• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hayır olsun inşallah canımm bence canının sıkıntısı bilinçaltını etkilemiş ama çamurdan çıktığına göre demekki sıkıntıların bitecek ve rahata ereceksin pantolonunu çıkarmana bişey diyemiyecem ortalık yerdemi çıkardın :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::p
Canim o arada çamurun derdindeydim etrafa bakmadım kimse varmı yok mi diye :KK53:

sevinçcim benim telde mikrofon özelliği vatsapla yazışırken var ama kk ya mesaj yazarken yok googleda arama yaparkende mikrofon var demekki telefonun özelliği ile ilgili bişey

eminim güzel olduğuna yapacam canım ben içine dereotuda eklerim çok seviyorum çünkü
Bende bayilirim :29:
Bize şuanda klasik yetiyor Sara'çım aslında ama sevincoya yetmiyor demekkiiii:KK70:hep bi arayış içinde :KK70:keki patatesli yapar makarnaya karniyarikli yapar vs vs :KK70:
Karniyarikli degilde patlicanli guzel oliyiiii biz cok seviyik heriflen degisik tatlari :63:

Evet onun telaşındayım bol bol koli bantlıyorum hayırlısıyla taşınıyorum:KK49:
hayırlı olsun yeni eviniz..kiramı satın mı aldınız,sen kaynoşla birlikte oturuyodun dimi,kurtuluyon ne güzel:KK19:
Kızlar iyiki varsınız sizde olmasanız ben napardim.... canim sıkkın moralim bozuk
niye kız ne oldukio_O
Günaydın kızlar

Yok herif değil ortagimizla ilgili bi anlaşmazlık vardı ama hallolucak inşallah
hee ortaklık meselesi benim eşimde büyük kaynımla ortak o sıkıntıları bizde sık,sık yaşarız düzelir inşaallah sıkma canını:KK19:
Patatesli kek
Kek deyince tuzlu bu
3 yumurta
Bir su bardagi yoğurt
Bir tatli kaşigi tuz
Bir tatli seker
Biraz karabiber pul biber
İki orta boy patates
Biraz peynir
Dereotu maydonoz yeşil soğan
Hangisini seviyorsaniz :110:
Kabartma tozu un
Üzeri için çörekotu
Hepsini karistir koyu kek hamuru kivami olacak yaglanmis tepsiye dok iyice yay üzerinecçörekotu veya susam dok 180 derecede pişir
Tepsiye ince yayacaksin çok kabarmiyor incesiguzel ooluyor :63:
hımm güzele benziyor:kk77:

Siz asmissiniz kuzum biz klasik yapıyoruz
ay ben bu mesa cı aşmışsınız yerine siz AZMIŞSINIZ biz klasik yapıyoruz diye okumuşum:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

hayırlı olsun yeni eviniz..kiramı satın mı aldınız,sen kaynoşla birlikte oturuyodun dimi,kurtuluyon ne güzel:KK19:

niye kız ne oldukio_O

hee ortaklık meselesi benim eşimde büyük kaynımla ortak o sıkıntıları bizde sık,sık yaşarız düzelir inşaallah sıkma canını:KK19:

ay ben bu mesa cı aşmışsınız yerine siz AZMIŞSINIZ biz klasik yapıyoruz diye okumuşum:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Normaldir canim benim senin bugünlerde durumun aşikar:KK70::KK70::KK70:

sağlık ocağına gitttim,ordan dönüşte pazara geçip balık aldım onu temizledim bugün yapmayacağım için buzluğa attım,

reflü olmuşsun dedi toktur:KK51:hamilelik düşündüğüm için hamileliktede kullanalılabilen bir şurup verdi,eğer adet olursam diğer ilaçları verecekmiş:KK51:bir sürü şeyide yasakladı,içinde türk kayfesiynen,şalgamda var adanada yaşa ve şalgam içme olacak işmi bu ..vay ben böyle işin içine çömşüreyim:KK51:

böön dişçiye gidecem çok tırsıyorum :KK17:o ağza gien iğne yokmuuuuuuu:KK17::KK17:ayyy bayılazammm:KK17::KK17:

Telefonun özelliğidir bence de...
Öyle olmassa ben kesin yapardım :KK70::KK70::KK70:
kesinnnnnnn

niye kız ne oldukio_O

Cok normal kafa seye calisiyiiiii:29:

canım çok geçmiş olsun gaviscon mu vardı hamilelikte de kullanılıyor yasaklara uymak zorundasın düzelir inşallah
sağlık ocağına gitttim,ordan dönüşte pazara geçip balık aldım onu temizledim bugün yapmayacağım için buzluğa attım,

reflü olmuşsun dedi toktur:KK51:hamilelik düşündüğüm için hamileliktede kullanalılabilen bir şurup verdi,eğer adet olursam diğer ilaçları verecekmiş:KK51:bir sürü şeyide yasakladı,içinde türk kayfesiynen,şalgamda var adanada yaşa ve şalgam içme olacak işmi bu ..vay ben böyle işin içine çömşüreyim:KK51:

Back
X