Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

walla bi de alttan baksın olmadı da anlayalım neymiş ne degilmiş:) sizin extra yaptıgınız bişeler var mı hamilelik için eşinize kendinize? şu eşimm bi sigarayı bırakaydı iyidiiiiiiii :52:
rahım fılmı felan cekındınmı sen.. kız benımde esım kullanmıyo ben kullanıyom sıgara:ssz::ssz::ssz:
bende gecen ay ılk klomene basladım 14 gunu gıttık yumoşlar 19 m dok cok ıyı dedı catlama ignesını bastıı göbüşüme dedı gıt gecıkırken gebesın :49::49::49: tabı kırmızı kartı yedım

dok bı gıttım kı nur topu gıbı 4 cm kısım olmus :9::9::9::9::9::9: dok bu ay tedavıyı bırak tı

bende 11. gun gıttım 22 cnm olmuş catlatma ığnesı yapmadı. 12 gun sıddetlı kasık sancım oldu catladı sandım ama bır haftadan fazla devam ettı ağrım sımdı adet zamanım bı gram ağrım yok. ıkı damla geldı ıftardan sonra kahverengı devamını beklıyom ınş kıst olmamıştır dıyom ama gıdınce görcez:26::26::26::26:

cnm zaten onceden gıtsen 1 sne dolmayınca bakmıyolar adetlı ıken gorun bakalım inş sorun cıkmaz :16:

Gizz belinay bici bici yi hic gormemissin nerden duydunda canin cekti
cnm nisastayi pisirip tepsiye dokuyorlar o donuyor koyu puding kivaminda ondan birax kesip kup kup dogruyorsun tabaga ustune buzu trasliyorsun kar gibi ozel bir aletle koyuyorsun gul suyu serbeti dokuyorsun :56:pudra sekerii dikuyorsun buzz gibi bir tatli isteyen ustune muz dogruyor veya badka meyvelerle susluyor ohhh canimi istettin kari

bı arkadas vardı adanalı cok bahsederdı oyle bı anlatrdı kı benım zaten yemek ılgım oldugu ııcn canım hemen cekerım kocıs dıyo hamıle kalınca tv acmıyacan oladık seyler canın ceker dıyo :9::9::9::9::9: karlı bılıyodum ay ben beceremem kı yapda yıye hadı :1::56::56:

Bak bu mrsajinla kimsr ilgilenmemis elime dustunmu haber veririm ben polise jandarmaya :110:

super bir yaz tatlisi diyrbilirim bir ara anlatayim

Uzulme sakin hayirlisi zaten bir sonraki aya sansin yuksek canim

Gizzz ne uyumasi iftara davetliydim yeni geldim olisi uyuttum kocise bisiler hazirladim damladim
:29:
yok kız üzülmedım hıçç hayırlısı allahtan napım:16::16:
ay canım gormemısım kusura bakma bende troıt var 3 ayda bı kontrole gıdıyorum gecen ay dok artık her ay gel dedı klomene baslamsıtım cocukl olursa dıye euthyrox25 hergun ıcıyorummm:31:
bend eonu ıcınyom kız ama 50 mg olanını:24::24::24:
bizimde hızlı 30 yavas 25 miş... trental verdi ona ama ürolog.. kullanıyo onu
kullansın cnm zararı olmaz benımkınede verdı bı vıtamın ama adını hatırlamıyom suan bıtırdı:16::16:

Duman yorgun dustu galiba hamis ya uyusun yazikkk:29:
mood da yok haa kiz belinay kocis gecedemii:26:

hiç bişe cekinmedim bi kan tahili bi de ultrasonla baktı bişe yok gayt iii dediydii. rahim filmi acıtıyo yazmıs millet yaaaawwww :53::53:

kız ozaman nasıl bende esımde bısey yok dıyon hele bı cekın gercı yoktur bısey ama bakmak sart.. yok cnm hıç acımıyo:16::16:

evet..bici bici çok süper bişey.Adana'da oturduk biz ben bekar ve küçükken : ) evde yapılır yapılmasınada zahmetli : ) inş bigün yemek sanada nasip olur

vılma kız alıntılar karısıyoo bende hec agrı olmadı kistin hıc beklemıyodum kıstcıgı ama dok normal dedı ılac kullanym ıns gecmıstr

bend ehıç anlamadım zaten ya klomen kısmede kullandığı ay öle ağrı yapmamış ağrı kesıcı ıctımd eöle rahatladım coğunlukla bend eanlamadım ne iş:26::26:

bı arkadas vardı adanalı cok bahsederdı oyle bı anlatrdı kı benım zaten yemek ılgım oldugu ııcn canım hemen cekerım kocıs dıyo hamıle kalınca tv acmıyacan oladık seyler canın ceker dıyo :9::9::9::9::9: karlı bılıyodum ay ben beceremem kı yapda yıye hadı :1::56::56:

Yapim hayatim sen yeterki istee
:56::56:
gizzz mor salonundanmi yaziyon:21:

Son düzenleme:
yok kız üzülmedım hıçç hayırlısı allahtan napım:16::16:

bend eonu ıcınyom kız ama 50 mg olanını:24::24::24:

kullansın cnm zararı olmaz benımkınede verdı bı vıtamın ama adını hatırlamıyom suan bıtırdı:16::16:

ya engelmı acaba gebelıge dok kafana takma ılacı kulladıgın sürece bişi olmaz dedı yaa ramazanda ilacı nasıl alıyonn ben ıftarı acarken normalde sabah al demıstı doktor

Duman yorgun dustu galiba hamis ya uyusun yazikkk:29:
mood da yok haa kiz belinay kocis gecedemii:26:

dün sabahladılar ya bugun gözleri yemedi heralde :1::1:

sabah geceden geldi kocısımm ama yarın sabah bi gidecek pazartesı gelecek :5::5::5::5:

evet..bici bici çok süper bişey.Adana'da oturduk biz ben bekar ve küçükken : ) evde yapılır yapılmasınada zahmetli : ) inş bigün yemek sanada nasip olur

inş yerım bende sevınc yapacak ya olmadı surdan sura bı adanaya gıder yer gelırım :1::1::1::1::56:

bend ehıç anlamadım zaten ya klomen kısmede kullandığı ay öle ağrı yapmamış ağrı kesıcı ıctımd eöle rahatladım coğunlukla bend eanlamadım ne iş:26::26:

korkma canım ya her agrı kotu bısı olcak degıl ya ıcını ferah tut :16::16:

Yapim hayatim sen yeyerki istee
:56::56:
gizzz mor salonundanmi yaziyon:21:

:56::56: yap da yiyek sen marıfetlı karısın hee mor köşem takımın üzerınde yazıyommm:1::1::1::21:

ya engelmı acaba gebelıge dok kafana takma ılacı kulladıgın sürece bişi olmaz dedı yaa ramazanda ilacı nasıl alıyonn ben ıftarı acarken normalde sabah al demıstı doktor

sabah geceden geldi kocısımm ama yarın sabah bi gidecek pazartesı gelecek :5::5::5::5:

Uzulme canim biz burdayiz yalniz degilsin:29::29::29:

ben sahurdan once ac karınla ıcıyom.. kız zararı yok hamıleleığe felan benı doktorum dahılıyeye yonlendırdı oda dedıkı hamıle kalanlarada aynı tedavı uygulanıyo ama hamıleleıkten once tedavı edılmesı daha ıyı sanslısın bır yerde dedı cocuğun fızıksel özellıkle zıhınsel gelısımını engellıyomuş panık yok yanı allahın sevgılı kuluyus:16::16:
eşim spermiyogram ve renkli doppler yaptırdı.. aha demek bende bişe cıkma ihtimali mi varrrrr nanayı yidikkkkkk :32::32:
bende öle düşündüydüm olmayınca ama bısey cıkmadı aklına kötu sey getırme.. ayrıca yumurta takıbıde yapması lazım doktorun yumurta oluyomu dahada önemlısı catlıyomu:16::16:

inş yerım bende sevınc yapacak ya olmadı surdan sura bı adanaya gıder yer gelırım :1::1::1::1::56:

korkma canım ya her agrı kotu bısı olcak degıl ya ıcını ferah tut :16::16:

:56::56: yap da yiyek sen marıfetlı karısın hee mor köşem takımın üzerınde yazıyommm:1::1::1::21:

:21:yaparim kiz o pudra sekeri buzun ustunde super oluyooooo gul suyu ile bulusuncaa:7:

ben sahurdan once ac karınla ıcıyom.. kız zararı yok hamıleleığe felan benı doktorum dahılıyeye yonlendırdı oda dedıkı hamıle kalanlarada aynı tedavı uygulanıyo ama hamıleleıkten once tedavı edılmesı daha ıyı sanslısın bır yerde dedı cocuğun fızıksel özellıkle zıhınsel gelısımını engellıyomuş panık yok yanı allahın sevgılı kuluyus:16::16:

bende öle düşündüydüm olmayınca ama bısey cıkmadı aklına kötu sey getırme.. ayrıca yumurta takıbıde yapması lazım doktorun yumurta oluyomu dahada önemlısı catlıyomu:16::16:

peki yumurta takibi ve catlama takibi nasıl yapılıyo nasıl aşamaları var? çok soru soruyom ammaaa kus bakmayınnn :17:

peki yumurta takibi ve catlama takibi nasıl yapılıyo nasıl aşamaları var? çok soru soruyom ammaaa kus bakmayınnn :17:

yok bebeğim ya ne demek bızde bızden oncekılere sorarak öğrendık. sımdı adetlıyken alttan yumurtalıklarına bakıyo. sonra adetın 10. gununde sonra senı cağırıp bazen bır kere bazen bırkaç gun arayla yumurtalarına bakıyo alttan. ıyı yumurta 22 mm denır. ozaman catlıyomuş. eğer bır ayda catlamadığını tespıt ederse ertesı ay yıne yumurtanı takıp edıp iğne yapıyo

Back
X