• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sevinçç sen 10 kilo zeytine ne kadar tuz kullanıyosun..ben çok azda limontuzu koyuyorum...

Beydos sana yazmıştım görmedin zaar:63:
Sana yarın kan ver dediydim
Kanda çıkarsa erkenden doktoruna gidersin
Bizim gibiler de erken öğrenmek çok mühim bunu hatırlatmama gerek yok sanirsamo_O

Cnmlimon tuzu bende kullaniyom tafina bakarak biliyom cnm annem yapiyor bunu
anladım canım:110:
Beydos sana yazmıştım görmedin zaar:63:
Sana yarın kan ver dediydim
Kanda çıkarsa erkenden doktoruna gidersin
Bizim gibiler de erken öğrenmek çok mühim bunu hatırlatmama gerek yok sanirsamo_O
ben bu mesacıda alıntı yapıp cevap yazdı biliyordum ama dalgınlığıma ver deroş,kız biliyorumda erken öğrenmenin önemini birde yoksa bunu erkenden duymakta beni üzecek diye fikir değiştirdim bunuda yazdım sende bunu görmedin zaar:110:
eğer adet olmazsam ve sabredebilirsem tam gününde yapmak istiyorum deroş..yinede belli olmaz:110:

[E="derin_35, post: 37415966, member: 293429"]:KK70::KK70::KK70::KK70:

:110::110::110::110::110:Deros yok zati hiç olmadı:KK12:

:110::110::110: sorularımla hayatınıza renk katarim azcukk:KK53:[/QUOTE]

Sen yoktunki o vakit :63::63:

renkli gözler çabuk bozulur derlerdi inanmazdım doğruymuş hey gidi:KK14:

anladım canım:110:

ben bu mesacıda alıntı yapıp cevap yazdı biliyordum ama dalgınlığıma ver deroş,kız biliyorumda erken öğrenmenin önemini birde yoksa bunu erkenden duymakta beni üzecek diye fikir değiştirdim bunuda yazdım sende bunu görmedin zaar:110:
eğer adet olmazsam ve sabredebilirsem tam gününde yapmak istiyorum deroş..yinede belli olmaz:110:
Hayirlisi benim tavsiyem erken öğrenmen ona göre tedavine baslaman. Ama sen daha iyi bilirsin canim.

böön erken geldi eve dolayısıyla sporada erken gitti ve geldi,şimdide film izliyo bende şahane demlenmii çayımı yudumlarken size cevap yazıyorum:KK50:

ewet nazo walla bende öyle düşünüyorum çok benzeyen yanlarımız var bende seninle tanışıp sohbet etmeyi isterdim:KK19:
dert dinleyen güzin ablaydı,gönül abla aşk dertleriyle ilgileniyordu galiba:KK64:

bizde seni görecikmiiiii:cool:

demledim kız gel mis gibi olmuş:KK50:

ben izlemedim onu bilmiyorum ama merak ettim sen izlemediysen senaryoyu nerden biliyon:cool:
ayrıca bende hiç üşenmem bir bardak içecek bile olsam çay demlerim,demleme gibisi yok:63:

sağol canımmmmm:KK19:
sen beni görmedin mi buraya koymuştum kaç kez.. Yine koyarım sana ozel.
----
senaryoyu kocam izlediği için biliyom.
ben mutfakta poğaça yaparken yanımda laptoptan izlemişti
seslerini duydum sadece
---
evet demleme gibisi yok
:63:

Back
X