Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyyy maşallahhh kocaman olmuş yaaaa
Maasallah cnm bu saatten sonra korkma kucuk bey nezaman isterse gelsin izine ayrildin zaaar[QUOTE="duman85, post: 37493332, membeküçük be27ne zaman m canımm 35.haftaya girdim bugün :) sen nslsn? miraç efendi nasıl? resim paylaşmıyorsun göremiyoruz çocuk büyüdümü
yok kız ayrılmadım daha son 37 bitimine kadar çalışıcam inşallah.....[/QUOTE]Maasallah cnm bu saatten sonra korkma kucuk bey nezaman isterse gelsin izine ayrildin zaaarismi belli deelmi cicukun
![]()
Allah hayirlara getirsin noldu derin ne gordunBu gece rüyamda bafs dan kurtulamadım
bende bayılırımAşure ayina giriyoz bayilorim asureye![]()
kimse yoktu bende çıktımBeydos nereye kayboldun?
ben hiç yapmadım bilmiyorum bir türlü onu yapmaya cesaret edemedimBende guzel yaparim![]()
he aynen öyleBakti zaar kimse yok kacta![]()
yoktun canımBiz varik![]()
iyi olmana sewindim bidenemiyim canımm 35.haftaya girdim bugün :) sen nslsn? miraç efendi nasıl? resim paylaşmıyorsun göremiyoruz çocuk büyüdümü
ne güzel bakmış kendinee oyyy paşa
karizmatik erkek
ağırlaştım cnmm hemde nasıl zorlanıyorum yürürken bi görsen... şeker yaptırdım şkür bişey çıkmadı... kan sulandırıcıya devam ediyorum aynen, onun dışında vitaminler filan işte..sen nslsn nasıl gidiyor hamilelik?Duman hoşgeldin nasılsın iyice agirlasmisindir şimdi? .ilaçlar ne durumda neye devam ediyon neyi bıraktın
Şeker testi yaptırdınmi
sen ne zaman hamileyim müjdesini vereceksin bakalım heeeebende bayılırım
kimse yoktu bende çıktım
ben hiç yapmadım bilmiyorum bir türlü onu yapmaya cesaret edemedim
he aynen öyle
yoktun canım
iyi olmana sewindim bidenemaz kaldı doğuma
ne güzel bakmış kendinee oyyy paşa
karizmatik erkek![]()
Allah hayirlara getirsin noldu derin ne gordun![]()
Allah hayirlara getirsin noldu derin ne gordun![]()
canim yazdiydim görmedin zaar... saçlarını sariya boyatmak istiyodun bende senin saç rengin koyu açıcı kullanmaları lazim ama saçın yanabilir dedim sende illa yapacam dedin yaptın. Ama sariyi tutturamadin sadece uçlari biraz tutmuştu hala deneyelim yine diyodun sonra uyandım zatiiiiiAllah hayirlara getirsin noldu derin ne gordun![]()
Ayy inşallahBeydos bugün kirmizilar gelmezse sabah doğru kan testine![]()
ben bile agirlastimki seni düşünemiyorum. Bolbol dinlen diyecem.ama hala çalışıyomussun... neyseki çok bişey kalmadı. Inşallah sağ salim kucağına alırsın.ağırlaştım cnmm hemde nasıl zorlanıyorum yürürken bi görsen... şeker yaptırdım şkür bişey çıkmadı... kan sulandırıcıya devam ediyorum aynen, onun dışında vitaminler filan işte..sen nslsn nasıl gidiyor hamilelik?