Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar garnierin üçü bir arada yüz temizleyicisini aldım çok memnunum resmen cildim hava aldı siz hangi ürünü kullanıyosunuz bide garnierin BB kremi muhteşem

çok iyi yapmışsın canım çağırmamakdegmisken elmaliyida kendime yaptim cayin yanina yemeyi cok seviyorumrdikçe astar istiyolar kaygana takımları

benim face m yok ama ben facede falan görüşmüyom kimseyle hıhh:63::63::63::63::63:

ellerine sağlık canım misafirnmi var kendiniz içinmi özendin bu kadar o_Oo_Oo_Oo_O

bendemi yapsam dolapta bir sürü elma var :KK72::KK72::KK72::KK72::KK72::KK72:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

amin canım çok geçmiş olsun

maşallah ikinizede :nazar:
Oglanin beslenmesi icin hamurisi yapilacakti canim pogaca yapayim dedim hazir elim degmisken elmaliyida kendim icin yaptim cayin yanina cok seviyorum

Bu arada benim de antithrombin yüksekdi tahlillerin birinde, diğer tahlilde normal çıkmıştı... ama bende buna çok kafa yormustum ayinsallah birdaha gebe kalirsam dozu yuseltsinistiyo senin antikardiyolipin olayın gibi.. sonra düşündüm bunun tedaviside igne mi değilmi... madem iğne ister negatif ister pozitif olsun ben zaten iğneyi mthfr hetero için kullanıcaksam daha fazla kafa patlatmaya gerek yok dedim.. ve antithrombin sayfasını kapattım
Benim bu konunun ustune dusme sebebim su canim o pozitif cikarsa drlar yuksek doz igne konusunda hemfikir yok negatif cikarsa diger tahlillerin temiz igneye gerek yokdiyorlar bense inşallah bidaha gebe kalirsam dozu yukseltsin istiyorum

SŞifa olsun cnm insallah tez zamanda herşey yoluna girer

Bende gelimmi guler egleniriz cay icerik sohbet ederik :D
gel canım gelll:KK19:
Misir patlatiyom çayda yaptim ozcanin dizisini izliyom
güzelmiydi özcanın dizisi,pek sewerim ou ama ben film izledim:D
Utuler bitti camasir yikanirken maya cikardim buzluktan pogaca yapicam bogazima birii yapismis sıkıyor sanki bugun hastanedede korktum ondan oldu galiba kadin kan aldi iyi bastirmamisim galiba kolumdan bir kan akiyo sanirsin kesmisler su gibi fiskirdi yerlere hic bole bisey yasamamistim cok korktum epey sonra durdu
kan sulandırıcının etkisi vardır hala vücudunda korkma:KK19:
Benimde dış etlerim hep kanıyor kan sulandiriciDan dolayı ...

iğnemi bacakdan yapmaya başladım karın derim çok sertlesti iğne batmuyor artık bende çok zorlamaya korkuyorum.. bacakta çok acıtıyor sabah akşam iki defa günde olunca zor oluyor . Allahım kimsenin emeklerini boşa cikarmasin.. inşallah..amin.
amin canım amin,zor ama katlanacaksın işte:KK19:kan sulandırıcıyı fazla alınca oluyor benim burnumdan bile kan gelmişti:KK51:
Pogaca hamurunu mayaladim sardim kurabiyenin hamurunuda yaptim buzfolabina attim dinleniyor icini hazirlayip kurabiyeyi yapicam o pisip cikinca hamurum iyice kabarmis olur pogacalari firina vericem saat de 10 olmus stresten yerimde duramiyorum bugun oyyy oyyy
maaşallah hamaratlığın üzerinde:cool:

kızlar herife ellerimle pasta yaptım.
akşam yemekten sonra sürpriz yptık Egeyle.
kestik yedik ohhh.
Bi saat sonra falan börülce çocuklar kaynoş toplaştılar.
pastadan ikram ettim.
kaynoş dediki :kestiniz mi pastayı?.
bize haber vermeden mi kestiniz?
insan Bi arar:110:
bende dedim ki
biz özel olarak kutladık
Egeyide uyuttuk romantik Bi şekilde yaptık .
baktı kaldı ööle.
ayy sanki sizi çağırmak :KK11:zorundayız herşeyimize Allahım Yarabbim
iyi yapmışsın:63:tekrar doğum günü kutlu olsun kocanın,daha öncede yazdımdı ama görmedin zaar:63:
buraya :KK45:girmen de kazayla olmuştur heralde
nasıl becermiş olabilirsin ki
o kadarda deel tosbik:KK11:istesem hepsini yaparım ama istemiyorum zorlamı benimde farkım o,banan göre masum paylaşım ve arkadaşlıklar dışında çok gereksiz ,hem vaktini hem zihnini boş yere harcıyosun:63:burayıda pıhtılaşma sorununu ararken düştüm,oda kocişin mail adresiyle üye olmuştum öylede kaldı:-)kullanıcı adım da onun:-):-)
beydoşcum evet aşkım burdaki herkes facete de görüşüyor
geçen gün Bi resim koydumdu sevinçin dibi düşmüş yazııık
biz hep resimlerimize bakışıyoruz facete
bakışın, görüşün gozüm yok:63:seni herkes gördü ama beni kimse görmedi:D
Herifin gönlünü yaptim :110: uyiyacam ben iyi geceler :110:
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Evet dr dedi biz uc dusukte bile bukadar tahlil arastirmiyoruz sen ne varsa baktirmissin dedi:KK48: benim antikardiyolipin diye bir tahlilim ikikere bakilmisti biri pozitif biri negatif cikmisti onu tekrarladi yarinda hem uroloji bobrektasimi soracagim hemde rahim filmi icin konusacagiz drla
benimde antikardiyopilin pozitifti bunun için kortizon kullanmıştım hamileyken ama yinede işe yararmamıştı....
Anti kardiyolipin de de iğne gerekmiyormu ki iğne gerekiyorsa boşuna uğraşma aynı tedavi sonucda hetero ile...

Rahim filmi için bişey diyemiyorum. .

bence ne kadar çok şey düşün doktora git ne kadar çok şey öğren daha çok stres demek ...
Seni çok iyi anlıyorum iğne kullanıp bende düşük yapmıştım çok iyi anlıyorum ama bende Doz artırıldı bu yolu denedinmi??? Iki Doz Benim gibi kullansan acaba nasıl olur....
bende hepsi denenmişti kardiyopilin içinde kortizon vermişlerdi 2 hamileliğimde iğne dozumda yükseltilmişti ama maalesef,sonuç hüsran:KK51:
çok iyi yapmışsın canım çağırmamakla yüz verdikçe astar istiyolar kaygana takımları

benim face m yok ama ben facede falan görüşmüyom kimseyle hıhh:63::63::63::63::63:

ellerine sağlık canım misafirnmi var kendiniz içinmi özendin bu kadar o_Oo_Oo_Oo_O

bendemi yapsam dolapta bir sürü elma var :KK72::KK72::KK72::KK72::KK72::KK72:

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

amin canım çok geçmiş olsun

maşallah ikinizede :nazar:
ewet saracım face olmayınca ne olacak benimde yok hıh:63:
yağmurlu bir günden herkese günaydın
günaydın canım bizim burası güneşli:KK19:
kızlar garnierin üçü bir arada yüz temizleyicisini aldım çok memnunum resmen cildim hava aldı siz hangi ürünü kullanıyosunuz bide garnierin BB kremi muhteşem
ben almıştım ama 2 kez kullandıktan sonra kardeşime verdim bana yaramadı kuruttu cildimi,yağlı ciltler için daha uygun,sonra nıvea nın ürününnü aldım...ama,BB kremi var bende ogüzel...benim cildim hassas öyle her şeyi kullanamıyorum..

Cnm bende garnier kullanıyorum :21: çok guzel :21:
Oglanin beslenmesi icin hamurisi yapilacakti canim pogaca yapayim dedim hazir elim degmisken elmaliyida kendim icin yaptim cayin yanina cok seviyorum

Ellerine Saglik bayilirim elmaliya :21:

benimde antikardiyopilin pozitifti bunun için kortizon kullanmıştım hamileyken ama yinede işe yararmamıştı....

bende hepsi denenmişti kardiyopilin içinde kortizon vermişlerdi 2 hamileliğimde iğne dozumda yükseltilmişti ama maalesef,sonuç hüsran:KK51:

ewet saracım face olmayınca ne olacak benimde yok hıh:63:

günaydın canım bizim burası güneşli:KK19:

ben almıştım ama 2 kez kullandıktan sonra kardeşime verdim bana yaramadı kuruttu cildimi,yağlı ciltler için daha uygun,sonra nıvea nın ürününnü aldım...ama,BB kremi var bende ogüzel...benim cildim hassas öyle her şeyi kullanamıyorum..

benim cildimde çok hassas hatta alerjik bünyeye sahip olduğum için öyle her ürünü kulanamıyorum ama garnierin ürünleri bitkisel olduğu için tercih ediyorum şu ana kadar memnunum

nasıl yapacam tam tarif verirsen denerim valla elmalar ziyan olmasın
Cnm elmalari soy rendele 4-5 elmaya iki yemek kasigi seker koyuyom ben ona gore ayarla elma seker ve dövülmüş cevizi Kavur cnm elma suyunu cekene kadar altini kapatinca biraz tarcin at soğuyunca buzdolabi posetine koy at buzluga gerek olunca cozdur kullan :21:

Back
X