Canım yumurtalar gelişiyor ondandır. Sen iğne de yapacaktın inşaAllah çatlayacağı için kist olmaz bu defa...Günaydın kızlar bugün döngünün 6. günü adetim 2 gün önce bitti. Dün femara başladım kasıklarım çok ağrıyor ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yumurtalar gelişiyor ondandır. Sen iğne de yapacaktın inşaAllah çatlayacağı için kist olmaz bu defa...Günaydın kızlar bugün döngünün 6. günü adetim 2 gün önce bitti. Dün femara başladım kasıklarım çok ağrıyor ya![]()
Femarayı doktor kontrolünde mi kullanıyorsunuzGünaydın kızlar bugün döngünün 6. günü adetim 2 gün önce bitti. Dün femara başladım kasıklarım çok ağrıyor ya![]()
Tabii ederim, ben de sabırla bekliyorum. İnşallah Rabbim dileyen herkesin kucağını sağlıcakla boş bırakmasın.zaten gün aşırı yaşayınca bir nevi yumurtlaman varsa kaçırmamış da oluyorsun. inşallah geç yumurtlama geç döllenme artık her ne varsa o şekilde olmuştur ve pozitiftirr bizi de haber edersin![]()
siz sağlıklı beslenin fazla kilonuz varsa verin doktor kontrolünü ihmal etmeyin gerisi kolaylıkla gelir inşallahÇok teşekkür ederim pcosluyum ve aynı zamanda haşhimato hastasıyım normal yolla kalmayacağımı veya kalırsam tutunmayacağını düşünüyordum çok sağolun yapıcı yanıtınız için
Güzel düşünelim yumurtalarımız güzel güzel büyüyordur inşallahGünaydın kızlar bugün döngünün 6. günü adetim 2 gün önce bitti. Dün femara başladım kasıklarım çok ağrıyor ya![]()
yapar yapar eger test yapmazsan ve olmazsan valla helal olsun ablam fjfjfjfncanım benım beklıyorum dop 14 bugun kuzu hafif alt karın ağrım vardı sabah suan stabil bakalım bu ay ınat ettım test yapmadan doktora gıdıcem zaten kontrolum var o zaman kadar olmazsa kan testı falan yapar herhalde
yapar yapar eger test yapmazsan ve olmazsan valla helal olsun ablam fjfjfjfn
Geçen sefer de iğne yapmıştım kuzum ama bu kez iğneden sonra çatlamış mı diye kontrole gitmek istiyorum onu söylicem. En azından çatlamadıysa ekstra önlem alırız. Bir de progestan falan kullanmak istiyorum tam teşekküllü olsunCanım yumurtalar gelişiyor ondandır. Sen iğne de yapacaktın inşaAllah çatlayacağı için kist olmaz bu defa...
Evet doktor kontrolünde kullanıyorum zaten kendi başına kullanılmaması gereken bir ilaç hormon sonuçtaFemarayı doktor kontrolünde mi kullanıyorsunuz
Ay inşallah aşkım kendimi tavuk gibi hissediyorum inşallah bu ay gıdaklarızGüzel düşünelim yumurtalarımız güzel güzel büyüyordur inşallahbenim de dün akşam kasık ağrım oldu dedim hadi güzelce büyüyün sonra çatlayın çatır çutur
![]()
tövbe yarabbim yaaAy kızlar çok canımı sıkan bir durum oldu gerçekten ben bazı sebeplerden dolayı babamla ve babannemlerle görüşmüyorum. Babaannem arkamdan onlarla görüşmediğim için allahın bana çocuk nasip etmediğini söylüyormuş. Böyle bişey olabilir mi ya allah korusunmarmelad01
alsimist
amanbocegi D dodo1234
![]()
Yani tamamen haklı sebeplerim var. Gerçekten bedduası tutar mı çok sinirli ve öfkeliyim. Ayrıca kimseyle de görüşmek zorunda değilimtövbe yarabbim yaa
ah ettiğini düşünüyorsa kendince haklı olduğunu düşünüyorsa ona sebep buluyordur ama insan arkadan da hiç öyle konuşur mu ne kadar üzücü bir durum
Ay kızlar çok canımı sıkan bir durum oldu gerçekten ben bazı sebeplerden dolayı babamla ve babannemlerle görüşmüyorum. Babaannem arkamdan onlarla görüşmediğim için allahın bana çocuk nasip etmediğini söylüyormuş. Böyle bişey olabilir mi ya allah korusunmarmelad01
alsimist
amanbocegi D dodo1234
![]()
Anneme çok kötülükleri dokundu o yüzden ben de hazmedemediğim için görüşmüyorum aslında kötü insanlar içleri kötülük dolu. Allaha havale ediyorum ama çok öfkelendim gerçektenkonuyu bilmiyorum tabi ama vicdan yaptırmaya çalışmışlar ne alakası var ya ... he aynen teyze sen dedin diye olmuyor:) takma kuzum kafana ne sinirleniyorun gül geç gorusmek istemıyorsanda vardır bır sebebı
ah etmışlerse de o da allahla onun arasında rabbım haklıyı haksızı gorur boşver.
Anneme çok kötülükleri dokundu o yüzden ben de hazmedemediğim için görüşmüyorum aslında kötü insanlar içleri kötülük dolu. Allaha havale ediyorum ama çok öfkelendim gerçekten![]()
Kardeşime söylemiş çocuğu sıkıştırdım zorla söylettimofkelenmekte haklısın kım duyarsa kotu olur. ay soyleyende ne gelıp soyluyor
allah görüyor canım kim haklı kim haksız takılma böyle söylemlere ne demişler köpeğin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardıYani tamamen haklı sebeplerim var. Gerçekten bedduası tutar mı çok sinirli ve öfkeliyim. Ayrıca kimseyle de görüşmek zorunda değilim