Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bır sene kadar olcak sen![]()
iyi geceler : )
benimde 9 ay oldu doktora gittin mi hiç
ya forumda okadar çok vakit geçiriyorum ama doğru düzgün kimseyi tanımıyorum..bakıyorum herkes birbirini tanıyo muhabbet koyu falan..çok hoşuma gidiyo:2:
gıttım cnm troıd ve prolaktın sorunum vardı hallettık onları bu ay klomen kullanmısıtm bakalım artık adet olunca gel demıştı doktor.. sne gıttınmı bu arada kaç yasındasın kaç senelık evlısın:26:
ya forumda okadar çok vakit geçiriyorum ama doğru düzgün kimseyi tanımıyorum..bakıyorum herkes birbirini tanıyo muhabbet koyu falan..çok hoşuma gidiyo:2:
gıttım cnm troıd ve prolaktın sorunum vardı hallettık onları bu ay klomen kullanmısıtm bakalım artık adet olunca gel demıştı doktor.. sne gıttınmı bu arada kaç yasındasın kaç senelık evlısın:26:
:) ben adapazarındanım.24 yaşındayım..evliyim kasımda 3 sene olcak.bebeğim yok.pkolum. aşılama yaptırdım ağustosun 8ini bekliyorum sonuç için : )
vılma kız sende mı troıt varrr ne ılacı kullanıysn
evet valla kullanıyoom ıkı aydır ılac mutfakta zor gelıyo gıtmek gecen ay test yaptırdım normale donmuş ama doktorum bır ay daha kullanalım dedı. bu ay yıne test yaptırcam sen ne durumdasın:26:
annem gel takıl bızee![]()
ben 25 yaşındayım canım 1 yıllık evliyim doktora gittim bendede eşimdede bi sorun yok
eh ne guzel işte artık vaktını beklıycen vaktı olunca gelır![]()
:) ben adapazarındanım.24 yaşındayım..evliyim kasımda 3 sene olcak.bebeğim yok.pkolum. aşılama yaptırdım ağustosun 8ini bekliyorum sonuç için : )
güzel ama 9 aydır olmadı bi sorun yok madem niye gelmiyo bu velet![]()
basak gelınce senı lısteye alsın canım gel sureklı sohbet ederızılk sayfaya bakarsan bizimde bilgilerimiz varrr
rabbım gıt annecığının kollarına dıcek kı gelsın ızın belgesı cıkmadı demekkı daha bızımkılerın![]()
merhaba kızlar ben de 1 yıllık evliyim 6-7 aydır ugrasıyoz bişe yok.. eşim de ben de gittim doktora sorun yok.. adetken gel demişti bi de doktor pazartesi gidicem bakam ne olacakkk![]()