin barışması olsun
Allah’ın selamı ve Cumanız mübarek olsun

Aminnnnnnnnnnnn Allahım ne güzel bir duaaaa rabbim bu mübarek günün hürmetine kabul etsin insallahhhhh

esım aılesı ıle aslında sorunu yok ama nedn se onların ıcı ne gırmek ıstemıyo ve para ıstıolar dıye gırmıyo maasımız yarısını zate alıyoz 100l lıra 250 kendı kredımız

ben onlara gıdıyorum esım arrıyo eve cık ben oraya gelmem mecburen cıkıyrm bı kac esımle tarsımdım ama nafıle onlar yuznden esımı kırmak ıstemıyorum ama kayanan hayet sokuy belınay ne yapıysn ya allahım bem ne yaptım sana

aynı bınada degılım eros yuruyusle 30 dk var aramızda arabayla 4 dk
sevınc yanlız kalırım ama arayıp nasıl evde tek kalıyosun deyıp surat yapıyolar zaten gorumcelerım allah havale edıyorum en ufak seye surat yapıyolar ben kendıme bısey alsam tavırlı bak tatlıle gıdecez onkarıs suratları olur:14::14::14::14:

canım yyaaa boşver sen onları kocan yanindaysa gerisini takma soyle onlarada kocam evde olmamı istiyor de...birşey dermi esin ole söylesen

aminnnn

bende mutfağa dalmışım bi geldim benide dehlemiş kk:30:
neyse bende çıkayım kahvaltı etmedim daha canım istemedi şimdi azıcık zıkkımlanayım gelebilirsem gelirim
az zıkkımlan nazocum:8::8:boşa gitmesinnnnn:40::40:
Ben demedimmi sana artik vakti geldi diyeee daha dur gunler gectikce cok hissedersin erkek bebek cok hareketli oluyor
evet devamlı pıt pıt durmuyorrrrrr:9::9:korktum ben bu bebkten:1::1:
ıslerım bıttı namazımı ılayım perdeme kılı bulmaya gıdeyım snra gorusurz:5::5:
:38::38:perdesine ne bulmaya gidiyomş bu hatun
kıslar ben geldiiiimmm
hadi toplanakk,çayı koydumm

başak bir haftadır tükanı ben açıyom:31:
topluyomm,tozunu alıyomm,tüfekhaneyi temizliyomm,:26::26:
çayı koyuyomm hemde sabahın 6 sında burdayımm:47::47::47:
ne bir teşekkür ne bir tebrikk:47:
:19::19::19::19:
bende yemeğimi yedim ohhhhhh tam çay vaktiiiiii:7::7:

doldur da içek bitek sevinç varmş

eroş ben sana tbriği bi göstercem görcen:57: bu topik senin tabiiki yapcan:ssz::ssz:

az zıkkımlan nazocum:8::8:boşa gitmesinnnnn:40::40:

evet devamlı pıt pıt durmuyorrrrrr:9::9:korktum ben bu bebkten:1::1:

:38::38:perdesine ne bulmaya gidiyomş bu hatun
bende yemeğimi yedim ohhhhhh tam çay vaktiiiiii:7::7:

doldur da içek bitek sevinç varmş

eroş ben sana tbriği bi göstercem görcen:57: bu topik senin tabiiki yapcan:ssz::ssz:

sana açık çay döküyorumm hamişsin ya kuzummmm.....
kuzum ben bu topiğin temiz olmasından yanayımm ama hep ben hep bn olmuyokiiii

başak bende sana gayet açık hayatımı yazdımm canımm beğendinmi sormak istediğin bişi varmı???

kızlar ben geldim, dün 17.günü tekrar idrar testi yaptım 2.çizgi ilki gibi silik çıktı hala adet olmadım beklemedeyim

sen hala kan testine gitmedinmi???
dinleme kimseyii kuzum gitsene teste
doktor zaten yaptırıcak gittiğinde
hala problem çıkarıyorlarsa doktora git hem gör hem netleşsinn
ikinci silik çizgi hemen çıktımı???

prenses yaptırdınmı testini sonuç ne :18::18:
hayırlıdır inşallah..

bi türlü yaptıramıyorum kan tahlilini canım kısmet olmadı her önüme gelen yaptıramazsın diyo olay hak helal etmemeye kadar geldi bünyem çok zayıf oyuzden bu ısrar heralde
bukadar insan engel oluyosa herşeyde vardır bi hayır diye düşünüyorum beklemeye aldım kendimi

Back
X