• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

:63:Tkb gayet rahat yaziliyi bahanende hemen hazir:110:
ŞİŞKO:p
Basak hanim zaten okiyup kaciyordun eyi oldu:110: buda bahanen :63;
:63:
merhaba kızlar doktordan az önce geldim pazartesi opum var dualarınızı eksik etmeyin olurmu
aLLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN CNM DUALARIMZ SENİNLE:KK68:
Dun ilk defa mraca bakarim sen ye dedi :110: akilli kadin kendi sona kaldi sofrayi kaldir bulasik yika cay demle hepsi basima:63:
AYNEN İLK BAŞTA HEMEN FIRT FIRT YİYİP KALKMICAN
SONRA KALDIR TOPLA YIKA SANA KALIR
KAYNOŞ AKILLIYMIŞ, BUNA AKIL DENİRSE:p

İyi geceler herkese inşallah guzel mutlu huzurlu bir güne uyanırız...Rabbim bu mubarek gecede hepimizi korusun sağlıktan sıhhat ten ayirmasın.Evlatlarimizi her turlu kazadan beladan nazardan hastaliktan korusun.Tum evlat isteyenlere saglikla nasip etsin amin.hamilelere kolay dogumlar versin.Ailelerimize yuvamiza kocalarimizla aramiza hos sohbet muhabbet dirlik duzenlik nasip eylesin inşallah. .

sevinç geçmiş olsun Miraç a
bi bebeye mukayet olamadın
hem hastalığın mızmızlığı hem diş sancıları Alllahh kolaylık versin.
alt damağı beyazlamışmı?
:110: heee bakamadim gel sen bak :63:
ayyyy ne kadar kilo almışşsınnn
bu kiloları regl olamamaya bağlamıyosun heralde
doğumdan sonra kalmış kilolar
göbeğini düşünemiyorum.
bak Demet Akalın a 30 kiloyu tamamen verdi kadın tığ gibi kaldı
sen 9 numara şiş gibisin hayatım...

ayy aslında hepinizi görsem ne hoş arkadaşlarım var bee
sevinçle yüzyüze sohbet ettiğimi düşündümde:KK68:

:KK42::KK42:Saol moral verdin

IMG_89460577717445.webp

ay ay ay benda hamile kalırım inş... kürtaş oldum korkuyorum valla... tekrardan aynı şeyi yaşamaktan..
ama nasıl hamile kaldığmı hatırlamıyom.

merhaba kızlar doktordan az önce geldim pazartesi opum var dualarınızı eksik etmeyin olurmu
dualarım seninle Rabbim hayırlısı ile bebisini sana versin bu transferde emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah amin

walla hiç bir belirti yok derinim,yine olmadımı acaba:KK51:

ALLAH iyilik versin salgın var heralde sevinç bizim burasıda öyle...

oh ne güzel bende çok sewrim hem sütlaçı hemde ew yoğurdunu benim sütümde yarın gelecek inşaallah...

kız sende çıkmıştın kimse yok diye çıktım azten annemede misafir gelecekti hemen çıktım oraya gittim:110:

he böön pazarda vardı:110:

walla ben ewe geç geldim domatesli bulgur pilavı,cacık ve turşu birde mercimek çırbası vardı yeter:110:

hoşgeldin canımm:KK60:

ALLAH tamamına erdirsin sağlıkla hayırlısıyla inşaallah....

inşaallah saracım herşey çok güzel olacak....ama opum ne anlamadım:KK64:

bunların hepsinin kafası cinliğeçalışıyor:63:
negatif düşünmek için daha erken canim...
Inşallah hamissindir.
Beni soran olmamis kimse ozlememis :110: neyse cok yorucu ve kotu birgun gecirdim doktorum yokmus sonuclari gosteremedim herifim tahlilide 3 gun perhiz olcak sonra gel dediler 3 saat dr bekle sira bekle sadece tahlil kagidi al cik cikista sinirlerim bozuldu aranafa eve gelene kadar agladim pztesi film cekilecek diye stresloyim zaten bide gribim ka gundur neyse sakinledim si.di adami nobete yolladim oglanla meyve yiyoz ders yapioz
Bundada bi Hayır vardır inşallah.
Çok merak edince titizlenjnce ters gider benim de hep böyle bu tarz ufak ama sinir bozucu aksilikler oldu ne zaman saldim sonra biraz bişeyler yoluna girmeye başladı
sevinç geçmiş olsun Miraç a
bi bebeye mukayet olamadın
hem hastalığın mızmızlığı hem diş sancıları Alllahh kolaylık versin.
alt damağı beyazlamışmı?
alış ilk üstten çıkardı

ayyyy ne kadar kilo almışşsınnn
bu kiloları regl olamamaya bağlamıyosun heralde
doğumdan sonra kalmış kilolar
göbeğini düşünemiyorum.
bak Demet Akalın a 30 kiloyu tamamen verdi kadın tığ gibi kaldı
sen 9 numara şiş gibisin hayatım...

ayy aslında hepinizi görsem ne hoş arkadaşlarım var bee
sevinçle yüzyüze sohbet ettiğimi düşündümde:KK68:
bizede önümüze hazır diyet yiyecekleri gelse
Çocuğumuzun bakıcısı olsa
Bizde dünya kadar para saysak bizde öyle olmustuj

dualarım seninle Rabbim hayırlısı ile bebisini sana versin bu transferde emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah amin

Inşallah hamissindir.

Çok merak edince titizlenjnce ters gider benim de hep böyle bu tarz ufak ama sinir bozucu aksilikler oldu ne zaman saldim sonra biraz bişeyler yoluna girmeye başladı
alış ilk üstten çıkardı

amin canım sağol inşallah bu sefer her şey güzel olacak diye inanıyorum

diyet konusunda yazdıklarınada harfiyen katılıyorum

herkese hayırlı cumalar Rabbim bileri korusun sağlığımızdan etmesin evlatları olanların evlatlarını bağışlasın evladı olmayanlarada hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin

herkese hayırlı cumalar Rabbim bileri korusun sağlığımızdan etmesin evlatları olanların evlatlarını bağışlasın evladı olmayanlarada hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin
Aminnn inşallah canimbenim

Inşallah hamissindir.

alış ilk üstten çıkardı

Okadin hic emzirmedi cocugunu beni onunla bir tuttu :63: kustum o pasakli yapikliya :110:
Sevinçim Mirro nasıl oldu kuzum benim Kıyamam Ona..
bugun daha iyi cnm saol:29:

karikatür cizenlere post: 37454779 .!.:
Ayy kadonin dedigi iyide o surat ne oyle bu ev kadinlarinin karikaturlerini hep bolem cikin yapiolar hıhhh ruyamda gorsem korkarim ben bundan ev kadinlari guzeldirr bi su cozenlere sole:63::63:
Biri su karikatür cizenlere söylesin yazacaktım ayy yoruldum bea

Back
X