yaşadığınız esma mucizeleri nelerdir

Böyle güzel bir konu hep devam etmeli .Burayı boş bıkakmayalım Ya cebbar okuyorum korunma ıcın .Cok güçlü hıssettırıyor ama biraz sinirli yaptı sanki bir de artık ıcımde tutmadan ne düşünüyorsam karşı kışı hakkında dırek konuşuyorum .sız de durumu nasıl

BEBEK İSTEYEN KAC KİSİYE DUA ETDİM HEPSİ KİSA ZAMANDA HAMİŞ OLDU ONLARLA BERABER BENDE HAMİLE KALDİM MUCİZE GİBİ. BİRİSİYLE AYNİ GUNDE HAMİLE.KALDİM.AYNİ GUNDE DOGURDUK 😂
Bana da dua eder misiniz bende hamile kalıp sağlıcakla kucağıma alayım 🌹

ederim tabi ismini yazarsın bana . ALLAH GELEN RAMAZANA KADAR ANNE YAPSIN SENİ İNŞALLAH
Yazdım özelden.Çok teşekkür ederim çok çok aminnn isteyen herkesi de yapsın Allah'ım.Rabbim kalbinizden geçen en güzel dileklerinizi tez zamanda versin

Hayırlısıyla benim içinde bebek için dua eder misin. Ama malesef benim bebek sahibi olmam biraz imkansız gibi. 5 yıl önce kolayca hamile kalıp doğurdum.32 yasindayim. İkinci bebek için korunmayı bıraktım daha 3 ay olmuştu korunmayı bırakalı 4.ay adetim gecikti doktora gittim. Malesef yumurta rezervim düşmüş beş yılda çok üzücü olaylar yaşadım ailesel kayıplar vs. Sanırım birden rezervim bitti. Hamile kalmak benim için artık çok zor 😔

Back
X