• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

edoş çizgi filmizlerken laptopu aldım
laptopu aldığımı fark ederetmez gelir alır elimden
bugün bi uykum varki poff, kaynoşta toplantıya çağırıo inat eetimi bırakmaz

Sevincim senin evine gelsin nister miydin ben şahsen istemezdim ev hali sonuçta insan dağınık yakalanabilir
Cnm istemem tabiki ama allaha sukur hayatimin hic bir doneminde evim oyle olmadi soka girdim:110:
edoş çizgi filmizlerken laptopu aldım
laptopu aldığımı fark ederetmez gelir alır elimden
bugün bi uykum varki poff, kaynoşta toplantıya çağırıo inat eetimi bırakmaz
Git sende kafaya koyduysa rahat birakmaz:63:

Apt sutcu gelmisti 5 litre aldim yarisina oglana yogurt mayalayacam yarisina sutlac yapiyorum hakanlar cok seviyooooooo

Çok geçmiş olsun kuzuma. Inşallah en yakın zamanda iyileşir. Canim bu vicks in çocuklara bebeklere göre olanı varmış çok işe yariyomus ama ismini bilmiyorum.. doktora sorsaydin keşke..
Saol cnm sormadim ama evde normal viks var agri kesici verdim yatiyor kuzum burnunuda actim

Cnm istemem tabiki ama allaha sukur hayatimin hic bir doneminde evim oyle olmadi soka girdim:110:

Git sende kafaya koyduysa rahat birakmaz:63:
benimkide o kadar dağınık olmaz ama yinede istemem sanki bilerek o evi öyle yapmışlar reyting için olabilir

Apt sutcu gelmisti 5 litre aldim yarisina oglana yogurt mayalayacam yarisina sutlac yapiyorum hakanlar cok seviyooooooo
yarasin hepsinede...

Saol cnm sormadim ama evde normal viks var agri kesici verdim yatiyor kuzum burnunuda actim
ben normal viksi kullandım oglana geceliginin sağ ve sol koluna az bişey sürdük bizimki yüzüstü yattığı için o koku onun rahat nefes almasını sağladı..
Ama geçen bir yazı okudum vicks iki yaşından önce kullanılmamalıdir astım yapar diye yaziyordu. Ama biz kullanmış olduk çok işe yaradı ama tabi bi daha kullanirmiyim bilmiyorum. Sakıncalı diyor. Burdada aslında çarşıya çıktığımda bakmam lazım çocuklar için olanına.. inşallah burdada vardir.

Sevincim artık hastalık grip öksürük vs sezonu açıldı. Rabbim bebislerimizi ve bizleri korusun. Inşallah. Amin.

Beydağlim da hiç pas vermedi gitti... bi işi vardır herhal...

merhaba kızlar doktordan az önce geldim pazartesi opum var dualarınızı eksik etmeyin olurmu

Back
X