• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bSaglik cnm post: 37382055 .!.:
Bu arada sil supr toz wc banyo iside bitti camasirlarim toplanacak hem ipte hem icerde camasirlikta var ikiakine camasir yiladim katlayip yerlestireyim utulenecekleride ayarliyim sonrada kocis gelir zaten yemek cay eger olur derse alinacaklar var bi alisverise giderik
Ellerine saglik cnm :29:

kız kim öyle yapıiiyiii yine bi taş Attın kimin kafasına gelirse artık:110:

hayırlı olsun güzel günlerde kullanin insallah..:KK14:

kız adamı soyar soğana çevirirsen adamın başına ağrılar girer tabiki.. ona papatya çayı sokmez.... :KK48: sen başka bişey hazırla ver:eek:

normal tava gibi yaptım canim... kaburgalari koydum tepsiye içine patates soğan yeşil biber domates kırmızı biberleri doğrayıp üstüne pul biber Salça tuz sıvı yağ döküyorum karıştırıyorum pişmeye yakında bir iki dıs sarımsağı doğrayıp koyuyorum.. çok güzel :kk77:
:-):-)merak uyandırdım dimi:-)
tavanın fırın versiyonuymuş :kk77:
Valla deros git haziran dedi ama ben çok yorgunum yaw:eek::eek:
eeeee o kadar alışveriş gezme,,mecbursun artık:-)
adanada yağmur alışılmışın dışında Bi doğa olayı heralde.
adanaya goç edicem ben sonbaharda
hee yağmur yağınca seviniyom artık,eskiden daha çok yağardı...
adanada ilkbahar yoktur mesela direk yaza geçiş yapıyoz biz....ama böön çok kötü poyraz var başım ağrıdı her yerim kurudu çatır,çutur hiç sewmiyorum poyrazı:63:
evet deroşa katılıyorum beydoş Bi taş attı kimin bıngıldağına denk gelirse artık.
benimkini teğet geçti ben üzerime :cool::cool:almadım
:-):-):-):-):-):-):-)
sırtım oyle ağrıyorkii
biri yavaştan yumuşakça bir masaj yapsa
biride saçlarımı okşasa
kedi gibi bayılırım saçlarımla oynanmasına
bende 1hafta boyunca deliksiz uyusam
ay bende saçımla oynanmasını çok sewerim hemen mayışırım,seninde uykuya ihtiyacın var dimi :KK19:
deroş kaç haftalık oldun
bdt ne zaman.
bu günlerin kıymetini bilmeli.
kızçede doğduktan sonra seni pek göremeyiz buralard
artıkın pestilin çıkar iki çocukla
kızının adını Başak koy
başak buğdaydır arpadır
başak buğday gibi saftır temizdir
organiktir
buğday ekmek olur
ekmeksz yaşanmaz, başakta oyledir
herşeyin başı başaktır
başaksız ne yesen ne yapsan boş gelir hayat

ahh başak ahh senidemi bozdu bu hayat
senin de mi elinden saflığını aldı
masumluğun kalmadı
kahpe dunya aynadaki yuzunu değiştirdi
tanıyamaz oldun kendini
sanadamı maske taktırdı bu sümsük dünya pehh
ne güzel yazmışsın,türk filmi gibi olmuş walla:KK19:

derin senin dedigini dr bana soylemisti eger hamile kalamazsan cekelim yoksa gerek yok demisti eger sart derse cektiricem aslinda drlar gerekli gormuyor ben istiyorum icim rahat etsin diye belkide yanlis dusunuyorumdur benim ilk dusugumden once adetim yogun gelir uzun surerdi ama onunda kalbi durdu sonucta gebe kalamadiginda istiyor doktorlar benim icin gerekli mi bilmiyorum?

canım için rahat ettirir edecekse rahim filmi çektirip rahatla ama benim adetlerim de hep az geliyordu bende az gelmesinin nedeni stres da olabilir

önce streslerimiz vardı ama şimdi bu düşüklerden sonra ister istemez Azolmaya başladı o yüzden de adetler azaldı diye düşünüyorum ben

Bafs senin cevirimici durumun gorunmiyo niye kapattin

Geçmişi okudum :110: okumamazliktan geldim:110:
:-):-):KK60:
Kaynosa kahvaltiya gittik geldi :110:
bizde öğlen gittik yeni geldik:110:
3 günlük bulasik yikadim dun aksam yemeğinin meyvesinin tatlisinin bulasigi duruyordu :63: makinaya dizdiklerim hariç tepsi tava tencere :63: yika yika bitmedi :KK47::KK47:
kaynoştamı yaptın kız bunları:63:
Dun gece kactim bugün gündüz bazar unutmusum kacisim olmadi:eek::eek::eek:
:KK48::KK48:oh iyi olmuş:110:
:110: sen yapamiyon diye :63::63:
Aylarca bizde yapamadik ne war:110:
sen gene arada kaçamak yapardın:110:
:cry::cry::cry: Bebek istiyorummmm:KK61:
ALLAH ın izni ile olacak,bence şu rahim filmini çektir bir an evvel:KK51:
Cnm benimde adetler çok azaldiydi ama rahim filmi şartbence
benimde çok azalmıştı hatırlarsanız yazardım hep,ama miyom ameliyatından sonra düzeldi çok şükür..
Sevoşşş:KK19:
Lavanta kokulum gelmis hosgeldinn:KK74:
hoşbuldum kuzum:KK19:

:-):-):KK60:

bizde öğlen gittik yeni geldik:110:

kaynoştamı yaptın kız bunları:63:

:KK48::KK48:oh iyi olmuş:110:

sen gene arada kaçamak yapardın:110:

ALLAH ın izni ile olacak,bence şu rahim filmini çektir bir an evvel:KK51:

benimde çok azalmıştı hatırlarsanız yazardım hep,ama miyom ameliyatından sonra düzeldi çok şükür..

Sevoşşş:KK19:

hoşbuldum kuzum:KK19:
Heee kaynista yaptim ben iki cocukla evim
Tertemuz cnm bal dok yala kaynosun evinide hwrzaman bok goturuyor:63::63:

Allah evimizden yuvamizdan geri koymasin kocalarimizi basimizdan eksik etmesin sagsalim hayirli evlatlar nasip etsin olanlar gulegule büyütsün saglikla sihhatle:29:

[QUOTE="beydagli, post: 37382248, membegötürüyordu yuh be hadi hastalarsoğuktan diyememde,niye biriktirmişler yani o kadar..ben tezgahta bir fincan olsa rahat edemem:63:[/QUOTE]
Kiz ne hastasi cin gibiler mutfagi bok goturuyirdu adim atacak yer yok soguktan
Kombiyi acmis yerde hala yazlik kilim :63:

[QUOTE="beydagli, post: 37382248, membegötürüyordu yuh be hadi hastalarsoğuktan diyememde,niye biriktirmişler yani o kadar..ben tezgahta bir fincan olsa rahat edemem:63:
Kiz ne hastasi cin gibiler mutfagi bok goturuyirdu adim atacak yer yok soguktan
Kombiyi acmis yerde hala yazlik kilim :63:[/QUOTE]
tembelşarlar:63:

Beydos seni çok seviyom :KK19: içimden geldi kendini çok yorma bata bir hafta var iyi calis :D
ayyyyyyyyyyyyyyy bende seni çok seviyom canım sağolasın:KK19:bende öyle düşünüyorum sewinç işi ertelesemmi diyorum ama hava bayağı serin bugün...kadını aradım oda bu hafta doluymuş haftayada meçhul ..zaten herifte bağırıyor dikkat et diye:KK19:

Back
X