Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

en azından eltin yok :KK28: bu bile avantaj.... elti dusmanligida beter oliyiii... :cool:

ağlama kuzum. Ben gelip yapım utunu:KK23:
Ya da dur jet sevinçe soyliyelim iki dakkada halleder o.. basaka söyleyelim diyecektim ama onun evi b.k goturuyomus onun kendine hayri yok.. :KK69:

bende eltim olsa keşke diyorum birazda onlara giderlerdi bana bu kadar sarmazlardı bıktım inanki
yardım için sağol canım ütüye başlayana kadar zor geliyor başladıktan sonra kolay

aa neden hayrım yokmuş kendime ayol
şımarık tosbik
yatmadan iyikidw bakmışım topikte ne var ne yok diye
ardımdan konuşulmadığı Bi gün yok.
evimi temzledim dezenfekte ettim
mis gibi oturuyoruz

yarın herifşn doğum gunu
kendi elcağızımla pasta yapiim diyorum ama markete gidip bişiler almam gerek pofffffff

eşinin doğum günü kutlu olsun canım birlikte mutlu huzurlu seneler yaşayın inşallah

Amin cnm insallah

Abboowwwww utude zor hamileyken oturdugum yerde yapardim

Ayyyy sana rahat huzur yokmu yaaa iyiki calisiyon yoksa gelip yerleşecekleri Allah muhafaza :63:

günaydın canım
ay hiç sorma sevinç yaaa ben bunları nasıl uzak tutacam bilmiyorum hep iyi niyetimi kullanıyolar ben ne yapayım bi akıl versene

Günaydın kızlar benim pazar günü kahverengi bişiler gelmeye başladı çok tuhaf çamur gibi kan da değil kırmızılık yok hala az az geliyo moralim bozuldu yıkıldım yine dün işbaşında zaman geçti toparlandim biraz karnim kasiklarim goguslerim hep şiş cok rahatsizlik veriyolar bugün herseye rağmen gidip kan testi yaptırıcam yinede olmadığını bilsem bile

günaydın canım test yaptır inşallah bebişin seninledir

Günaydın kızlar benim pazar günü kahverengi bişiler gelmeye başladı çok tuhaf çamur gibi kan da değil kırmızılık yok hala az az geliyo moralim bozuldu yıkıldım yine dün işbaşında zaman geçti toparlandim biraz karnim kasiklarim goguslerim hep şiş cok rahatsizlik veriyolar bugün herseye rağmen gidip kan testi yaptırıcam yinede olmadığını bilsem bile

Cnm sen kan ver yinede miracta bendede oldu yerleşme kanamasi dedi Dr Allahtan umut kesilmez cnm hayirlisi

Saracim kekin ilaci olsa basina sürer bende tek gelinim maalesef iyi niyetimi benimde kullanırlar geldikleri zaman saygisizlik etmem çok iyi bir şekilde agirlarim giderler kesimde anasigil bize gelecek olsun napacagini sasirir onun hatrina katlaniyorum oda benim ailemin hatirini sayar saolsun:KK68:

Saracim kekin ilaci olsa basina sürer bende tek gelinim maalesef iyi niyetimi benimde kullanırlar geldikleri zaman saygisizlik etmem çok iyi bir şekilde agirlarim giderler kesimde anasigil bize gelecek olsun napacagini sasirir onun hatrina katlaniyorum oda benim ailemin hatirini sayar saolsun:KK68:

aynen canım bende geldilermi önlerinde arkalarında döner dururum bi dediklerini iki etmem ama aynı ilgiyi onlardan görmem en ufak bi yalışında hemen yüz çevirirler surat asarlar

benim eşimde aileme karşı çok saygılıdır sağolsun

Saolun kızlar inşallah diyelim hayırlısı neyse o olsun

Bu arada sewincim seninki rengi miktarı nasıldı

Kizzz spordan sonra duş alir carpismadan önce özelliklesicak dduş olmaz erkekeeeeee
abowww ben herşeyi unutmuşum çocuk yapmaya,yapmaya:KK45:
Malesef oluyooo canim
aman hasta olmasinlarda en tirstigim şey bu
iyi yapmışsın şikayetçi olmak lazım bazen.. biz kilo alsak hemen söylüyorlar wallaa.. benim herif çok tıkkat ediyi kendine

amanin:eek: yok çok şükür o_O ama ben hamisim o yüzden ediyo daha çok belkide:110: basos sende hamiş ol sana da kocan yardım etsin:110:

yumurtluyon:KK14:

Süt den kesme sevinç inan çok zor mama vermek. Hazırlamak falan daha yorucu... biraz daha tadını çıkar. Kilo eninde sonunda verilir..:KK14:

seninki yardım eder o potansiyel var çünkü sen eli masalisin... eli masalı olmak lazim
:KK51:

buarada evet doğru künefe ocakta pisiyidi... ne bilim hiç yapmadim yapanada çevremde rastlamadim:63:

:63:Heee heee anladık ocakta pisiyii:63:
Gönderde yiyek bak avucumu yaliyom:kk77:

Hamis kal ne olacakki eninde sonunda yapacan 3. Yu. Bırak o da bu hangamede doğar buyur:KK14:
iyiki caymisin :KK17: ben walla kendime delimiyim gerçektende diye soruyorum.:KK17:
yok kız heiç eli maşalı değilim,belki biraz kocama olabilirim:KK22:
Çoktan gitti hatun koşa koşa :KK70::KK70::KK70:
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Burdaydim canim baktim ciktim kayfanagil burdaydi az önce gittiler başım catliyo
sarcım senin kaynanatör tedawiye başladığınızı biliyormu,biraz az gelsinler bari bu ara,ne düşüncesizler hiç içleri sızlamıyormu sen çalışıyosun yazık yaa:KK62:
Evet malesef tek gelinim canim esim tek erkek evlat dört tane gorumcekim var düşman başına
:KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:
aa neden hayrım yokmuş kendime ayol
şımarık tosbik
yatmadan iyikidw bakmışım topikte ne var ne yok diye
ardımdan konuşulmadığı Bi gün yok.
evimi temzledim dezenfekte ettim
mis gibi oturuyoruz

yarın herifşn doğum gunu
kendi elcağızımla pasta yapiim diyorum ama markete gidip bişiler almam gerek pofffffff
iyiki doğmuş kocan,yoksa seni alamazdı sende ortada kalırdın:-)
Gunaydinnnnnn :D
Basak gozunaydin herif bana küsmüş
Bu aralar ev işiydi cocuklardi oglanin dersiydi derken çok yoruluyom konuda ihmal ettim kustu bana:KK47:bu gece kurtulusum yok:KK8:
hahaytttttt:KK8::KK8::KK8::KK8:ihmal etme kocanı çalışşşşşş beline kuvvet bacımm:-)
hemen canını sıkma pucacım,test yaptır mutlaka benimde bir hamilelik öncesi öyle olmuştu,inşaallah bebeğin seninledir canım :KK19:

aynen canım bende geldilermi önlerinde arkalarında döner dururum bi dediklerini iki etmem ama aynı ilgiyi onlardan görmem en ufak bi yalışında hemen yüz çevirirler surat asarlar

benim eşimde aileme karşı çok saygılıdır sağolsun
Aynen bende verdigimin karsiligini bulanan maalesefff:110:
Saolun kızlar inşallah diyelim hayırlısı neyse o olsun

Bu arada sewincim seninki rengi miktarı nasıldı

Cnm çok azdi kahverengi çamur gibi genelde peceteyle dilince geliyordu çok korkmustum ama bak miraç kucagimda çok şükür darisi basina canim

Başak
Oğlan 16 aylık olacak nerdeyse yürümüyor canim...bende bazen kafama takiyorum.. inşallah bi sorun yoktur. Tutuna tutuna gidiyor, masalara çıkıyor, komidinin cekmecelerini çekip ona basıp üstüne çıkıyor.. ama yürümüyor!
Bakalım inşallah bir sorun yoktur.. 18 aylık olana kadar vaktimiz var... yoksa doktora götürecez..

Ege ne kadarlikdi yürüdüğünde?

Pucca
Canim o lekelenme normal oluyor..
Yerleşme belirtiside olabilir...
Siddetle dinlenmeni tavsiye ederim...
Yat uzan...
Iceride hazirlik yapılıyor olabilir

Başak
Oğlan 16 aylık olacak nerdeyse yürümüyor canim...bende bazen kafama takiyorum.. inşallah bi sorun yoktur. Tutuna tutuna gidiyor, masalara çıkıyor, komidinin cekmecelerini çekip ona basıp üstüne çıkıyor.. ama yürümüyor!
Bakalım inşallah bir sorun yoktur.. 18 aylık olana kadar vaktimiz var... yoksa doktora götürecez..

Ege ne kadarlikdi yürüdüğünde?
korkma derincim geç yürüyen çok çocuk var..

Back
X