• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yok canım aslında şunun şurasında 3aydır başladık çalışmalara ama bu ayda fos çıktı 4.aydayız ama napalım geç olsunda güç olmasın okula başlayana kadar beklerim ben sorun yok yani...:51::51:
anladm cnm pekte gecikmemiş henüz folik asit almaay başaldınmı
midem çok bulandı ve çıkardım orucum bozuldu şimdi dimii yaa çok üzüldüm:43: iftara nerdeyse 3 saat kala bozmasam bişey olurmukiiii:(((

ayy geçmş sln cnm neden bulandı acaba miden

ben kulladım bı aycık canım 2 ayımda kiscik oldu dok tedavıyı bıraktı bu aylık ama adet olacak gıbı agrılar gebelık belırtısı de ola bılır

pekı senın kıst olusan ay bır ağrın sızın oldumu böyle uzun suren:26::26::26:

hadıs sevınc
sagolun kızlarrr:16::16::16:

sağol canım yaa ewet ağız dolusu ama zaten midem boş o kadar bişey çıkmadıki ya çok sinirlerim bozuldu ama yaaa...

aaaaaaaaaaa ne meraklısınız kızlar sız böyle sınır olmaya uzulmeye felan:20::20::20: yahu herserde bır hayır vardır ayetını okumadınızmı sız varya elıme bır sopa alıp böle sızı adam akıllı dovmek gelıyo ıcımden ama yapmam gunah ramazan cıksın hele:1::1::1::9::9::9::9::9::9:

aaaaaaaaaaa ne meraklısınız kızlar sız böyle sınır olmaya uzulmeye felan:20::20::20: yahu herserde bır hayır vardır ayetını okumadınızmı sız varya elıme bır sopa alıp böle sızı adam akıllı dovmek gelıyo ıcımden ama yapmam gunah ramazan cıksın hele:1::1::1::9::9::9::9::9::9:

canım hıc agrım olmadı ıste 10 gıttım reglım 2 gunu klomen tekrar baslayacaktım hemıde 4cnm kıscık olmus suan arada oluyo sanırsam oda ılacdan kaynaklanıyo

tamam ramazan çıkınca düşünürük..yaa onca saat dayandımyaa ondan çok sinirlendim,üzüldüm..neyse ne yapalım artık yapacak bişeyim yok..

canım hıc agrım olmadı ıste 10 gıttım reglım 2 gunu klomen tekrar baslayacaktım hemıde 4cnm kıscık olmus suan arada oluyo sanırsam oda ılacdan kaynaklanıyo

valla ne bılım bende kıstmı olustu acaba dedım ama herkes doktorA gıdınce öğrenıyomuş kıstınıde bır ağrı sızı yapıyo duyenıde duymadım. neyse beklıycez artık suanda cok ağrıyo canım ağrım benım yaa kesın vardır ıyı bır hıkmetı bebek olmasada:16::16::16: kız hamıle karılar sızın ıdrarınız nasıl bısey sankım benım ıdrarımda böle kumtanecıklerı dolanıyo yada benım gozlerımde sorunda olabılır sonucta sıfaonu cekmeden ıcerde takıldı gzoume:9::9::9::9: belkıde hep öleydı hahahah belırtı arıyoz ya:51::51:

valla ne bılım bende kıstmı olustu acaba dedım ama herkes doktorA gıdınce öğrenıyomuş kıstınıde bır ağrı sızı yapıyo duyenıde duymadım. neyse beklıycez artık suanda cok ağrıyo canım ağrım benım yaa kesın vardır ıyı bır hıkmetı bebek olmasada:16::16::16: kız hamıle karılar sızın ıdrarınız nasıl bısey sankım benım ıdrarımda böle kumtanecıklerı dolanıyo yada benım gozlerımde sorunda olabılır sonucta sıfaonu cekmeden ıcerde takıldı gzoume:9::9::9::9: belkıde hep öleydı hahahah belırtı arıyoz ya:51::51:

benım hıc agrım olmadı o boyutta kıste yanı ıns hamıssındr belırtılerıdır ıcını ferah tut:16:

siz kum döküyo olmayın:53: hamıle olunca idrar sapsarı olurazcıktakokar :37: ben bunları yaşadım hamıleyken:6::6:

ben de bu ay kullandım bakalım sonucu yazacaz artık:34::34:
inşallah sen olumlu yazarsın bakalım. çalşmlar bittimi
bilmiyorum kuzum yaa başımda çok kötüydü,ilk gün diyedir mutlaka....
evet olailir neyse yarın rahat olursun inşallah . gece ne yedin

ayy evet folik asit kullanmak gerek yaa eczaneden hemen alıp başlıyorum..

bence de yani kızının kardeşini önemsemiyomusun sen:20:hem hamiş kalamasanda önemli diil zararı olmaz

Son düzenleme:
[Q
siz kum döküyo olmayın:53: hamıle olunca idrar sapsarı olurazcıktakokar :37: ben bunları yaşadım hamıleyken:6::6:

aaaaa ben hamileyken idrar enfeksiyonu geçirdim . ama çok başlarıyla hamile olduğumu bilmiyodum. ve çok kötü kokuyodu. hamileliktenmiydiiiiii:53::53::53:

aaaaa ben hamileyken idrar enfeksiyonu geçirdim . ama çok başlarıyla hamile olduğumu bilmiyodum. ve çok kötü kokuyodu. hamileliktenmiydiiiiii:53::53::53:

yanı sızın nasıldı bılemem ama 3 :49:hamılığımdede idrarımın kokusu farklıydı normalden :45: belkı sızın durumbaşkadır :44:

belinaycım ve vilmacım çok feci alıntı kargaşası yaptınız kim kimin mesajına cvp veriyo anlamadm:18:

yanı sızın nasıldı bılemem ama 3 :49:hamılığımdede idrarımın kokusu farklıydı normalden :45: belkı sızın durumbaşkadır :44:

benmki çok kötü kokuyodu ağrım vardı doktora gittim. aşırı enfeksiyon var dedi. ilaç çukuruna gömdü beni.

sonra dediki: hamile olma olasılığın varsa içme ilaçları zarar verir ded,i. bende yok dedim içtim ilaçları.

sonra hamile oldğmu öğrendim:18::18: belkide benm durumda farklıydı

Back
X