Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewet ya adet olmayınca şişkinlik oluyor,kız benim bildiğim çok kişi var emzirirken süt koruyor diyen ve hiç korunmayan...siz nasıl korunuyonuz...Ayyyy beydossss korunuyom bacim Dr dut korumazzz haaaa dediydi 7 aydir adet olmadim balon gibiyim resmen
ewet bende çok sinirlendim..ayyy karadayı ya sinir oldum haa
annesinin olmesi neyse de küççük çocuğu öldürmeselerdi eyydi bence
yazıkkkk
aynen yaaa az kalsın b.ku yicektimBaşak bak iyi ki ikinciyi yapmamisin az kalsın gazima gelip yapiyodun son anda aklın başına gelmişti...![]()
karadayi basladi kizzz cayi acik ic herifi yorma spor mpor bu zamanimi buldun performansdan dusrrse gorursunbeydagliçok ost: 37296117 .!.:kalkıp bir çay koyayım,karadayı başlar birazdan...yemek yemedim midemden dolayı, çaydamı kötü etkiliyor acep...
birazdan kocişim pert bir şekilde geliriçim sızlıyor yinede işten çıkıp yorgun argın spora gidecek,bugün ewdede spor var
bu lafların için utanıp başını öne eğeceksin diyor,bende niye utanayım gurulanır zevkle bakarım sana dedim
![]()
ewet ya adet olmayınca şişkinlik oluyor,kız benim bildiğim çok kişi var emzirirken süt koruyor diyen ve hiç
korunmayan...siz nasıl korunuyonuz...[/
QUOTE]
Benimde cok
he yaaa iş güç hiç bitmiyo kiDoğru valla sen iyi olacanki çocuğa bakabilesin katiliyom
Ayyy evet yaa hakanda WC gidemiyodum![]()
yeni bölüm yeni başladı..kız hiç aklıma gelmedi he, ama spor performansıda arttırır belkim belli olmaz...karadayi basladi kizzz cayi acik ic herifi yorma spor mpor bu zamanimi buldun performansdan dusrrse gorursun![]()
amaninn o zaman korun canım..Benimde çok tanidigim var sut koruyor diye korunmayip hamile kalan herifkorunuyi canimmm
halbuki anasıgildeyken kesseydi sütten kolay olurdu onada...yok o artık korunsun onun çicuk nerdeyse tohuma kaçacakOzaman basakta korunmasin iki senedir emziriyiiii doyamadi daha safinazzz![]()
yeni bölüm yeni başladı..kız hiç aklıma gelmedi he, ama spor performansıda arttırır belkim belli olmaz...
Malesef oluyooo canimyaaa şu uykusuzluk olmayaydı eyiydi.....
iyi yapmışsın şikayetçi olmak lazım bazen.. biz kilo alsak hemen söylüyorlar wallaa.. benim herif çok tıkkat ediyi kendinekocacım çok kilo aldı bu ara adamın kafasının etini yidim söylenmekten,oda spora yazılmış bugün ilk günü daha gelmedi..bakalım kaç gün dayanacak göbekli marul
iyi oldu ama biraz boğazına hakim olsaydı benim biraz göbeğim çıksa hemen uyarır beni![]()
amaninKiz dua et yardim ediyi ya BASAKin herifi gibi yardımda etmese Allah muhafaza![]()
iyi iyi etsin tabii zaten iki canlısın...
ewet az bir akıntım var ama az..
Heeee beydosssss agust silsrm yine yagar![]()
Süt den kesme sevinç inan çok zor mama vermek. Hazırlamak falan daha yorucu... biraz daha tadını çıkar. Kilo eninde sonunda verilir..Offff KK da gazi yazarken oradan oraya atliyo sinir oldum
Beydos benim herifde göbekli marul oldu özellikle sigarayi birakinca adam yemeği seviyi sporada yazildi bir ay zor dayandi
Bende dogum kilolarimi veremedimemzirdigim icin hec bise yapamiyim adette olmadim 7 ay olacak
herif bogszindan kesersen bogazini keserim oglani sutten etme diyi
![]()
seninki yardım eder o potansiyel var çünkü sen eli masalisin... eli masalı olmak lazimkız sevinç ne zaman yazmı bu mesacı ben göremiyom
ben künefe sewmem..ama bildiğim kadarıyla künefe ocakta pişiyordu galiba..
ay doğru walla,benimki deçicuk olunca yardım eder inşaallah..
Deros çok guldum künefe ocagin üstünde pisiyi zaten alto pişince ters yüz yapıyorsun diğer tarafida pisiyi
Bak simdi kadayifi buzlukta dondurup kiriyorum biraz eritilmis tereyagi veya margarinle ovaliyorum ikiye boluyorum tepsinin icini yagliyorum burazda pekmez suruyorum kadayifi yayip basiyorum rendelenmis peyniri dosuyorum geri kalan kadayifi yayiyorum iyice bastirip ocakta cevire cevire pisiriyorum alti pisince ters yuz yapip diger tarafinida pisir 3 bardak su iki bardak sekerden ssrbet yap ikiside sicakken dok 5 dk bekle ye![]()
Hamis kal ne olacakki eninde sonunda yapacan 3. Yu. Bırak o da bu hangamede doğar buyurAyyyy beydossss korunuyom bacim Dr dut korumazzz haaaa dediydi 7 aydir adet olmadim balon gibiyim resmen
iyiki caymisinaynen yaaa az kalsın b.ku yicektim
ama ciddi ciddi düşünmeye başlamştım he![]()
Çoktan gitti hatun koşa koşaKizzz spordan sonra duş alir carpismadan önce özelliklesicak dduş olmaz erkekeeeeee
Gözünaydınben kaçtım kociş geldiii![]()
Neye doyamadi kizz safligim tuttu anlayamadim geneOzaman basakta korunmasin iki senedir emziriyiiii doyamadi daha safinazzz![]()
Emzirmeye doyamadiderdoyamaost: 37296887 .!.:Neye doyamadi kizz safligim tuttu anlayamadim gene![]()
Ne yapsın kolay iş.. inşallah Allah herkese bol bol emzirtmeyi nasip etsinEmzirmeye doyamadi![]()