Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Sağolun kızlar sizin tariflerinizide deneyecem bu aksama corbasini yaptim yaninada pirasa kizarttim bu aksam sebzeyle beslendik
Ohhhhh ellerine Saglik cnm
Bizde yemek yedik simdi gidip kahve yapacam kocisimle keyif yapacaz tvde de komedi filmi izleyecez ohhhhh kocisimle başbaşa olmak ne guzel

Ohhhhh :21: superrrrr

anaaaa bizde sizi dıarıda zannettik...
menünde güzelmiş eline sağlık:kk77:

hakkında hayırlısı olsun canım..bencede rahim filmi çektir ,inşaallah herşey güzel olacak:KK19:

amin canım inşaallah...herşeyde bir hayır vardır bu doktor sbep olur belki...
yok anacim nerde mübarek 2 saatten fazla uğraştırdi beni inan halim kalmadı...

Misir patlatiyom çayda yaptim ozcanin dizisi ni izliyom
bende ozcanin dizisini izleycektim ama oğlan çizgi film izliyor şimdi onun keyfini bozmiyim yoksa tepeme çıkar:KK54:

Utuler bitti camasir yikanirken maya cikardim buzluktan pogaca yapicam bogazima birii yapismis sıkıyor sanki bugun hastanedede korktum ondan oldu galiba kadin kan aldi iyi bastirmamisim galiba kolumdan bir kan akiyo sanirsin kesmisler su gibi fiskirdi yerlere hic bole bisey yasamamistim cok korktum epey sonra durdu

Utuler bitti camasir yikanirken maya cikardim buzluktan pogaca yapicam bogazima birii yapismis sıkıyor sanki bugun hastanedede korktum ondan oldu galiba kadin kan aldi iyi bastirmamisim galiba kolumdan bir kan akiyo sanirsin kesmisler su gibi fiskirdi yerlere hic bole bisey yasamamistim cok korktum epey sonra durdu
Alla alla çok tuhaf kan sulandirici da kullanmiyosun niye öyle olmuş acaba geçmiş olsun canimbenim

Benimde dış etlerim hep kanıyor kan sulandiriciDan dolayı ...

iğnemi bacakdan yapmaya başladım karın derim çok sertlesti iğne batmuyor artık bende çok zorlamaya korkuyorum.. bacakta çok acıtıyor sabah akşam iki defa günde olunca zor oluyor . Allahım kimsenin emeklerini boşa cikarmasin.. inşallah..amin.

iğnemi bacakdan yapmaya başladım karın derim çok sertlesti iğne batmuyor artık bende çok zorlamaya korkuyorum.. bacakta çok acıtıyor sabah akşam iki defa günde olunca zor oluyor . Allahım kimsenin emeklerini boşa cikarmasin.. inşallah..amin.
Amin cnm cok zor bacakta kolda Allah yardimcin olsun

Derin benim iki gundur disimi fircalarken agiz dolusu kaniyor disetler bunun icin randevu aldim 30 unda disciye banada tuhaf geliyo kanim koyu diye biliyorumda neden boyle oluyor acaba buda yeni cikti hele bigunde oyle olunca cok sasirdim defalarca kan verdim benim hemen dururdu herzaman disetide mi onunla alakali olabiliyor bilmiyord kafami kurcaladi bak simdi

Derin benim iki gundur disimi fircalarken agiz dolusu kaniyor disetler bunun icin randevu aldim 30 unda disciye banada tuhaf geliyo kanim koyu diye biliyorumda neden boyle oluyor acaba buda yeni cikti hele bigunde oyle olunca cok sasirdim defalarca kan verdim benim hemen dururdu herzaman disetide mi onunla alakali olabiliyor bilmiyord kafami kurcaladi bak simdi
Sen aspirin kullaniyormuydin ondan da olabilir... Dişcilik bi durum olduğunu düşünmüyorum benimde dişlerimi fircalaRken kan akıyor dış etlerimden su gibi.... bende ağzıma soğuk suyla calkaliyoum ve suyla bekletiyorum kesiliyor sonra...

Alis de hamileyken de çok kaniyordu kadın doğumcum kan sulandiricidan kaynaklanıyor normal demişti..

Sen aspirin kullaniyormuydin ondan da olabilir... Dişcilik bi durum olduğunu düşünmüyorum benimde dişlerimi fircalaRken kan akıyor dış etlerimden su gibi.... bende ağzıma soğuk suyla calkaliyoum ve suyla bekletiyorum kesiliyor sonra... yok canim ben hic asprin kullanmadim suandada kullanmiyorum dr a sorup baslamak istiyorum ama tahlil sonucunu etkiler diye baslamadim daha su tahlil isleri bitsin sorucam doktora...bu gebelikte keseyi gordukten sonra gunde bir cleksan vurmustum sadece 0, 4 luk 19 gun kadar sadece o..

Alis de hamileyken de çok kaniyordu kadın doğumcum kan sulandiricidan kaynaklanıyor normal demişti..

Pogaca hamurunu mayaladim sardim kurabiyenin hamurunuda yaptim buzfolabina attim dinleniyor icini hazirlayip kurabiyeyi yapicam o pisip cikinca hamurum iyice kabarmis olur pogacalari firina vericem saat de 10 olmus stresten yerimde duramiyorum bugun oyyy oyyy

Gecmis olsun canım doktora sorsana yarin neden böyle olmuş pıhtılaşma kadar kanın aşırı sulanmasida iyi değil aspirin falan icme sakın

kızlar herife ellerimle pasta yaptım.
akşam yemekten sonra sürpriz yptık Egeyle.
kestik yedik ohhh.
Bi saat sonra falan börülce çocuklar kaynoş toplaştılar.
pastadan ikram ettim.
kaynoş dediki :kestiniz mi pastayı?.
bize haber vermeden mi kestiniz?
insan Bi arar:110:
bende dedim ki
biz özel olarak kutladık
Egeyide uyuttuk romantik Bi şekilde yaptık .
baktı kaldı ööle.
ayy sanki sizi çağırmak :KK11:zorundayız herşeyimize Allahım Yarabbim

sevinç şu face hakkında şaka yapıyorum hee sakın ciddiye almayın...heralde benim face im falan olsa bile kullanırmıyım bilmiyorum,bana kuzenlerim falan sen geri kalmışsın diye gülüyolar:pnapim sosyal medyayı çok sewmiyorum teknolociyide aynı şekilde:63:
bir tek sizleri tanıdım ve bursıyla tanıştım:KK19:
buraya :KK45:girmen de kazayla olmuştur heralde
nasıl becermiş olabilirsin ki

Back
X