Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Utu bitermi hic ben napiyim adam uniforma giyiyo hergum bi gomlek cikarip atiyo 5 gomlek var tatil yok bi sabah bi geceye gidiyor aksam bende yaptim utu yine ama yazmasam daha iyi yoksam hergun utu yaptim yazmam lazim :KK48:

Evet malesef tek gelinim canim esim tek erkek evlat dört tane gorumcekim var düşman başına
en azından eltin yok :KK28: bu bile avantaj.... elti dusmanligida beter oliyiii... :cool:

Utu bendede cok cikar canim yazliklari ksldirdim kisliklari çıkardım yatin kimse olmazsa utu yapacam sinirden aglamak istiyorum
ağlama kuzum. Ben gelip yapım utunu:KK23:
Ya da dur jet sevinçe soyliyelim iki dakkada halleder o.. basaka söyleyelim diyecektim ama onun evi b.k goturuyomus onun kendine hayri yok.. :KK69:

Utu bitermi hic ben napiyim adam uniforma giyiyo hergum bi gomlek cikarip atiyo 5 gomlek var tatil yok bi sabah bi geceye gidiyor aksam bende yaptim utu yine ama yazmasam daha iyi yoksam hergun utu yaptim yazmam lazim :KK48:
Hafta sonu hepsini birden ütüle

12/24 demek 12 saat calisiyor 24 saat dinleniyor bigun 12 saat gunduze gidiyor obur gun 12 saat geceye :KK56:

en azından eltin yok :KK28: bu bile avantaj.... elti dusmanligida beter oliyiii... :cool:

ağlama kuzum. Ben gelip yapım utunu:KK23:
Ya da dur jet sevinçe soyliyelim iki dakkada halleder o.. basaka söyleyelim diyecektim ama onun evi b.k goturuyomus onun kendine hayri yok.. :KK69:
aa neden hayrım yokmuş kendime ayol
şımarık tosbik
yatmadan iyikidw bakmışım topikte ne var ne yok diye
ardımdan konuşulmadığı Bi gün yok.
evimi temzledim dezenfekte ettim
mis gibi oturuyoruz

yarın herifşn doğum gunu
kendi elcağızımla pasta yapiim diyorum ama markete gidip bişiler almam gerek pofffffff

Ozaman basakta korunmasin iki senedir emziriyiiii doyamadi daha safinazzz:110:
benm anneannem bütün çocuklarını tam 3sene emzirmiş.
korunma amaçlı kullanmış bu yöntemi.
çocuklarının arasında yaş farkları hep aynı.
bu yöntem de eskidenmiş ayol
şimdi süt bilem korumuyor, devir değişti.

emzirmenin bana çok kolaylıkları var bırakmak zor geliyi.
ama biraz azalttırdım gündüz emmiyo şükür.
ayrıca zayıflığımı kıskanma ne g.t kaldı ne göbek.
ben iradeliyimdir yemem dersem yemem
senin gibi hominigırtlak değilim hayatım
manken gibi suzulmeliyim
hahayt balon sevinç

ayy uyudum ben tutmayın beni

deroş kaç zamandır sorcam unutuyorum
Aliş yuruyodur artıkın dimi

Ne yapsın kolay iş.. inşallah Allah herkese bol bol emzirtmeyi nasip etsin
Amin cnm insallah
Kızlar bende iki makine ütü yaptım şimdi uzanıyom
Abboowwwww utude zor hamileyken oturdugum yerde yapardim
Burdaydim canim baktim ciktim kayfanagil burdaydi az önce gittiler başım catliyo
Ayyyy sana rahat huzur yokmu yaaa iyiki calisiyon yoksa gelip yerleşecekleri Allah muhafaza :63:

Ayrıca bendede utu var pof bir ara yaparim zaaar :110:
Kiz basak doğudaki sen iki sene olmuş ve emziriyon yememeyle ne alakasi var kurumusun safinaz
Herifininde dgunu kutlu olsun

Gunaydinnnnnn :21:
Basak gozunaydin herif bana küsmüş
Bu aralar ev işiydi cocuklardi oglanin dersiydi derken çok yoruluyom konuda ihmal ettim kustu bana:KK47:bu gece kurtulusum yok:KK8:

Günaydın kızlar benim pazar günü kahverengi bişiler gelmeye başladı çok tuhaf çamur gibi kan da değil kırmızılık yok hala az az geliyo moralim bozuldu yıkıldım yine dün işbaşında zaman geçti toparlandim biraz karnim kasiklarim goguslerim hep şiş cok rahatsizlik veriyolar bugün herseye rağmen gidip kan testi yaptırıcam yinede olmadığını bilsem bile

Back
X