Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oğlan pizza istedipizzapizzadayik
![]()
he bencedeBu camasiri bitiremiyomya yaziklar olsun bana![]()
Çok olmadı geleli alışverişi Dizkız deroş topiği açıp iki kelime söyleyecek kadar vaktin yokmu
nasıl olsa konuşmalı
Afiyet olsun severim pizzayiOğlan pizza istedipizzapizzadayik
![]()
ee miraç yine ortadamı kaldı yaniBen geldimmmm
Miracin odasina hali diye gittik
Hakanin odaya ve mutfagada aldik![]()
avm ye mi gittiniz benimde hep başım ağrır gidince hoş sevmiyorumda kapalı yerleri pek gitmem o yüzden ama çocuklu olunca iyi oluyor tabii...Beydossbizde cay iciyok herifin basina agrilar girdi
papatya cayi yaptim
![]()
Yok cnm miroyada aldikee miraç yine ortadamı kaldı yani
avm ye mi gittiniz benimde hep başım ağrır gidince hoş sevmiyorumda kapalı yerleri pek gitmem o yüzden ama çocuklu olunca iyi oluyor tabii...
hayırlı lsun canım hepsini güle,güle kullanınYok cnm miroyada aldik
Avm gittik ama haliyi magazadan aldik avm degil
maaşşallah deroşumKızlar ben geldim
Hemen rapor geçeyim
Herifle alışverişe gittik geldik
Fırına kaburgali sebzeli döşeme attım pisiyi
Yanına bulgur pilavı
Turşu var
Buyrun aç olan gelsin.
EnerjiM olsa kurabiye yapacakdim çayın yanina.![]()
kız kim öyle yapıiiyiii yine bi taş Attın kimin kafasına gelirse artıkadanada yağmur yağıyor,ewe geldik çay içiyom
heç geçmişe bakmadan yada bakıp amaannn boşver öyle yazayım diyorsunuz
bende mi öyle yapsam daha rahat![]()
hayırlı olsun güzel günlerde kullanin insallah..Ben geldimmmm
Miracin odasina hali diye gittik
Hakanin odaya ve mutfagada aldik![]()
kız adamı soyar soğana çevirirsen adamın başına ağrılar girer tabiki.. ona papatya çayı sokmez....Beydossbizde cay iciyok herifin basina agrilar girdi
papatya cayi yaptim
![]()
normal tava gibi yaptım canim... kaburgalari koydum tepsiye içine patates soğan yeşil biber domates kırmızı biberleri doğrayıp üstüne pul biber Salça tuz sıvı yağ döküyorum karıştırıyorum pişmeye yakında bir iki dıs sarımsağı doğrayıp koyuyorum.. çok güzelmaaşşallah deroşum
yemeğin adı pek ihtişamlı nasıl yaptın bir anlat bakalım![]()
Anaaa mağdur olmasına ragmen daha o teklif ediyoda sen kabul etmiyonValla deros git haziran dedi ama ben çok yorgunum yaw![]()