• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:3:ahh cnmm tşk ederim ama görmedim walla bazen yetişemiyorum sayfalaraa kaçmş gözümdenn
tekrar gönderirmisinn rica etsem ewde patlıcan war hemen yaparımmm hemde çok sewerimm:56:

sewinççççççç:3::3::3:
nbr tatlımm

Iyiyim hayatim sen nasilsin

karilar bu arada hadis face den msj atmis mersine cimmeye gidiyormus pazartesi sabah gelecekmis
hepinize selami var

Iyiyim hayatim sen nasilsin

karilar bu arada hadis face den msj atmis mersine cimmeye gidiyormus pazartesi sabah gelecekmis
hepinize selami var

bende iyim cnmmm oturuyorum ölece kocişte ark.görüşmeye gitti dedim dondurma al gelirken öle işe onu bekliyorumm
hadişede hayırlı yolculuklarr a.s.

selam kızlar:3:nasılsınız? bugün dr a gittim pıtıtrcığım çok iyi maşallah uyuyodu uyandırdık sonra akrobatik hareketler yaptı bize maşallahh çok mutlu oldum:nazar:,çook güzel bişeymiş bu yaaa Allahım sonuna kadar gidebilmemize izin verir inş..ve herkese nasip eder... pıhtı oranımda tavan yapmış ben artık yaşadıklarıma anlam veremiyorum bebek iyi ama hızla pıhtılaşıyorum,suan 8-9 aylık hamile bi kadınla aynı değerlere sahibim.Allah sonumuzu hayır etsin... ayrıcaa cuma günü cinsiyetimiz belli olurmuş gel bakalım dedi dr, bugün pozisyon uygun diildi dedi ama innamıyorumm bence gördü emin olmak için cumayı beklemek istedi...merak etmeye başladım:18::18:
sain burası bugün, bende yarın erken kalkıcam kahvaltıya gidicez ailecek çok uykum var çıkarım birazdan öpüyorum hepinizi.

selam kızlar:3:nasılsınız? bugün dr a gittim pıtıtrcığım çok iyi maşallah uyuyodu uyandırdık sonra akrobatik hareketler yaptı bize maşallahh çok mutlu oldum:nazar:,çook güzel bişeymiş bu yaaa Allahım sonuna kadar gidebilmemize izin verir inş..ve herkese nasip eder... pıhtı oranımda tavan yapmış ben artık yaşadıklarıma anlam veremiyorum bebek iyi ama hızla pıhtılaşıyorum,suan 8-9 aylık hamile bi kadınla aynı değerlere sahibim.Allah sonumuzu hayır etsin... ayrıcaa cuma günü cinsiyetimiz belli olurmuş gel bakalım dedi dr, bugün pozisyon uygun diildi dedi ama innamıyorumm bence gördü emin olmak için cumayı beklemek istedi...merak etmeye başladım:18::18:
sain burası bugün, bende yarın erken kalkıcam kahvaltıya gidicez ailecek çok uykum var çıkarım birazdan öpüyorum hepinizi.

hadi gözün aydın tatlım
allahım kavuştursun birbirinize inşallh
korkma yaşayacak günleriniz varsa bişicik olmazz
nedense senin bebekin erkekmiş gibi geliyor bana içime ööle doğuyorr
ama merak ettim neymiş cinsiyetii
haber ver mutlaka

he kız deliye bak bide bize kızıyor nie demediniz diye :53: çatlak karı ohh ellerine sağlık bende mayalarım gece üstünü açarım sabahta dolaba koyarım :34:

ayyy bu hatunlar yogurtlarını bile kendileri yapıyolar yaaaaaaaa:56::56: ben yemek yapamıyom evde siz aşmışsınız olayı...

canım rabbım kucağına almayı nasıp etsın ınş:16::16:

kız basak bılgılerımı düzelt ayrıca batım 31 temmuz olarak belırlenmıştır duyrulur:19::19::16::16::16:

iyi geceler kardeşim bende kalacak bu gece
yarında ablam gelecek oda kalacak yarın akşam konser var konsere gidicez
pazarteside eşim izinli ablam kardeşim ve yeğenler göl kenarına kahvaltıya gidicez benden 2 gün daha hayır yok salıya ALLAH kerim
küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öperim :54:

Canim oncelikle bebis banada erkek gibi geliyooo hayirlisi saglikla kucAgina alirsin insallah.
ayyy bu hatunlar yogurtlarını bile kendileri yapıyolar yaaaaaaaa:56::56: ben yemek yapamıyom evde siz aşmışsınız olayı...
Gel annem sanada mayalayak..
iyi geceler kardeşim bende kalacak bu gece
yarında ablam gelecek oda kalacak yarın akşam konser var konsere gidicez
pazarteside eşim izinli ablam kardeşim ve yeğenler göl kenarına kahvaltıya gidicez benden 2 gün daha hayır yok salıya ALLAH kerim
küçüklerin gözlerinden büyüklerin ellerinden öperim :54:
Ohhhh gez valla ne guzel. sana imreniyom kardeslerinle bir aradasin benim hic kimsem yok tadini cikar canim.

ohh ne güzell giy cicileri gez bakalım özendim valla:21::21:
dolunay eşinden tam ayrılmadı tatlım dava açacaklarmş daha.
inşallah devamlı bööle bizi haberdar edebilirsin. heyecan artıyormu oğlişin gelcek artık az kaldı:16::16::16::16::16:

:110: müsrif karı klima almş bide.
durur durur sıcaktan şikayet eder, evde kliması varmış sıcak seni etkilermi beeee,, kıymet bilmez , huysuz koca toto karıııııı
:100::100::100::100::100:

ahhh canım akrabaalı bırak ailende mi ilgilenmiyo seninlee. ayy canım yaa düşündümde şimdi hangisi daha iyi acaba?
ailenin daima yanında olup, saçma sapan bir aileye gelin gelmek mi
yoksa ailenin sana arkasını dönüp harika bi aileye gelin gelmek mi:26::26::26::26::26::26::26:

dün akşam düğün çok güzel geçti piyanist bi türliü bitiremedi düğünü tam iyi akşamlar diyo bizimkiler bi müzik daha istiyolar bende eşimle dans ettim sonra dayanamadım biraz oynadım göbüşümü tutarak
:1:evet doğum yaklaştıkça hem heyacan hemde korku beni sarıyo ama bi o kadarda mutluluk var acaba nasıl bişi olacak en çok onu mrk ediyorum.dolunay içinde hayırlısı olsun.

dün akşam düğün çok güzel geçti piyanist bi türliü bitiremedi düğünü tam iyi akşamlar diyo bizimkiler bi müzik daha istiyolar bende eşimle dans ettim sonra dayanamadım biraz oynadım göbüşümü tutarak
:1:evet doğum yaklaştıkça hem heyacan hemde korku beni sarıyo ama bi o kadarda mutluluk var acaba nasıl bişi olacak en çok onu mrk ediyorum.dolunay içinde hayırlısı olsun.

Canim emin olki o kucagina aldign minicik bebek hayatinin tek anlami olacak
saglikla buyutursun insallah

Kizlar iyi pazarlar
bizde kocisimle kahve keyfi yapiyok film izliyok
dur hayatim bizim karilara bakak dedim kimse yok

hahahhhaa cok yanlış hemde:1::1::1: bırıncısı 21 değil 30 yasındayım.. tamam esımın aılesı dogru .. ama yumurtlama sorunum yok cok sukur tıkır tıkır yumurtluyom sadece prolaktın sorunum ve troıd problemım vardı onları tedavı oldum.. doktor cok cocuk ıstedığım ıcın ve sabrsız olduğum ıcın bu ay klomen verdı hamıle kalma ıhtımalımı arttırmak ıcın yoksa bı sorun kalmadı allah ol dıcek olcak:16::16:
:128::128::128:
anamda anamm kim gelmiş yaaa
inşallah kankammm
doktor bana ultrason resmi verdiiiii
yıllar sonra ilk kez ultrason resmim olduu:52::52:
bana da doktor yumoşlarımın resmini verdiğinde çok mutlu olmştum. anlıyorum cnm seni.
inşallah o resimdekiler bebeke dönüşür:emir_bebek::emir_bebek:
başaaaaak evimde çok iş var annem sıcaktan yapamadımm
gece yapıcam inşallahhhhhh
:44::44::44::44:
gece gece nasıl yapıyon temzlik kuzum:6:
kızlar sayfanın altındaki reklama baksanıza
bahçeci kliniği reklamına
"incili kadınlarda bebek sahibi olabilir diyor(pko)"yazıyorrr:9::9::9:
ben pko lu olarak incili kadınmıyım??:21::21:
hoşuma gitti bu lakappp:16::16::16:

incili mi demişler cidden pkolulra ayy çok hoş:16:

dur listedeki pklo hatunları incili yapak:126:

o göbüşle nasıl dansettiniz kızzz:9::9::9:

Back
X