• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar garnierin üçü bir arada yüz temizleyicisini aldım çok memnunum resmen cildim hava aldı siz hangi ürünü kullanıyosunuz bide garnierin BB kremi muhteşem
yaaa ben hiç ihtiyaç duymadım
belkide kullansam çok memnun kalırım

iyi yapmışsın:63:tekrar doğum günü kutlu olsun kocanın,daha öncede yazdımdı ama görmedin zaar:63:

o kadarda deel tosbik:KK11:istesem hepsini yaparım ama istemiyorum zorlamı benimde farkım o,banan göre masum paylaşım ve arkadaşlıklar dışında çok gereksiz ,hem vaktini hem zihnini boş yere harcıyosun:63:burayıda pıhtılaşma sorununu ararken düştüm,oda kocişin mail adresiyle üye olmuştum öylede kaldı:-)kullanıcı adım da onun:-):-)

bakışın, görüşün gozüm yok:63:seni herkes gördü ama beni kimse görmedi:D

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
sağolasın cnm
görmemişim.
evet kesinlikle katılıyorum sana

Şöyle söyle kim veya ne bu x
cidden anlamadım yaaaa
:p:p:p

:mad:

[QUOmatematikte5, post: çözerken , mefel 293429"]Şöyle söyle kim veya ne bu x
cidden anlamadım yaaaa

:mad:[/QUOTE]
Kiz matrmatikte problem cozerken x=5 felan deriz ya yani x e bir deger veririz :KK76:

[QUOmatematikte5, post: çözerken , mefel 293429"]Şöyle söyle kim veya ne bu x
cidden anlamadım yaaaa

:mad:
Kiz matrmatikte problem cozerken x=5 felan deriz ya yani x e bir deger veririz :KK76:[/QUOTE]
Ayy bu mu yani hepsi.. ben bunda bir mantık silsilesi göremedim.... :KK34:

kızlar ya benide hevese getirdiniz akşama gidip elmalı tart yapasım var bu akşam sevincin tarifini deneyeyim güzel yapabilirsem bir iki gün sonra arkadaşlarım gelecek onlarada yaparım:KK39::KK39::KK39::KK39::KK39::KK39:

Back
X