Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hehehe bende hep aylar yerleşme sanıyodum ay nasıl sevinirdim:9::9: :60::1::1: hayırlısı ya inş en kısa zamanda saglıkla evlatlarımız yollar rabbim:16::16:

amınnnnnnnn cumlemızın:16: bende ıkı damla gelıp bıdaha gelmeyınnce guslettım.. sahur yapıp yatcam belkı bı gun atlarsa bı gun bı gundur boşa gıtmesın oruc:16::16:

sevınc nereye kayboldun :26::26::26::26::26:

bende cogu zman ezanı bekleyemiyorumm

kızlar ben mutfaga dogru yol alıyorum :6::6::10::10:

Duman yorgun dustu galiba hamis ya uyusun yazikkk:29:
mood da yok haa kiz belinay kocis gecedemii:26:

saat 10 dan beri kanepede uyuyakalmışım cnm kendime gelemedim bu akşam,oysaki ne planlarım vardı burda güzel bi yer var göl gidip kenarında 2 tur atacaktımm:43::43: sonra gelip burda sabahlıycaktım yinee:43: artık haftaya napim :(( hepinize iyi sahurlar kızlarrr görüşürüz öptüm sizi..

Belinay hayatim cepten girmistim nete uyumus kalmisim sizmisim hatta :1:
hayirli ve mutlu pazarlar karilar.....:13:

çişimiz tuvaleteeeeeee

kakamız tuvaleteeeeeeeeeeeeeeeeeeee:24::24::24::24::24::24:

artık kimse yapmıycak poposundaki bezeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:36:

Pullu seker yuklemesine ne zaman gidiyon bir gun onceden sekerli bisi yeme sonucu cok etkiliyoo sabah ac gid:36:ecen

Son düzenleme:
Ee aksam tavuk gibi 9 da yatarsan olacagi bu :1: senin kocis calisiyo dimi pazartesi gunleri izinli
herkes gec yatti kocisleride ewdeyse biraz zor gelirler
:21:
:1::1::1:napiiym kadın sabahın serinliğinde işleri yapmak gibisi yok:21:

evet kocişcan p.tesi günleri izinli. bencede karılar maaşallahh saat jkaça kadar laflamşlar:30::30::30:

sende dün gece sahura kalkamamışın heraldee:25:

Back
X