Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Oğlan uyudu

ben öğle uykusuna yatarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Miraç Efendi'ye ayrı yemek yapma pişirdigin yemeklerin suyundan ver nasılsa bütün vitamin suyunda sonrada Patatesi falan yemeğin tanelerini ezer verirsin. Bizimki hala pure yiyor blendir dan ezip gecirmem lazım herseferinde. Anne sütü en kolay dönem. Inşallah sütun bol bol olur hep

Veriyorum zaten cnm patates kabak havuç az pirinç ve ceviz kadar koyma koydum çorba yaptim öğleden sonra yicek . az önce muz elma ve az yoğurt yedi :21:

sevinç, beydağlı,derin sağolun kızlarrr inş. birkaç hafta daha bekler bebişim... beydağlı bayramda rizeye gittim, kısa bi tatildi zaten hiç fırsatım olmadı kuzum nete girmeye :(

Kactin sandim :110:
aynen ya çok doğru Bi söz
ben ona geçiiim tekrar
hayatın felsefesi olabilecek Bi söz

çam. Mak. Ve bul. Mak. Aynı andamı çalıştırıyorsun.
Hee nolduki :110:
sevinç, beydağlı,derin sağolun kızlarrr inş. birkaç hafta daha bekler bebişim... beydağlı bayramda rizeye gittim, kısa bi tatildi zaten hiç fırsatım olmadı kuzum nete girmeye :KK43:
Kuzum dualarimiz seninle hbr ver mutlaka birsey olursa dua ederiz sabretsin kuzucuk

Bulasik mak. Yerleştirdim yenileri dizdim hakanin ödevi bitti ihlamur iciyom miraç uyansin abisine teslim edip duş alaçam ve pirinç pilo yapacam :110:

Miraç uyuyorken git dusunu al diyenleri duyar gibiyim ama uykudan bazen aglayarak uyaniyor hakan telaslanir uyanik olsa yuritece koyarim birlikte oynarlar :21:

Nasil olsa is güç yok :110: ev temiz yemek hazir :eek::eek:
kapı ve camlar dışında heryeri sildim süpürdüm, dezenfekte ettim.
yemekte bişiler yaparım
gece 2buçukta yatıp sabak 6buçukta kalktım.
uykusuzluktan ölüyodum ayol.
uyumazsam nasıl bakarım çocuğa
kimsede "sen accık uyu ben bakayım"demez
once kendimi düşünmeliyim
yemişim işi gücü uleyyn

Miraç uyuyorken git dusunu al diyenleri duyar gibiyim ama uykudan bazen aglayarak uyaniyor hakan telaslanir uyanik olsa yuritece koyarim birlikte oynarlar :D
kardeşinin olnası ne guzel
ona bırakıp duşa girebiliyosun
ohhh
tek çocuk olsaydı nerdee

Bir sürü is beni bekliyor

Dolabdaki kiyafetler ayiklancak yardim yerlerine yollanacak
Ev supurulecek...
Banyo silinecek...
Vs vs....

Bense sadece börek yaptım onu yedim oğlumu doyurdum uyuttum

O uyurken bi iş yapamiyom ses olunca uyaniyor..

Back
X