• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Beydaglim.....bozmA moralini desemde insanda burukluk oluyo biliyorum.
Tabi sevincin dediği gibi kırmızılar gelmeyene kadar kesin değil bu sonuç.

Oglani yedirdim ne güzel
Ne yaptı ettiyse kusturdu kendini
Banyoya soktum onu
Allahdan herif evde de yardım ediyiii

kız canimlar dayanamadım ve tesy yaptım kocaman bir NEGTİF,aslında rüyamda gördüm adet olacağımı ama evde test olunca dayanamadım işte çok moral bozucu bu negatifi görmek canım çok sıkıldı....
uzulme canım belki gec tutunmadır idrarda hemen belli olmaz Kirmizilar gelene kadar ümit hep var

Saol cnm dolu isim var ev supurulup silinecek yeni halilar fircalanacak toz alinacak camasir yikiyom WC banyo mutfak Abim bizde aksama yemek poffffff

kolay gelsin canım

Canim rahat ol cicukuda strese sokma icerde:KK20: hersey yolunda minikin annesoni gorecegi ovi heyecanli ne gusel bak minikini gorecen iste:KK46::KK46::KK46:
Iste ister istemez korkular yokluyor.. zaten yasadigimiz şeylerden dolayi korkak biri oldum çıktımm..
iyilik canim simdi doktordan geldim yarin istanbula gidiyorum cay demlefim simdi icip biraz uyuyacam sen napiyosun
sen hangi şehirdesin kuzum??
Istanbul'da nerde kalacaksın??
Heyecan varmı?
Yarın transfer olacak dimi
Hersey guzel olacak korkma
inşallah canım inşallah

Sana kizamiyorum çünkü bende senin gibiydim özellikle bata bir hafta kala tutusurdum ama kirmiziyi gorene kadar umut var

Sıkma E="beydagli, post: 37469429, member: 306680"]kızlar dayanamadım ve tesy yaptım kocaman bir NEGTİF,aslında rüyamda gördüm adet olacağımı ama evde test olunca dayanamadım işte çok moral bozucu bu negatifi görmek canım çok sıkıldı....
Sıkma canını kuzum :KK19:Rabbim tez vakit saglikli bir gebelik nasip eyleain insallah.kizma kendinede insan duramiyor ki beklemek hem sabir isi hemde cok heyecanli kirmizilar henuz gelmemis kesin diyemezsin gelsede moral bozmak yok yola devam biz yanindayiz :KK15:[/QUOTE]

Beydaglim.....bozmA moralini desemde insanda burukluk oluyo biliyorum.
Tabi sevincin dediği gibi kırmızılar gelmeyene kadar kesin değil bu sonuç.

uzulme canım belki gec tutunmadır idrarda hemen belli olmaz Kirmizilar gelene kadar ümit hep var

kolay gelsin canım
kızlar çok sağolun ,ewet kırmızılar gelmedi ama ne bileyim işte canım çok sıkıldı...
Kızlar 3 saat sonra scan var
korkudan micicam yaniii:KK17::KK17::KK17:
hayırlı haberlerle gel canım benim....
iyilik canim simdi doktordan geldim yarin istanbula gidiyorum cay demlefim simdi icip biraz uyuyacam sen napiyosun
nasıl geçti saracım...

kaynım bizi yemeğe çağırdı bende hazırlandım kocayı bekliyorum oraya gidece,bugünde canım konuşmak bile istemiyor..kaynoşla börülcede orda olacak...

Amin canım sağol

Anlatırım musait olunca şimdi hastanedeyim
ok cnm bekliyorum
son kontrol sanırım hayırlısı olsun kendim yatırıyormuş gibi heyecanlandım walla
kızlar dayanamadım ve tesy yaptım kocaman bir NEGTİF,aslında rüyamda gördüm adet olacağımı ama evde test olunca dayanamadım işte çok moral bozucu bu negatifi görmek canım çok sıkıldı....
cnm kırmızılar gelmeden umutsuzluk yok biliyosun inşallah hayırlısı olur

Pazara bidaha gittim geldim divan ortusu aldim krem renk takim cok hosuma gitti bidaha gittigie degdi

Selam kızlar tecrubelerinize dayanarak... ben 5.haftalik.hamileyim ve bende troid hastasıyım hamilelehimi 4 haftasinda ogrendim .. ve TSH teslim 6.26 çıktı yani yüksekti doktor hemen dozunu 125 mg yaptı ama gene.de korkuyorum inşallah bebeğim hayrli ve sağlıklı olur:KK43:

Iste ister istemez korkular yokluyor.. zaten yasadigimiz şeylerden dolayi korkak biri oldum çıktımm..

sen hangi şehirdesin kuzum??
Istanbul'da nerde kalacaksın??
Heyecan varmı?
Yarın transfer olacak dimi
inşallah canım inşallah

ben giresundayim canim heyecan var tabi olmazmi transfere daha var canim pazartesi opu var ondan sonra transfer inşallah

kızlar çok sağolun ,ewet kırmızılar gelmedi ama ne bileyim işte canım çok sıkıldı...

hayırlı haberlerle gel canım benim....

nasıl geçti saracım...

guzel gecti canim

ok cnm bekliyorum
son kontrol sanırım hayırlısı olsun kendim yatırıyormuş gibi heyecanlandım walla

cnm kırmızılar gelmeden umutsuzluk yok biliyosun inşallah hayırlısı olur

evet canim son kontrol pazartesi opu var insallah onuda sorunsuz atlatirim

Bu arada hosgeldin mesajlarınız için teşekkür ederim. . Kendimi tanıtayim tabi kızlar öğretmenim ama.daha çok yeni.ikinci senem. Ilk senem dogudayddim. Bu sene. Izmir.. öyle yani

Back
X