- 17 Temmuz 2011
- 10.710
- 2.719
- 248
duştanmı sesli mesac attın,JETGİL karıDusumuda aldum herif geldi yemek yiyi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
duştanmı sesli mesac attın,JETGİL karıDusumuda aldum herif geldi yemek yiyi![]()
tamam bekliyom,abowww neyse dumoş yokDemlerim kizzzzz saf kan kacakahada demliyom
yaz tamam...ama benim öyle kekle kurabiyeyle aram pek iyi değil..senin o yazdığın ıslak keki misafire yapmıştım çok beğenmişlerdi....ben daha çok börek poğaça seviyorum tuzlu şeyler yani..Beydos çokguzel bir kurabiye ttarifin var o benim İslam kek gibi bir ara yazarim![]()
duştanmı sesli mesac attın,JETGİL karı![]()
Ayyy alisamam bentamam bekliyom,abowww neyse dumoş yok
aslında keşke türk çayına alışabilsem çok istiyorum..
daha sağlıklı aslında ama bende deniyorum olmuyorkokusu çok kötü geliyor,ay kalkıp bir çay koyayım bari çok söyledim canım çektiyokkiiiiiz
Ayyy alisamam ben![]()
o nasıl ya merak ettim,cıvık cıvık olmadı dimi eğer öyleysede yiyemem..güzel yemek hastasıyım benTmm beydos bugünde patatesli kek yaptim tuzlu sen sewersin
git kurut hasta olacan buraya yetişecen diyeSacimi kirutayim![]()
Drdan geldim betahcg istemis dun 6, 5 cikmis 5 ve 5 in alti negatif demek senin 6, 5 dedi belki laboratuvar hatasidir dedi bi hafta sonra tekrar bakalim dedi hala niye sifirlanmamis anlamadim demekki o yuzdenmi hala adet olmadim bi adet gorseydimde rahatlasaydim ya
SEVOŞ,DEROŞ,SAROŞ kızlar birbirinizin gazına gelip hamur işinin dibine vuruyorsunuz tehlikeli hareketler bunlar,bunlar size yağ,et,kol,but ,bıngıllık olarak geri döner ,demedi demeyin![]()
git kurut hasta olacan buraya yetişecen diyeaşama yine yıkanmıyasın
![]()
iyi apmışsın..gecmis olsun canım hemen sifirlanmiyo betahcg malesef ama az kalmis bugun yarin adet olursun o zaman dahada rahatlarsin
Yapamadım kiz aksam isten geldim yemek yaptım evi topladim belim cok agriyo uzandim şimdi
Menümü de yazayim
Hindi göğsü hasladim kavurdum suyunada pilav yaptım domates soslu patlıcan biber kizarttim salata ve ayran yaptım dundende ispanak corbam vardi ooooh mis
sen taşınacakmıydın kız..Kızlar nasılsınız ne var ne yok bende bir turlu taşınamadım ama bu hafta sonu kesin e bir hafta on günde yerleşirim ve sonra sürekli burada olurum inşallah![]()
bana söyleyene bak miraçı yapmaya çalışırken aşamları bizi burda dikerdin işini halledip hatta çimip gelir soppete dewam ederdin ne çabık unuttunben senmiyim
![]()
iyi apmışsın..
hindi güzel oluyormu saracım ben bir kez yedim ve oda son oldu zaten,sewmedim..uzun yıllar önceydi..
sen taşınacakmıydın kız..
bana söyleyene bak miraçı yapmaya çalışırken aşamları bizi burda dikerdin işini halledip hatta çimip gelir soppete dewam ederdin ne çabık unuttunJET SEVİNÇ
![]()
Noldu kuzum kim sıktı canını ?Kızlar iyiki varsınız sizde olmasanız ben napardim.... canim sıkkın moralim bozuk
iyi apmışsın..
hindi güzel oluyormu saracım ben bir kez yedim ve oda son oldu zaten,sewmedim..uzun yıllar önceydi..
sen taşınacakmıydın kız..
bana söyleyene bak miraçı yapmaya çalışırken aşamları bizi burda dikerdin işini halledip hatta çimip gelir soppete dewam ederdin ne çabık unuttunJET SEVİNÇ
![]()
Kızlar iyiki varsınız sizde olmasanız ben napardim.... canim sıkkın moralim bozuk