• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

evet ama yinede biriktirmeye devam ediyolar hayatın tadını sonuna kadar çıkarıyolar aynı biz :16:inşallah sonumuz mutlu son olur onlardan farklı olarak
aynı biz ayrıcaaaa,,,
evet nazomm biz çocuklarımızla yaşlanırız inşallahhhh

bu kadar klip...........

hmm kşke uzun bi animasyon film yapsalarmışşşş

kız bana verdiği resim kistlerimin resmi nasıl bebeke dönüşsünn:9::9::9:
onlar bebeke dönüşemeiğinen kist zatiiii:1::1:
ben 2 katlı evde oturuyomm
ev sahibim çok iyi
hiç sorun olmuyo bende oda gece isteiğimiz gibi yapıyok temizliği gece serin oluyo yaaaa

evet ööle yazıyo bi dikkat et okuu
bende sevdimm bu lakabıı:40::1:

senin koca çok çok evcill hiç duymadım senden beni buraya getirdi şuraya götürdü diyeeee
benimkide fazla gezgin zati

kocam yok bugün 14 e gitti yarın sabak 9,30 da gelicekkk
yarın yolculuk varrr
istanbulaa
annemler geliyorr ooolllllleeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:32::32::32::32::32:
Canim gozunaydin annenler geliyormus ..
alşmaya başladm ben artık ha:44:ilk başlarda korkuyodum çok.

balkonları kitliyodum. şimdi açtım balkonu yiyip içip oturuyorum:39:

korkçak bişiyokmş

Oooo bakiyorumda cesaret gelmis artik tirnaklari yemiyorsun
:18:

Gunaydin hanimlar mutlu huzurlu saglikli bir hafta gecirmeniz dilegiyle...
dun cok yogunduk aksamda kaynosun bagina gittik yemege ve eve gec dondukk bugunde malum hafta basi ve benim dip bucak temizlik gunum
hepinizi cok sewiyorum hersey istediginiz gibi olsun.
:29:

günaydınn güzel topiğin güzel hanımları,güzel bir gün diliyorum hepinize:16::16::16:

başoş annemmmm bende anavatan kan ağlıorrrr bat değiş canımmm çok üzülmedim az üzüldüm ama ümidim hala varrr

Günaydın kızlar herkese hayırlı haftalar.

Dün döndüm bursadan cumartesi günü transfer yapıldı 2 tane bebiş transfer etti doktor. şimdi heyecanla bekliyoruz sonucu inşallah bebeklerim benimle kalırlar ve sağlıkla doğurup kucağıma alırım onları. Ayın 26 sında test yaptıracağım ozamana kadar dinlenmedeyim.

Seviç canım araban hayırlı olsun güle güle kullan.

Erenay seninde gözün aydın canım. Annenlerle güzel vakit geçirirsin inşallah.

Wilmacım sende inşallah bu ay hamile kalırsın canım.

Benim için dua etmeye devam edin arkadaşlar valla çok zor zaman geçmek bilmiyo daha 10 gün var teste offffff offfff hayırlı haberler alırım bu sefer inşallah.

Dün döndüm bursadan cumartesi günü transfer yapıldı 2 tane bebiş transfer etti doktor. şimdi heyecanla bekliyoruz sonucu inşallah bebeklerim benimle kalırlar ve sağlıkla doğurup kucağıma alırım onları. Ayın 26 sında test yaptıracağım ozamana kadar dinlenmedeyim.

Benim için dua etmeye devam edin arkadaşlar valla çok zor zaman geçmek bilmiyo daha 10 gün var teste offffff offfff hayırlı haberler alırım bu sefer inşallah.

transferin hayırlı olsun canım bursada hangi hastanede yaptırdın tedavini doktorun kim
ilaçlarını düzenli kullan ve ve eğer cirinone jel verdiyse doktorun onu kullanır kullanmaz hiç yatma 15 - 20 dakika evin içinde dolaşki içerdekalıp donmasın
yoksa ilerde parça parça düşüyo bi zararı olmuyo belki ama seni korkutuyo o yüzden o jeli kullanınca hemen kalkıp dolaşmak lazımki ilaç iyice eriyip fayda sağlasın anlatabildimmi canım

Canim gozunaydin annenler geliyormus ..

Oooo bakiyorumda cesaret gelmis artik tirnaklari yemiyorsun
:18:
evet artık tırnklarım yerine bilumum aburcubur yiyorum.
alışıyo insan be sevinccim olişte olunca onu kim koruycak ben korkarsam. oliş korumaz heralde beni:1::1::1:
Gunaydin hanimlar mutlu huzurlu saglikli bir hafta gecirmeniz dilegiyle...
dun cok yogunduk aksamda kaynosun bagina gittik yemege ve eve gec dondukk bugunde malum hafta basi ve benim dip bucak temizlik gunum
hepinizi cok sewiyorum hersey istediginiz gibi olsun.
:29:
arabanla gezmiyonmu, yoksa kocan sana vermedimi:55::55:
zaten resmimizi bi görsen sanki kocam üstüme düşüyo gibi çıkmış o yüzden almadık fotoğrafı ama dans pek komik oldu herkes güldü aranızda biri var dedi:1:
:1::1::1:çok tatlı yaaaa

ayy cnm çok sevndm yaaa off zaman nasıl geçicek şimdi. neyse inşllahhh tutunurlar:16::16::16:

canım hayırlı ugurlu olsun transferın:16::16::16: topıkımızın ıkız annesıııııııııı:16::16::16: saol cnm dualarımız senınle senın dularınıda uzerımızde bılmek cok guzel eee kımın duası tutar bellı olmaz:21::21::21:

[ı] transferin hayırlı olsun canım bursada hangi hastanede yaptırdın tedavini doktorun kim
ilaçlarını düzenli kullan ve ve eğer cirinone jel verdiyse doktorun onu kullanır kullanmaz hiç yatma 15 - 20 dakika evin içinde dolaşki içerdekalıp donmasın
yoksa ilerde parça parça düşüyo bi zararı olmuyo belki ama seni korkutuyo o yüzden o jeli kullanınca hemen kalkıp dolaşmak lazımki ilaç iyice eriyip fayda sağlasın anlatabildimmi canım[/ı]

teşekkür ederim saracım,

uyarın çok iyi olddu bende akmasın diye tam tersi malak gibi yatıyodum valla. Kimsede bi şey demedi ki.

Tedavimi jinemedde yaptım dr.murat erdemir ekip ve dr.muhteşem orda 2. Denemem benim darısı senin başına canım

canım hayırlı ugurlu olsun transferın:16::16::16: topıkımızın ıkız annesıııııııııı:16::16::16: saol cnm dualarımız senınle senın dularınıda uzerımızde bılmek cok guzel eee kımın duası tutar bellı olmaz:21::21::21:

DOĞRU CANIM BENDE HEPİMİZ İÇİN DUA EDİYORUM. CUMA GÜNÜ BURDA CAHİDİ SULTAN VAR ORAYA GİDİCEM HEPİMİZ İÇİN DUA EDERİM. iNŞALLAH İKİZLERİM TUTUNUR BU SEFER.

teşekkür ederim saracım,

uyarın çok iyi olddu bende akmasın diye tam tersi malak gibi yatıyodum valla. Kimsede bi şey demedi ki.

Tedavimi jinemedde yaptım dr.murat erdemir ekip ve dr.muhteşem orda 2. Denemem benim darısı senin başına canım

bende bursa acıbademde yaptım doktorum şahin zeteroğluydu çok iyi bi doktor

inşallah bebeklerin tutunur canım

sakın jeli kullandıktan sonra yatma sık ve hemen kalk dolaş 15-20 dakika tamam mı canım

Back
X