Yaşadığınız "mahalleden" memnunmusunuz ?

19 yıldır aynı mahalledeyim ve çook seviyorum mahallemi :69:
biz de komşuluk ölmedi, arkadaşlıklar da hiç bitmiyor.

yaşadığım mahalleden de apartmandan da nefret ediyorum
medeniyet burda tek dişi kalmış canavar misali
bu kadar lüzumsuz insanın bi araya gelebilmiş olması tesadüf olamaz herhalde
ne işim var benim burda ne iğrenç bi yer burası diye her gün söyleniyorum
daha nezih ve yaşam kalitesi yüksek insanların tercih ettiği bi yere taşınmayı
sabırsızlıkla bekliyorum az kaldı

Ilgilenmiyorum su an yasadigim yerde. Zaten yurtdisindayim, burda kim kime dum duma. Ben isime bakiyorum, baska birsey yapmiyorum.
Mahalle dedigi yerde en son 7 sene once yasadim. Orda buyudum. Orayi seviyorum. Neyse ki evimiz hala orda, ama hersey simdi farkli.

Soyle, herkesin birbirini tanidigi, akraba gibi yakin oldugu, sokaginda yururken birinin nereye gittini sordugu, Perihan abla dizisindeki gibi bir mahallede oturmak isterdim. :55:

bizim evimiz cadde üstünde mahalle değil, keşke mahalle olsaydı komşuluk olurdu.Hİç komşuluk yaptıgımız yok.alt katımıza yenı tasınana kek yapıp goturduk annemle aylar gecmesıne ragmen o bıze gelmedı.

Çooook memnunum...:12:
Mis gibi ıhlamur,yasemin,kardelen ve limon ağaçlarının tam ortasındayım.
Komşuluk süper.
Merkeze çok yakınım.:32:
Evim dünyanın en güzel mekanı!
Şükürler olsun Rabbime!:nazar:

mahallemızın bır zararları yok bana..
benımde onlara..
apartmanımızda bıraz sorunlular var ama..
es gecıyorum yakınlaşmıyorum..
bır kac arkadaşım var buralarda gıder gelırız..
dıger gunlerımıde ıse..
evımden cıkar dogruca dogup buyudugum yere gıderım:)
sarmadı saramadı mahallem..

Hiç memnun değilim. Sonunda taşınma fikrini soktum annemin aklına. Önceleri olmaz diyordu ama artık ikna oldu.:32::32::32:

Son düzenleme:
çıkmaz sokak gibi bir mahalledeyim.sağlı sollu evler dizili,genelde sakinleri köyden gelip yerleşenler.tek katlı,2 katlı maksimum 3 ktlı evler var,yakınında da şopar mahallesi var en kötüsü bu :52: iyiliğine iyiler de dedikodu geziyor her yerinde sokağımızın:) sokağa giriyim bütün gözler üstümde.arabanı bile rahat park edemiyorsun sanki herkesin evinin önü tapulanmış :) neyse ki 1-2 aya ben de kendi evime çıkıcam :16: yani pek de memnun değilim.

biz sitede oturuyoruz kendi sitemizdeki insanlarla muhabbettimiz,gelip gitme durumlarımız var fakat keşke böyle olmasaydı, hiç birisiyle muhabbettim olmasaydı diyorum.bi yere gitcek olursun balkondan nereye gidiyosun,kimle buluşcan,bişey giysem hemen yorum yaparlar,yok o yok bu herşeye karışıyolar.hepside annem yaşında olduğundan tersleyemiyorum da.dışarı çıkarken dua ediyorum birisiyle denk gelmiyim balkonda olmasınlar diye...

Mahallemi sevmiyorum ve sırf yukarıdaki nedenler yüzünden apartmanım dışındakilerle ilişki kurmamaya çalışıyorum.selamdan öteye geçince hesap verme durumu oluyor sevmiyorum bunu...

nefret ediyorum buradan.kadınları hiç bi iş yapmaz sabahın köründe çocuklarıyla sitenin bahçesine toplaşıp saatlerce dedikodu yapar beni gürültüleriyle uyandırırlar.apartman hayatı ne bilmezler.geçerken gözleriye süzüp dururlar.yaaa sevmiyorum ya sevmiyorum

Ben memnunum doğma büyüme aynı mahalledeyim eskisi gibi değil tabi aşırı kalabalıklaştı eskisi gibi gelenler ile komşuluk yok ama sokağımız içinde eskiler ile beraber huzurumuz yerinde herşey dibimizde fırın bakkal vs.

1998 den beri bu mahalledeyiz ama ben mahallemizi hiç sevmiyorum aslında muhit olarak seviyorum ama insanlarını sevmiyorum hepsi soğuk dedikoducu fesat insanlar....

Önceden üsküdar bulgurlu mahallesinde oturuyorduk. Orayı çok seviyorduk. Mutluyduk, huzurluyduk, kendi halimizdeydik... Çok nezih bir yerdi. Ancak ataşehir örnek mahallesine taşınmak zorunda kaldık. Babannemin eski evine yerleştik. Şimdi burdan nefret ediyorum. İnsanı, yerleşimi herşeyi iğrenç. Çoğu kişi dedikoducu. Kim kaçta eve girmiş çıkmış takip ediyorlar perde arkasından.. Şort gimek bile kabahat bu mahallede. Tek sevdiğim yanı, istanbulun her yerine ulaşımı muazzam...

Burda dogum buyudum.
Cocukken bayilirdim burda yasamayi: arkadas ortami, insanlik, yardimseverlik... Hersey vardi.

Simdi ise hic memnun degilim:
- Komsuluk 0
- Insanlik 0
- Saygi 0
- Sevgi 0
- Yasam standardi 0
- Cocuklarin egitimi 0
- Guvenlilik 0
...

Yani anliyacaginiz: 0+0=0
Mahalleyi gectim, sehiri gectim, ulkeden nefret eder oldum.
Zaman gecsede bir an once gitsem buralardan. :72:

Back
X