Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Gunaydin cnm :KK19:

superrt:D bir oturmaya bir litre iciyodum mirroya hamileyken adanadan geliyidi salgamim:D

Cnm ikisindede tum adet belirtilerini yasadim ozellikle kasik agrisi geldi gelecek derken bebek geldi belirtilere hic takilma miracta goguslerim tam fostu neredeyse hic sisip acimadi gebelik boyunca

bıraksan bende içecem bir litreyi çok hoşuma gidiyo acısızını seviyom ben sen nasıl seviyodun

demek miraçta seninde göğüslerin şişmedi bu bana umut oldu biliyomusun bende acaba şişmediyse ters bi durummu var diye düşünmeye başlamıştım sağol sevincim ya kasık ağrısı bel ağrısı bendede var sabah iki dakka bulaşıkları makinaya koydum belimin ağrısından duramadım gittim yarım saat uzandım

bizde internetten izliyoruz ramazanda başladık eşimle izlemeye şimdi izinli günlerinde 2..3 bölüm izliyoruz gerçekten insan herşeyi unutuyor izlerken:KK75:

yani senin babanmı bebeğim diye seslendi :KK64:

yinede kadına bıraksaydın canından kıymetlimi yada bizim oranın tabiriyle (gıymatlımı)

biz internetten izliyoruz bende 2 kez izlemiştim bu 3. oluyor
eşim ilk kez izliyor o zamanlar akşamları çalıştığı için izleyememişti
eşime diyorum arada izleyecen bu filmi diye

sen şalgama baya baya aşeriyosun
aramızda kalsındaki hüsne gibi sürekli yeşil soğan yiyor bir ara yememiş çocuk kımıldamıyor diye korkmuştu
yeşil soğanı yiyince bebek kımıldamıştı :KK48: sende şalgamı eksik etmezsin yanından

ilaçlardan olabiliyor yani benim ilaçların etkisiyle oluyordu
ama işte bilsekte her belirtiyi acaba diye kafamızı kemiriyor
ama inşallah hamileliktendir:anneadayı:

inşallah bebektendir canım şalgam suyu çok hoş yaaa kızımmı olacak ye ekşiyi çıkar ayşeyi misali ama benim canım tatlıda istiyo bir kızım bir oğlummu olacak acaba hayali bile güzel iki gün daha hamileyim inşallah devamı gelir

Kahvalti yaptik dus aldik:KK30::KK30: mutfagi topladim mirroyu doyurdum uyuttum herifle kaave ictik git yat dinlen dedim bende tv izliyom :KK69:

afiyet olsun canım ne izliyon tv de

ben gidip evimi toplayım sonrada bi film açar örgümü örerim:KK69:

kolay gelsin canım

Mirro uyansin carsiya gidecik:KK55:
Akşamda arkadaş yemeğe cagirdi :D
Sonra duymadik görmedik bu kiz nerde demeyin :110:

oooh sefan olsun canım en güzelini yapıyosun

Saraaaaaa islerini yavaş yavaş yap bebekleri yorma cnm :KK36::KK36:

yavaş yavaş yapıyom canım onlar beni bırakmasın ben onları hiç yorarmıyım

nazocum sanırım çevrimiçi durumum görünsün kısmındaki tik işaretini kaldırmışsın çünkü aşağıda ismin görünmüyo yukarıda sağ üst köşede nazemir yazan yere tıkla en aşağıda solda çevrimiçi durumum görünsün var orayı işaretlersen ismin görünür

bıraksan bende içecem bir litreyi çok hoşuma gidiyo acısızını seviyom ben sen nasıl seviyodun

demek miraçta seninde göğüslerin şişmedi bu bana umut oldu biliyomusun bende acaba şişmediyse ters bi durummu var diye düşünmeye başlamıştım sağol sevincim ya kasık ağrısı bel ağrısı bendede var sabah iki dakka bulaşıkları makinaya koydum belimin ağrısından duramadım gittim yarım saat uzandım

inşallah bebektendir canım şalgam suyu çok hoş yaaa kızımmı olacak ye ekşiyi çıkar ayşeyi misali ama benim canım tatlıda istiyo bir kızım bir oğlummu olacak acaba hayali bile güzel iki gün daha hamileyim inşallah devamı gelir

hiç içmedim şalgam tadını merak ettim şimdi

afiyet olsun canım ne izliyon tv de

kolay gelsin canım

oooh sefan olsun canım en güzelini yapıyosun

yavaş yavaş yapıyom canım onlar beni bırakmasın ben onları hiç yorarmıyım

sağol canım işlerimi bitireyim rahat rahat oturuyayım görüşürüz ben kaçtım:KK55:

nazocum sanırım çevrimiçi durumum görünsün kısmındaki tik işaretini kaldırmışsın çünkü aşağıda ismin görünmüyo yukarıda sağ üst köşede nazemir yazan yere tıkla en aşağıda solda çevrimiçi durumum görünsün var orayı işaretlersen ismin görünür

oldumu acabao_O

Back
X