Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

deli karılar geldim ben:38::38::38:

ama giremedim nete birazda uzun sürdü işim. beydağlı cım eczaneye gidemedim annem para vermedin napiyim:101: sen gittinmi

3kilo verdim gidip gelene kadar:32::32::32:kilolar ter ter aktı gittiiiii:21::21:

olişi gördümmm aynıda bana benziyoduuuuu.teknoloji ne güzel şey:6: çok şükür herşey yolunda.

önümüzde sadece şeker yüklemesi kalmş başka bi testin falan filan olmıycak dedi doktor bakakta görek:124:

sana mı benzıyodu bence kaynana benzıyodur :60: :60::1::1::1:

canım benım rabbım kucagına almayı nasıp eder ıns :16::16:

canım 3 karıyı aldık ama halen tık yok aslında yapıyoda köpügü degil :17::17::17:kardesimde köpügü aldı geldi anca gagalıyo köpük len bıraksana bebgşn olsun bu arada maşşallah köpük geldi geleli kilo aldı :9::9::9:oglumuz iyi bakıyor agzıyla besliyor ne zaman bunların bebekleri olucek ya:43::43::43:ikiside klevyenin üstünde oynaşıyolar:9::9::9:heran ebekleri olabiliri dicem ama nerde:27::27:

nasıl yani köpüğü beğenmiyo demek,tipi değil belki:9:beslemekle olurmu başka şeylerde lazım,sen bu paşaya kuvvet macunu filan yidir senin köpükte olsun köpükgül:60::60:

canım istemıyo hava sıcak aksama kadar bayılıyrm yemek yedıkden sonrada yorgunluk cokuyo bende bıraz ıdare et sn ra gene cok yaparaz dedım onunda suratı aynen sole:110::110::110:

:9::9::9:
:1::1::1::1::1:allah seni delü karı :27::27:

ama giremedim nete birazda uzun sürdü işim. beydağlı cım eczaneye gidemedim annem para vermedin napiyim:101: sen gittinmi

3kilo verdim gidip gelene kadar:32::32::32:kilolar ter ter aktı gittiiiii:21::21:

olişi gördümmm aynıda bana benziyoduuuuu.teknoloji ne güzel şey:6: çok şükür herşey yolunda.

önümüzde sadece şeker yüklemesi kalmş başka bi testin falan filan olmıycak dedi doktor bakakta görek:124:
ben ne şeker yüklemesi yaptırabildim ne renkli doblöre girebildim :14::14::14:

beydaglı akşama ne yemek yaptın :43::43:
senin adına ina nçok sevindim darısı bizlere olsun işşallah :43::43::43:keşke 7 kilomuda versemde emanetim benle olsa zamansız gitmesin işşallah artık canım çünkü çok acıyor:59::59:

sana mı benzıyodu bence kaynana benzıyodur :60: :60::1::1::1:

canım benım rabbım kucagına almayı nasıp eder ıns :16::16:

inşallah cnm Rabbim sana da bööle telaşlar nasib etsinnnnnnnnn.

yok kaynoşa benzemez yüzüne hiç bakmıyom benzmeesin diye:9::9::9::9::9::9::9::9:

benzemez heralde:1:

senin adına ina nçok sevindim darısı bizlere olsun işşallah :43::43::43:keşke 7 kilomuda versemde emanetim benle olsa zamansız gitmesin işşallah artık canım çünkü çok acıyor:59::59:

c nm Rabbim tez zamanda nasib eder inşalah üzülme:50:

ammiinnnn..olacakmı dersinn...
olacak diyom annem tabiiki olacak :13:
Merhaba kızlar.

Hepiniz çok merak ettiniz biliyorum ama dün çok kötüydüm elim kolum kalkmadı yattım bütün gün. Anlayacağınız gibi maalesef hamile değilim. 2 ayrı yerde test yaptırdım 2 sinde de sobuç negatif yani bu da gol değil. şimdi bu ayı pas geçip sonraki ay tekrar deneyecğiz.

Hepinizi öptüm.

cnm ne nedir bilmiyorum üzülme demekte boş. dua etmeye devam etcez Rabbim nasib edecek inşalllahhhhhh:16::16::16:

nasıl yani köpüğü beğenmiyo demek,tipi değil belki:9:beslemekle olurmu başka şeylerde lazım,sen bu paşaya kuvvet macunu filan yidir senin köpükte olsun köpükgül:60::60:
:1::1::1::1:kız dedimki geçen eşime elimle tutup üstüne koysam tecavüze girir eşimin suratı aynen bu:53::53:karı kafayı sıyırdın dedi aman dedim boşver bizim paşa kılıbık höyt dese gagasını vursa tutsa ensesinden çıksa üstüne vursa kırbacı bak nasıl hamile kalıyor:1::1::1:
c nm Rabbim tez zamanda nasib eder inşalah üzülme:50:

işşallah canım ya sen üzül diye yazmadım içimden öle geldi :43::43:

hoşgeldiiinn ay çok sewindim başak karısıı inşaallah hayırlısıyla kucağına alırsın canımm..ewet bugün aşırı sıcak vardı dikkat et egeye annesi,ne güzel bak birde sana benziyomuşş...
ben eczaneye gittim sağol ,sana gel parayı al dedim gelmedin hem verseydin paranı yimez verirdik zaar:110:

kız yazmıştım ben sana ne yaptığımı,hem ağlama sakın... anneme gittim bugün orda yaprak sardım ,kendimede getirdim yanınada ayran çorbası..sen ne yaptın bakalım...:56:
:1::1::1::1:kız dedimki geçen eşime elimle tutup üstüne koysam tecavüze girir eşimin suratı aynen bu:53::53:karı kafayı sıyırdın dedi aman dedim boşver bizim paşa kılıbık höyt dese gagasını vursa tutsa ensesinden çıksa üstüne vursa kırbacı bak nasıl hamile kalıyor:1::1::1:

işşallah canım ya sen üzül diye yazmadım içimden öle geldi :43::43:

yaptır kız yaptır madem oğlun yapmıyor ee bir kaynana olarak sen yaptır netçen yiwrum...

hoşgeldiiinn ay çok sewindim başak karısıı inşaallah hayırlısıyla kucağına alırsın canımm..ewet bugün aşırı sıcak vardı dikkat et egeye annesi,ne güzel bak birde sana benziyomuşş...
ben eczaneye gittim sağol ,sana gel parayı al dedim gelmedin hem verseydin paranı yimez verirdik zaar:110:

ayy bide paramı geri veremzdin falan korktum:18: :60:

ayy olişin adınıda öğrendi teyzeleri:16:bizde hep kocamla Ege diyoruz. doktor olişe bi dosya hazırla dediydi, dosyasının üstüne de ege yazdım:6:

bööle anlatıyorum kızlar özür dilerim yazsammı yazmasammı diye düşünüyorum inannın:50: size de herzaman dua ediyorum:38:

Back
X