- 30 Temmuz 2011
- 20.095
- 1.899
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
deli karılar geldim ben
ama giremedim nete birazda uzun sürdü işim. beydağlı cım eczaneye gidemedim annem para vermedin napiyim:101: sen gittinmi
3kilo verdim gidip gelene kadarkilolar ter ter aktı gittiiiii
olişi gördümmm aynıda bana benziyoduuuuu.teknoloji ne güzel şeyçok şükür herşey yolunda.
önümüzde sadece şeker yüklemesi kalmş başka bi testin falan filan olmıycak dedi doktor bakakta görek:124:
canım 3 karıyı aldık ama halen tık yok aslında yapıyoda köpügü degilkardesimde köpügü aldı geldi anca gagalıyo köpük len bıraksana bebgşn olsun bu arada maşşallah köpük geldi geleli kilo aldı
oglumuz iyi bakıyor agzıyla besliyor ne zaman bunların bebekleri olucek ya
ikiside klevyenin üstünde oynaşıyolar
heran ebekleri olabiliri dicem ama nerde
![]()
kız basak gele bıldınmı sole bakalım oglusun nasıl![]()
canım istemıyo hava sıcak aksama kadar bayılıyrm yemek yedıkden sonrada yorgunluk cokuyo bende bıraz ıdare et sn ra gene cok yaparaz dedım onunda suratı aynen sole
![]()
ben ne şeker yüklemesi yaptırabildim ne renkli doblöre girebildimdeli karılar geldim ben
ama giremedim nete birazda uzun sürdü işim. beydağlı cım eczaneye gidemedim annem para vermedin napiyim:101: sen gittinmi
olişi gördümmm aynıda bana benziyoduuuuu.teknoloji ne güzel şeyçok şükür herşey yolunda.
önümüzde sadece şeker yüklemesi kalmş başka bi testin falan filan olmıycak dedi doktor bakakta görek:124:
sana mı benzıyodu bence kaynana benzıyodur![]()
canım benım rabbım kucagına almayı nasıp eder ıns![]()
allah seni delü karı
ben ne şeker yüklemesi yaptırabildim ne renkli doblöre girebildim
beydaglı akşama ne yemek yaptın
senin adına ina nçok sevindim darısı bizlere olsun işşallahkeşke 7 kilomuda versemde emanetim benle olsa zamansız gitmesin işşallah artık canım çünkü çok acıyor
![]()
olacak diyom annem tabiiki olacak :13:ammiinnnn..olacakmı dersinn...
Merhaba kızlar.
Hepiniz çok merak ettiniz biliyorum ama dün çok kötüydüm elim kolum kalkmadı yattım bütün gün. Anlayacağınız gibi maalesef hamile değilim. 2 ayrı yerde test yaptırdım 2 sinde de sobuç negatif yani bu da gol değil. şimdi bu ayı pas geçip sonraki ay tekrar deneyecğiz.
Hepinizi öptüm.
inşallah cnm Rabbim sana da bööle telaşlar nasib etsinnnnnnnnn.
yok kaynoşa benzemez yüzüne hiç bakmıyom benzmeesin diye
benzemez heralde![]()
nasıl yani köpüğü beğenmiyo demek,tipi değil belkibeslemekle olurmu başka şeylerde lazım,sen bu paşaya kuvvet macunu filan yidir senin köpükte olsun köpükgül
![]()
c nm Rabbim tez zamanda nasib eder inşalah üzülme![]()
deli karılar geldim ben
ne varmş burda kızzz![]()
belli olmaz sevmedıgım ot burnun dıbınde bıtermısss![]()
mrb kızlarrrrrr aranızda prolaktini yüksek olan var mı?
kız yazmıştım ben sana ne yaptığımı,hem ağlama sakın... anneme gittim bugün orda yaprak sardım ,kendimede getirdim yanınada ayran çorbası..sen ne yaptın bakalım...allah seni delü karı
ben ne şeker yüklemesi yaptırabildim ne renkli doblöre girebildim
beydaglı akşama ne yemek yaptın
senin adına ina nçok sevindim darısı bizlere olsun işşallahkeşke 7 kilomuda versemde emanetim benle olsa zamansız gitmesin işşallah artık canım çünkü çok acıyor
![]()
kız dedimki geçen eşime elimle tutup üstüne koysam tecavüze girir eşimin suratı aynen bu
karı kafayı sıyırdın dedi aman dedim boşver bizim paşa kılıbık höyt dese gagasını vursa tutsa ensesinden çıksa üstüne vursa kırbacı bak nasıl hamile kalıyor
işşallah canım ya sen üzül diye yazmadım içimden öle geldi![]()
hayırlısı bakalım kuzum yine de kime benzerse benzesin benim oliş tatlı olur teyszesiiii
kız yapta alıyım olişe kızzzzz. kaçma kocadan kız yapppppp![]()
hoşgeldiiinn ay çok sewindim başak karısıı inşaallah hayırlısıyla kucağına alırsın canımm..ewet bugün aşırı sıcak vardı dikkat et egeye annesi,ne güzel bak birde sana benziyomuşş...
ben eczaneye gittim sağol ,sana gel parayı al dedim gelmedin hem verseydin paranı yimez verirdik zaar![]()
ben kızımı tee istanbullulara vermemyapacamda su korunma ısı bı bıtse
![]()