• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hoşgeldin canım..geçen gün sana patlıcan tavasının tarifini yazmıştım gördünmüüü???

sinirlerim tepemde kaynoş cadısı habersiz tatile gitmedimi
bugün dönmüşler benim kocişi aramışlar terminalden gel al diye
sonrada arabayı bizim eve sürdürmüşler benden habersiz :99: :30:
sinir oldum :63: akşam akşam yemek yap çay demle zaten pazarda yoruldım havalar sıcak
çat kapı pat kapı nefret ediyorum ama kaynoşa heeç yüz vermedim :19::19:
kayınbabamda geldi oda yedi içti gittiler
insan bir eline sağlık der tencerede yemek bırakmadılar :19:
eline sağlık diyen yok :20:

sinirlerim tepemde kaynoş cadısı habersiz tatile gitmedimi
bugün dönmüşler benim kocişi aramışlar terminalden gel al diye
sonrada arabayı bizim eve sürdürmüşler benden habersiz :99: :30:
sinir oldum :63: akşam akşam yemek yap çay demle zaten pazarda yoruldım havalar sıcak
çat kapı pat kapı nefret ediyorum ama kaynoşa heeç yüz vermedim :19::19:
kayınbabamda geldi oda yedi içti gittiler
insan bir eline sağlık der tencerede yemek bırakmadılar :19:
eline sağlık diyen yok :20:

giderken gelmemişte dönüşte niye geliyor..millet akıllı walla hazır yemeğimizi yiyip çayımızıda içip öylemi gidelim dediler..hadi yiyip içmeleri bişey değilde takdir görmemek insanı sinir eder..nereye tatile gitmişki bunlar....

kız bu doğum ettiğinde ne olacak ...o zaman hiç gelmez sen dewral en iyisi yaa :31::31:

pokuyla oynar diyomda kimse inanmıyor :21::21:

teşekkür ederim:17:ayıptır demesi yemeklerimin güzel olduğunu söylerler:))

:56: eee nede olsa adanalısın aferin sana bende süt geldi kaynattım yoğurt mayalayacam :56:
kız geçen bayılacaktım gülmekten bu pakize sütü kaynatıp sıkı sıkı sararsan yoğurt olur sanıyormuş
mayalamak için yoğurda ihtiyaç olduğunu bilmiyormuş :60:
bide bize kızıyor neden sölemediniz diye :53::53::53::53::53:

giderken gelmemişte dönüşte niye geliyor..millet akıllı walla hazır yemeğimizi yiyip çayımızıda içip öylemi gidelim dediler..hadi yiyip içmeleri bişey değilde takdir görmemek insanı sinir eder..nereye tatile gitmişki bunlar....

nevşehire canım termal tatile yazın şu günü :19::19::19:
kaynım kaynanam babaanneleri bide gelmiş gıcık gıcık anlatıyorlar :19::19:
görümcem bir sene oldu evleneli oraya yemeğe gitseler hiç yenmeyecek yemeklere
ayılıp bayılırlar :120:

Son düzenleme:
pokuyla oynar diyomda kimse inanmıyor :21::21:

:56: eee nede olsa adanalısın aferin sana bende süt geldi kaynattım yoğurt mayalayacam :56:
kız geçen bayılacaktım gülmekten bu pakize sütü kaynatıp sıkı sıkı sararsan yoğurt olur sanıyormuş
mayalamak için yoğurda ihtiyaç olduğunu bilmiyormuş :60:
bide bize kızıyor neden sölemediniz diye :53::53::53::53::53:

:60::60::60:ALLAH iyiliğini versin sewinc hiç güleceğim yoktu gerçekten öylemi zannediyormuş:53::53:bende bugün yaptım yoğurt yarına misgibi ew yoğurdum hazır ohh mis gibi:56::56:

nevşehire canım termal tatile yazın şu günü :19::19::19:
kaynım kaynanam babaanneleri bide gelmiş gıcık gıcık anlatıyorlar :19::19:
görümcem bir sene oldu evleneli oraya yemeğe gitseler hiç yenmeyecek yemeklere
ayılıp bayılırlar :120:

yok canım kızlarına hiç kıyarlarmı...aman boşver senin yaptığın iyilik senin yanına kar kalır...kız iyiki buharlaşmamışlar bu sıcakta:))

:60::60::60:ALLAH iyiliğini versin sewinc hiç güleceğim yoktu gerçekten öylemi zannediyormuş:53::53:bende bugün yaptım yoğurt yarına misgibi ew yoğurdum hazır ohh mis gibi:56::56:

he kız deliye bak bide bize kızıyor nie demediniz diye :53: çatlak karı ohh ellerine sağlık bende mayalarım gece üstünü açarım sabahta dolaba koyarım :34:

beydağlı hayatım sen çıkıyorum çook yoruldum yaaa dön allah dön :37:
yoğurdumu mayalayıp yatacam görüşürüz tatlım :31:

he kız deliye bak bide bize kızıyor nie demediniz diye :53: çatlak karı ohh ellerine sağlık bende mayalarım gece üstünü açarım sabahta dolaba koyarım :34:

seninde ellerine sağlık,canım..kız insan sütü sarıp sarmalayınca nasıl onun yoğurt olacağını düşünür düşünce gücüyle yapacaktı heralde:9::9:sewinc yaa bende ramazan gelmeden yemeğe misafir davet ederim belki bir aksilik olmazsa tabii bu sıcakta ne pişirsem diye düşünüyorum...benim yeterki yemek aklımda olsun yaparım ama biraz bulmakta zorlanırım..

seninde ellerine sağlık,canım..kız insan sütü sarıp sarmalayınca nasıl onun yoğurt olacağını düşünür düşünce gücüyle yapacaktı heralde:9::9:sewinc yaa bende ramazan gelmeden yemeğe misafir davet ederim belki bir aksilik olmazsa tabii bu sıcakta ne pişirsem diye düşünüyorum...benim yeterki yemek aklımda olsun yaparım ama biraz bulmakta zorlanırım..

canım ben ramazanda alırım iftarda kalabalık olunca hoşuma gidiyor yemeklerin yanına soğuk çorba felan yap patlıcan közlet salatasını yap süper oluyor:32::32:

canım ben ramazanda alırım iftarda kalabalık olunca hoşuma gidiyor yemeklerin yanına soğuk çorba felan yap patlıcan közlet salatasını yap süper oluyor:32::32:

bende ramazanda alırımda..bu alacağım misafirler kuzenlerim biri almanyadan biri adıyamandan geldi gidecekler onun için erken almak istiyorum..neyse bişeyler bulurum ,o zamana...patlıcan közlemesinin yoğurtlusuda çok güzel oluyor,bende yaparım tabi soğuk çorbada...

Back
X