• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Günaydın kızlar

Yok herif değil ortagimizla ilgili bi anlaşmazlık vardı ama hallolucak inşallah

rapor veriyorum sabah kalktım yatakları topladım miraç doyurdum altını temizledim tırnaklarımı kestim şimdi kahvaltı yapacağım çamaşır atacağım mirroya çorba yapacağım

:KK55:
rapor veriyorum sabah kalktım yatakları topladım miraç doyurdum altını temizledim tırnaklarımı kestim şimdi kahvaltı yapacağım çamaşır atacağım mirroya çorba yapacağım

bende rapor veriyim geri kalsam olmaz :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

sabah kalktım duş aldım :KK23::KK23::KK23::KK23::KK23: :D:D:D:D:D
kahvaltı hazırladım kocişimle hem kahvaltı hem güzel bir sohbet ettik:KK50::KK50::KK50::KK19::KK19::KK19::KK19:
sonra eve çeki düzen verdim en acelesinden :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
çamaşır makinasını çalıştırdım :confused::confused::confused::confused:
kahvaltı masasını topladım :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
giyindim makyaj yaptım işe geldim :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

:KK55:

bende rapor veriyim geri kalsam olmaz :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

sabah kalktım duş aldım :KK23::KK23::KK23::KK23::KK23: :D:D:D:D:D
kahvaltı hazırladım kocişimle hem kahvaltı hem güzel bir sohbet ettik:KK50::KK50::KK50::KK19::KK19::KK19::KK19:
sonra eve çeki düzen verdim en acelesinden :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
çamaşır makinasını çalıştırdım :confused::confused::confused::confused:
kahvaltı masasını topladım :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
giyindim makyaj yaptım işe geldim :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:
Ne güzel ise gitmeden kahvaltı yapabiliyosunuz çoğu insan zor elini yüzünü yıkar alet acele giyinir çıkar sen bir sürü is halletmissin... maşallah...:nazar:

iyi apmışsın..
hindi güzel oluyormu saracım ben bir kez yedim ve oda son oldu zaten,sewmedim..uzun yıllar önceydi..

sen taşınacakmıydın kız..

bana söyleyene bak miraçı yapmaya çalışırken aşamları bizi burda dikerdin işini halledip hatta çimip gelir soppete dewam ederdin ne çabık unuttun:63:JET SEVİNÇ:110:
Heeee :KK70::KK70::KK70::KK70:
Bende hatırlıyorum yatakdayim derdi hatta bazen:mad::KK70::KK70:

Ne güzel ise gitmeden kahvaltı yapabiliyosunuz çoğu insan zor elini yüzünü yıkar alet acele giyinir çıkar sen bir sürü is halletmissin... maşallah...:nazar:

sabah biraz erken kalkıyorum kahvaltı etmeden evden çıkmıyoruz eşimle beraber iş yerimde evime çok yakın yürüme mesafesinde onunda etkisi var evide dağınık bıraktığım çok nadirdir genelde her an misafir gelecekmiş gibi hazır olurum çünkü hiç misafirsiz kalmıyorum desem yeridir :KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:

sabah biraz erken kalkıyorum kahvaltı etmeden evden çıkmıyoruz eşimle beraber iş yerimde evime çok yakın yürüme mesafesinde onunda etkisi var evide dağınık bıraktığım çok nadirdir genelde her an misafir gelecekmiş gibi hazır olurum çünkü hiç misafirsiz kalmıyorum desem yeridir :KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:
Farkettim zatiiii:KK51: misafire heran hazırlıklı olmak da yorucu olmalı bazen:KK59:

Back
X