- 13 Mayıs 2011
- 5.841
- 2.363
- 248
Ben ogland a 7. Ayda Karnım çıkmıştıCnm karin kaslarin ilk doğumda esnedi çünkü hemen cikti rahatlama ara yakin olunca![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ogland a 7. Ayda Karnım çıkmıştıCnm karin kaslarin ilk doğumda esnedi çünkü hemen cikti rahatlama ara yakin olunca![]()
İkinci gebeligin ara yakin bebegin cinsiyeti de değiştiBen ogland a 7. Ayda Karnım çıkmıştı
heeee yazacaadım aklımdaydı.Napiyon çakma hamarat dun bir soru sordum cvp vermedimWC eğitimine ne zaman geciyonuz
![]()
amin sağol darısı egecike olsun inşaallah....
kız halamın oğlu bunu duymasın aslan gibi çicuk,tövbü estafır,iyi okusuna ben minnoş kelimesini sevinççime yazdım bir sevgi sözcüğü olarak POTKIRANŞAR![]()
sen taekvandoya gitmedin mi kuşum.dün yine bana sorular yağdı senin kaç çocuğun oldu,şu kız çocuğu seninmi,daha senin çocuğun olmadımı vs,vs![]()
bizde klima aldıkKombi sezonunu actik![]()
Çok bileYoruldummola verdim miraç durmadi uyursa arka taraflar wcler banyolar var aksamada makarna var çok bile
![]()
Deros napiyon![]()
hee bendeŞöyle hokkali bi vuruş istiyor gıcık oluyom öyle soranlara
![]()
kız gece yatmadan burda cevap yazdım ya ondan gördüm zaarSen onu kafaya taktin o yüzden rüyana girmiştir.. o seni bu kadar takmiyoki taksaydi gelirdi zaar.. mirak eder insan dimi.. kadin gitti gitti walla... ben de onu seviyodum neşeli esprikdi..Özellikle onun raporlarını çok beğeniyodum herseyi ayrıntılı yazıyordu...
kız karılar gözüme bakarak,soruyorlar,zatenn hiçte açıklamadım sadece benim çocuğum YOKK dedimEwet cnm agzi acikti ve horluyordu bitti sukur
Meraklişarlar duymazdan geleydinaciklamak zorunda diilsin
![]()
gerçektenmi kız,aboww biz daha evi sermedikKombi sezonunu actik![]()
biz yimeğe gidecükkkYoruldummola verdim miraç durmadi uyursa arka taraflar wcler banyolar var aksamada makarna var çok bile
![]()
demek ossuruğada kaka diyor ege hemiheeee yazacaadım aklımdaydı.
bu kışı da geçirek yaza doğru başlarık.
kışın üşütür çocuğum.
şimdide soyluyo ama yaparken haber veriyo. Çiş veya kaka diye.
hatta ostursa bile kaka diyo
sen taekvandoya gitmedin mi kuşum.
ahh ah ben ordaolacaktım ki bi uçan tekme çekerdin görürlerdi ebelerinin çorabını
bizde klima aldık
güzel ısıtıyor ama
kışın soğuklarda yeterli olur mu bilemiyorz.
ufoda yakarız. İnşallah kara sobaya muhtaç olmayız yine
hiç kurmak istemiyorm
hıı şuişi gücü bitirdim herif aradı sen çok yoruldun aşkım yemek yapma akşam yemeğe gidelim dedi![]()
ilk gebelikte karın geç ve az çıkar.Sevinco benim Karnım çok çıktı niye böyle oldum giiiii normalmi? Alis de hiç böyle değildim
aynen aynenOoooooo basak hnm klimaniz hayirli olsun bide bana laf soyluyordun yazında çok sicakta acarsin oooohhhh buuz gibi![]()
sen daha yeni temzlik yapmamşmıydınMiroyu uyuttumarka tarafa geciyirum
![]()
Dip bucak evi supur sil toz al wc banyosen daha yeni temzlik yapmamşmıydın
Bu camasiri bitiremiyomya yaziklar olsun banagerçi yap yap yine aynı ev işi