- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
Kek dediğin tatlı olur![]()
niyeymiş bende peynirli kek yapıyorum çokda lezzetli oluyo patatesliyide deneyecem bence güzel olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kek dediğin tatlı olur![]()
Siz asmissiniz kuzum biz klasik yapıyoruzniyeymiş bende peynirli kek yapıyorum çokda lezzetli oluyo patatesliyide deneyecem bence güzel olur
Sara arkadaslarina yap cnm çok hafif çok guzel oluyor poacadan daha guzel bizimkiler bayildi Esim is yerinede götürdü çok begenmisler![]()
Siz asmissiniz kuzum biz klasik yapıyoruz
Heee denemek lazım farklı lezzetlerdeğişik fikirlere açık olacan tızııııııııım
Bende dere otu Semiz otu hastasiyimmeminim güzel olduğuna yapacam canım ben içine dereotuda eklerim çok seviyorum çünkü
Kızlar hayırlara gitaşın inşallah rüyamda böyle iki metrelik bir çamur birikintisi bataklık gibi bişeye batiyirum arkadaşım yardım ediyor Çıkıyorum ama pantolonum ayaklarım hep batıyor orda pantolonumu cikariyorum.
Günaydın kızlar dün gorumcem supriz yapmis cikti geldi gece memleketteki kuzenindeymis onlarla bir geldi cay ictik gitti sonra kurabiye pogaca vatdi neyseki bos yakalanmadim belki bu gun de gelir bilmiyorum cumartesi sinavi varmış ona girip donecekmis hala adet olmadim icim sıkılıyor insallah biranonce olur rahatlarim bugun 42. Gun oldu geven kurtajda bugun olmustu