• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bu arada hosgeldin mesajlarınız için teşekkür ederim. . Kendimi tanıtayim tabi kızlar öğretmenim ama.daha çok yeni.ikinci senem. Ilk senem dogudayddim. Bu sene. Izmir.. öyle yani

Hayırlı olsun hamileliğin arkadasim
tayin konusunda sansliymissiniz ilk yil Doğu ikinci yil izmir ilk atandiginizda okulda uc yil kalma şartı yokmuydu yanlismi biliyorum

Sara ben.cok .sansliyim çok. Şükür. Bu yıl 3.yil şartı geldi es durumu 1 yıl eşim özel sektörde calissa yetiyordu ama. Şimdi. Esin 3 yıl özel sektorde kesintisiz çalışacakmis. Bu çok. Kötü oldu özelde 3 yıl. Nasıl kesintisiz calissin insanlar ben. Geldim şükür. Bu seneye kalsaydim gelemezdim. Esimin bu işte 2.senesi ama 3 yıl olsaydı gene 1 yılda gelebiliyorsun canım. Es durumu

Selam kızlar tecrubelerinize dayanarak... ben 5.haftalik.hamileyim ve bende troid hastasıyım hamilelehimi 4 haftasinda ogrendim .. ve TSH teslim 6.26 çıktı yani yüksekti doktor hemen dozunu 125 mg yaptı ama gene.de korkuyorum inşallah bebeğim hayrli ve sağlıklı olur:KK43:

ben giresundayim canim heyecan var tabi olmazmi transfere daha var canim pazartesi opu var ondan sonra transfer inşallah

Aaaaaa samsunda saniyordum seni canimmm:eek::eek::eek:

guzel gecti canim

evet canim son kontrol pazartesi opu var insallah onuda sorunsuz atlatirim

Sara ben.cok .sansliyim çok. Şükür. Bu yıl 3.yil şartı geldi es durumu 1 yıl eşim özel sektörde calissa yetiyordu ama. Şimdi. Esin 3 yıl özel sektorde kesintisiz çalışacakmis. Bu çok. Kötü oldu özelde 3 yıl. Nasıl kesintisiz calissin insanlar ben. Geldim şükür. Bu seneye kalsaydim gelemezdim. Esimin bu işte 2.senesi ama 3 yıl olsaydı gene 1 yılda gelebiliyorsun canım. Es durumu

Hııııııım anladım canım ne guzel izmir cok sevdigim bir sehir şansın hep acik olsun

Selam kızlar
bugün gittim scana girdik
çok şükür bebis iyiymiş..
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
isteyen dileyen herkese Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah.
Beydos,saros,bafsos,pucos, nazos hepimiz sağlıkla hayırlısı ile kavusalim bebişlerimize inşallah...

hastaneden çıktık kaynosa gittik....
yemek yedik
borulcede eltide oradaydı
bulasiklari onlar yikadi sagolsunlar...
cayimizida içtik eve geldik...

sizler NASILSINİZ?

Selam kızlar tecrubelerinize dayanarak... ben 5.haftalik.hamileyim ve bende troid hastasıyım hamilelehimi 4 haftasinda ogrendim .. ve TSH teslim 6.26 çıktı yani yüksekti doktor hemen dozunu 125 mg yaptı ama gene.de korkuyorum inşallah bebeğim hayrli ve sağlıklı olur:KK43:
Hayırlı olsun inşallah sağlikla kucağınada alırsın inşallah...

ben giresundayim canim heyecan var tabi olmazmi transfere daha var canim pazartesi opu var ondan sonra transfer inşallah

guzel gecti canim

evet canim son kontrol pazartesi opu var insallah onuda sorunsuz atlatirim
Yani transfer olana kadar istanbul dami
olcan...

Selam kızlar
bugün gittim scana girdik
çok şükür bebis iyiymiş..
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
isteyen dileyen herkese Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah.
Beydos,saros,bafsos,pucos, nazos hepimiz sağlıkla hayırlısı ile kavusalim bebişlerimize inşallah...

hastaneden çıktık kaynosa gittik....
yemek yedik
borulcede eltide oradaydı
bulasiklari onlar yikadi sagolsunlar...
cayimizida içtik eve geldik...

sizler NASILSINİZ?
Gozunaydin cnm kizcen kaç hafyalik olmus

[QUOşükürerin_35, post: 37477015, member: 293429"]Canim 24 haftalik olmusuz Allaha Şükür[/QUOTE]
Bin sukur maasallah

[QUOşükürerin_35, post: 37477015, member: 293429"]Canim 24 haftalik olmusuz Allaha Şükür
Bin sukur maasallah[/QUOTE]Sağol çok şükür canim
bi hayırlısıyla kucağımizada alsaydik sağlıklı b şekilde.

bu arada dumandan haberi olan varmı ben nasıl acaba durumu

Back
X