• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

SLMMMMMMMMM KIZLAR nasılsınız buralar çok sıcakkkk nasıl olacak böyle bilemiyorum yaaaa

SLMMMMMMMMM KIZLAR nasılsınız buralar çok sıcakkkk nasıl olacak böyle bilemiyorum yaaaa
biz iyiyiz canım sıcaklar ortak derdimiz oldu resmen dikkat edicen sıcaklara soğuk suya gircen ben öle yapıom sonrada bi güsel üşütüorum üşütük karı ben hadiye memnun oldum...inşallah rabbim o yarını tamamlar dikakt ediorum çok anlamlı sözler yaızosun güsel paylaşımların varr uzun zamandr burdayım senle hiç tanışmadıkkkk :52::52::52:

selamlar kızlar hemen bilgi verip kaçayımmm
dün havalanından gelince dok. gittikk
prolaktin hormonum yüksek çıktıı
dostinex verdi doktor onun içinn
ama bu ilaç beni istifra ettiriyo dün gece hallettim yineee
mide menogon iğn verdiii
2. iğnemi bu sabah yaptırdım acaip bel ağrısı yaptı bende yaa
bu iğneden vurulan varmııı???
yan etkisi galibaaaaa

neyse ben bugünde yokummm

mide menogon iğn verdiii
yan etkisi galibaaaaa

ben vuruldum 2 sene önce menogon, benimde iğne vurulduğum yerler çok kötü olmuştu
1 ay arayla 2 kez verdi doktor, ben 2 toz bi su şeklinde vuruldum senin nasıl:26:

benim kocam çok düşünceliiiii melek bir kocadır:16::16::16::16:ama o kadar değil:1::1::1: mecbur ben gidiyom:38::38:

abovvvvvvv 26sına kadar bırak sarartmayı listeden atılır insan:50::50:

üzülme üzülme sen göynümüzün kırmızı yıldızısın:48::48:

aa ben seni benim gibi çalşkan karı sandımdı o yüzden telaşlandm.

ben becerikli hatunum napiyim iki arada bi derede bebeee karnıma koyup gitmişim:9::9::9:

ben test mi yapp dedim sana:19:sadece aklına düşürdüm:1::1::1:

:42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42::42:bugün burası esiyo ohhhhh:21::21::21:

bende aşımı vurundum geldim. hemşire kolun acıycak ağrı yapıcak kızarıcak şişicek dedi:21: sakkın kk ya girme dedi daha çok ağrır dedi:36:
:110: o asi kolu cok acitir sen bana kalp vermeyip oyylece birakmissin :kkk: :kkk: isyanin babasini cikaririm simdi.
kankacım nasılsınnnnn canooooooo
Iyiyim hayatim sen nasil oldun doktora gittinmi tatlim.
mide menogon iğn verdiii
yan etkisi galibaaaaa

Canim cook gecmis olsun herseye care var hersey yoluna girecek ben inaniyorum.
Slm kızlar ne var ne yok umarım herkes iyidir öpüldünüz:54:

Iyiyiz hayatim sen nasilsin:72:

Neden ama neden niyeki nicin nasil ama sebep
tek kisiye kalp koyup nasil diye fikrimizi sorabilirdin caninin istedigine kalp bize yildiz
ayrimcilik buuuuuuuu :kkk:
ayrimci topic basi basak karisiiii
sil o yildizlarida istemiyom ben
:19::19::19::kkk::kkk::kkk:

Slm kızlar ne var ne yok umarım herkes iyidir öpüldünüz:54:
slm gsel anne sen nasılsın biz birbirimizi yemekle uğraşıoruz birazdan başak gelsin die pusuya yattıkkk sevinçle

:110: o asi kolu cok acitir sen bana kalp vermeyip oyylece birakmissin :kkk: :kkk: isyanin babasini cikaririm simdi.

Iyiyim hayatim sen nasil oldun doktora gittinmi tatlim.

Canim cook gecmis olsun herseye care var hersey yoluna girecek ben inaniyorum.

Iyiyiz hayatim sen nasilsin:72:
yok canım gitmedim çok sıcak beynim erio resmen yarın ii hissedersem sıcak konusunda inş yağmur yaağrda şuan iiiyim büyük abdeste çıkmadım herhalde ondandırr

Neden ama neden niyeki nicin nasil ama sebep
tek kisiye kalp koyup nasil diye fikrimizi sorabilirdin caninin istedigine kalp bize yildiz
ayrimcilik buuuuuuuu :kkk:
ayrimci topic basi basak karisiiii
sil o yildizlarida istemiyom ben
:19::19::19::kkk::kkk::kkk:
arkandayım bacıııı destkçinim bu karyıı elimizden alabilene aşk meşk neyim olsun yaniiiii bizi çıldırtaacak derdi o ondan sonraaa meydan ona kalcakkk :kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

slm gsel anne sen nasılsın biz birbirimizi yemekle uğraşıoruz birazdan başak gelsin die pusuya yattıkkk sevinçle

yok canım gitmedim çok sıcak beynim erio resmen yarın ii hissedersem sıcak konusunda inş yağmur yaağrda şuan iiiyim büyük abdeste çıkmadım herhalde ondandırr

arkandayım bacıııı destkçinim bu karyıı elimizden alabilene aşk meşk neyim olsun yaniiiii bizi çıldırtaacak derdi o ondan sonraaa meydan ona kalcakkk :kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

:19::19::19:bencede meydani bos bulmak istiyoooooooo:20::20::kkk::kkk::47:

Son düzenleme:
:31::31: nerdesiniz karilarrrr :kkk:

aksam kocisim olisim ve ben yakin arkadasimiz vardiya gecende bize yemee geldiler
onlarla beraber gezmeye gidecezzz cocuklari parka goturecezzz:21:

ramazan oncesi iyi olur yoksa valla mubarek gunlerde
iftari acinca bir yere cikabilecemizi hic sanmiyom:50:

Ayyyy bu arada yarin adanadaki hastaneyi arayacam sonuclarim cikmissa cuma gunu orda randevum vardi:18:
dua edin giz bisi cikmasin rabbimin sinavi biliyorum bende ilk cocuktan sonra sinaniyorum
bunada sukur yarabbim. dua edin ozellikle hamis karilarrrr
gizzz beydagli sende dua et hemsom kankam hadisss
:18:

Ayyyy bu arada yarin adanadaki hastaneyi arayacam sonuclarim cikmissa cuma gunu orda randevum vardi:18:
dua edin giz bisi cikmasin rabbimin sinavi biliyorum bende ilk cocuktan sonra sinaniyorum
bunada sukur yarabbim. dua edin ozellikle hamis karilarrrr
gizzz beydagli sende dua et hemsom kankam hadisss
:18:

bacı etmezmiyim ediyorum umarımmmm bu ay son bekleyiş olurda artıkın hamiş haberi alırıs senden

Back
X