• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

oda var nazomm oda varr
sende hadişi mi salcan üstüme aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
noldu sizin gözlerinize yaaa:53::53::41::41:

kız yok ben kimin üstüne gitçemi biliommmmm nazar değdirdin bana ama gelmişken saçını yolmadan gitmem aramıza girdin

seninde çok hoşuna gitmiş gibi geldi:130:
ama hadiskoda varmış galiba tekrar bakmam lazım :53:
bence uykudan uyanınca yanlış görmüşümdür ben:17:

yokum anam baktım yokum nazom kankam olurmusn sevinçten hayır:52::52::52: yukkk

valla vıcdansı kere vıcdansız benı sevme oglunu da sevme ama gunahsız yavruya öl denir mi... kızlar cok sagolun hersey ıcın ben su ceyızlerımı doktum bocek mocek yok wallaçç hazır halılarda yok mutfag bı daha dokeyım opuyorm sızı cokk allaha emanet olun.. basagımm yoksun senıde opuom :)
kolay gelsin canım...

hayırlı olsun canım yok senden çıkarmam :50:
bende istiyom yazlık halı ama bu sene kalacak sanırım arabayı değiştiriyoz:27:
doktor masrafları cabası zaten :27:

kız bak arkadaş kıyağı yapıyorum rahatlıcaksan sar ama yok ben sana kıyamam dirsen tilotluyu bekle:9:
canım,bende almıcaktımda taksitler çok uygun fiyatıda öyle hadi alayım dedim..ayrıca arabanız şimdiden hayırlı olsun,walla doktora çok para gidiyo ewet biz verdiğimiz paralarla kesin bir araba alırdık yani..

zaten insan yenecek yemekte değilde canım bunların böyle umursamaz,işte bu benim havalarına sinir oluyo ne olur yani bir haber verse..ama sen haber vermeden gitsen olay olur ,boşver sevincim kafana takma herkes kalitesini gösteriyor işte böyle..

:32: biraz sıktım ama geçti akşam kayınpedere derim haber etmeden gittiler peşlerine takılırız diye korkyularmı derim :27::27:

kız kalkmadınmı daha sen yoksa çarpıştında yoruldun mu ondan mı kalkamıyosuunnnn:60::60:

kolay gelsin canım...

kız bak arkadaş kıyağı yapıyorum rahatlıcaksan sar ama yok ben sana kıyamam dirsen tilotluyu bekle:9:
canım,bende almıcaktımda taksitler çok uygun fiyatıda öyle hadi alayım dedim..ayrıca arabanız şimdiden hayırlı olsun,walla doktora çok para gidiyo ewet biz verdiğimiz paralarla kesin bir araba alırdık yani..
saol canım eskiyi sattık şimdi araba fiyatları çok yüksek zaten 2. el alacaz modeli yüksek olsun diyoruz ama bulamıyoz bulduğumuza paramız yetmiyor paramızın yettiğinide biz beğenmiyoz bakalım kısmetimiz nerde.. sende halılarını güle güle kullan nasıl bişi aldın:26:
hehhh şöyle akşam onu söyleyince daha da rahatlarsın:34:
:32::32::32::32::32::32:

günaydınnn kızlarr
nasılsınız bakalımmmm:79::80:
sağol canım sen nasılsın??

saol canım eskiyi sattık şimdi araba fiyatları çok yüksek zaten 2. el alacaz modeli yüksek olsun diyoruz ama bulamıyoz bulduğumuza paramız yetmiyor paramızın yettiğinide biz beğenmiyoz bakalım kısmetimiz nerde.. sende halılarını güle güle kullan nasıl bişi aldın:26:

:32::32::32::32::32::32:

araba güzel yaa bizimde vardı bir zamanlar ama satmak zorunda kaldık..sizde inşaallah istediğiniz gibi bulursunuz bir tane..bir tek salona aldım kuzum,ha birde girişe yolluk gibi kestirdim salona beğendiğim yokmuş başka bir tane seçtim sade birşey ben çok karışık,gözü yoran şeyleri sewmiyorum..hem 6 metrekaresini 110 milyona indirdiler kampanya varmış..

sağol canım sen nasılsın??

araba güzel yaa bizimde vardı bir zamanlar ama satmak zorunda kaldık..sizde inşaallah istediğiniz gibi bulursunuz bir tane..bir tek salona aldım kuzum,ha birde girişe yolluk gibi kestirdim salona beğendiğim yokmuş başka bir tane seçtim sade birşey ben çok karışık,gözü yoran şeyleri sewmiyorum..hem 6 metrekaresini 110 milyona indirdiler kampanya varmış..

ohh ne güzelmiş altı kaymayanlardanmı lastilki gibi oluyor jel taban diyolar

oda var nazomm oda varr
sende hadişi mi salcan üstüme aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
noldu sizin gözlerinize yaaa:53::53::41::41:

seninde çok hoşuna gitmiş gibi geldi:130:
ama hadiskoda varmış galiba tekrar bakmam lazım :53:
bence uykudan uyanınca yanlış görmüşümdür ben:17:

hadiskocum nasılsın seni görünce bi merhaba diyeyim dedim ama çıkmam lazım kardeşim beni bekliyo görüşürüz:54:
iyim canım nasıl olım sıcaklar baydı allah yardımcımız olsun pek gelemiorummm bide kankama bozukum hiç yazmıooo

gel annem serin serin oturak çay icek...kizlarr buyrun çaya;)

men geliyrummm

Back
X