Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yok kız ufak tefek minyon bişi hayal etmiştim niye öyle değilmisin :32::32::29:

öyleyım sanırsam yanı bazen gına gelıyo hele dok gıderken bana cocuk gözuyle bakıp yolluyolar ya sinir oluyorum :19::19::19::19:

sabah benim oğlan erken kalkar kahvaltı ister anacım öğleye kadar yatma lüksüm yokkiii:37::37::37:

bız yarın herlade 2 mı olur 3 mu 4 kalkrı:19: artık:1::1::1:

bırazcık daha oylan canım yatarsan kalkması zor olur vakıt geldı cunku
yatarsam imkansız top patlatsalar uyanmam valla:) bekliycem artık 1 saatcik daha:)
sabah benim oğlan erken kalkar kahvaltı ister anacım öğleye kadar yatma lüksüm yokkiii:37::37::37:

yemeğini yedirir yeniden uyursunuz cnm hava sıcak napıcak dışarı filan da çıkamaz çocuk

öyleyım sanırsam yanı bazen gına gelıyo hele dok gıderken bana cocuk gözuyle bakıp yolluyolar ya sinir oluyorum :19::19::19::19:

bız yarın herlade 2 mı olur 3 mu 4 kalkrı:19: artık:1::1::1:

boşver kız küçük göstermek daha güzel yıllar geçtikçe daha iyi anlar insan kıymetini:)

yatarsam imkansız top patlatsalar uyanmam valla:) bekliycem artık 1 saatcik daha:)

yemeğini yedirir yeniden uyursunuz cnm hava sıcak napıcak dışarı filan da çıkamaz çocuk

:9::9: uyurmu kız 6 yaşındaki çocuk bir bilgisayara bir televizyona koşturur :10::10: öğlen yatırıyorum çok sıcak dinlensin diye
bana diyorki okullar açılsın öğlenci olacam öğlen yatmaktan kurtulacam :9::9::9::9:

:21::21::21: bencede önce bana çemkirir :110:

ohh valla bayıldım bizim karılara mood annem maaşallahhh:nazar::nazar::nazar:

hepınız cok guzel karılarsınız masallah :nazar::nazar::nazar::nazar:

sevınc boylusun dımıı sen totonda bu arada buyuk degıl basak duymasın ama:1::1::1:

valla bi oralara bak bide bizim memlekete bak:63::63:

hee kız bende belinayı ufak tefek bir karı olarak hayal ediyordum :1::1: yanılmamışım
senin hakkında bir bilgim yoktu bayıldım tatlım maaşallah :nazar::nazar:
mood beni şoke etti zaten :nazar::nazar::nazar:

Neden soke ettim cnm nasil hayal ediyordun nasil buldun bbm anlat hele;)

Kizlarrr masallahh hepiniz supersinizz walla gusul hatunlariz allah icin ;))

boşver kız küçük göstermek daha güzel yıllar geçtikçe daha iyi anlar insan kıymetini:)

kadın dogumcya gıdınce problem oluyo ya aslında boyum 1.60 ama hala kucuk dıyolar gecen alttan ultrasyon ıcın hazırlanıyrm hemsıre bana ne dedı evlımısınde soyunuyosun gobekden dedııı :53: sankı bılmıyom:36:

:9::9: uyurmu kız 6 yaşındaki çocuk bir bilgisayara bir televizyona koşturur :10::10: öğlen yatırıyorum çok sıcak dinlensin diye
bana diyorki okullar açılsın öğlenci olacam öğlen yatmaktan kurtulacam :9::9::9::9:

ayy gerçi o erkenden de yatıyorum bpmba gibi kalkıyodur:) bencede uyumaz geri aldım sözümü:1::1:

Neden soke ettim cnm nasil hayal ediyordun nasil buldun bbm anlat hele;)

Kizlarrr masallahh hepiniz supersinizz walla gusul hatunlariz allah icin ;))

ne bilim daha farklı bekliyordum ama çok begendim havalı karısın :29::29::29:
pembiş çerçeveli gözlükünede bayıldım

Son düzenleme:
kadın dogumcya gıdınce problem oluyo ya aslında boyum 1.60 ama hala kucuk dıyolar gecen alttan ultrasyon ıcın hazırlanıyrm hemsıre bana ne dedı evlımısınde soyunuyosun gobekden dedııı :53: sankı bılmıyom:36:

yaşında genç ya canım evli olacağını düşünmüyolardır,bu zamanda hatunlar bekliyo evlenmek için baya malum:1:

Back
X