- 6 Eylül 2020
- 17
- 12
- 3
- 30
- Konu Sahibi melismelis2
-
Test yapın hamilelik olasılığı yüksekYaklaşık 1 yıldır evliyim. Eşimle korunmadan ilişki yaşıyoruz. Adetim normalde çok düzenlidir. Hatta her ay 1-2 gün önceden adet gördüğüm oluyor. Adetim 3 gün geçikti. Kasık, yumurtalık bölgemde inanılmaz ağrılarım var sankı adet olucakmışım gibi. Gögüslerimde sivilceye benzeyen bişeyler çıktı ve aşırı şiştiler. Ara ara ateş basmalarım oluyor. Halsizlik ve uyku halım var. Sizce hamilemiyim test yapsam çıkarmı?
Belirtiler hamilelik belirtisi ve 3 gün gecikme olmuş garanti çıkması ıcın dr un bana söylediği adet 10 gün gecikirse idrar da kesin çıkar seklındeydıYaklaşık 1 yıldır evliyim. Eşimle korunmadan ilişki yaşıyoruz. Adetim normalde çok düzenlidir. Hatta her ay 1-2 gün önceden adet gördüğüm oluyor. Adetim 3 gün geçikti. Kasık, yumurtalık bölgemde inanılmaz ağrılarım var sankı adet olucakmışım gibi. Gögüslerimde sivilceye benzeyen bişeyler çıktı ve aşırı şiştiler. Ara ara ateş basmalarım oluyor. Halsizlik ve uyku halım var. Sizce hamilemiyim test yapsam çıkarmı?
Bence herkeste değişiyor erken döllenme olduysa çok net çıkar idrar testindeBelirtiler hamilelik belirtisi ve 3 gün gecikme olmuş garanti çıkması ıcın dr un bana söylediği adet 10 gün gecikirse idrar da kesin çıkar seklındeydı
İstersenız idrar testi alın silik de olsa çıkar bence
Belirtiler hamilelik belirtisi ve 3 gün gecikme olmuş garanti çıkması ıcın dr un bana söylediği adet 10 gün gecikirse idrar da kesin çıkar seklındeydı
İstersenız idrar testi alın silik de olsa çıkar bence
Bi nöbetçi eczaneden hızlı test almanızı tercih ederim siz bilirsiniz tabi ama sakın şuan ağır iş yapmayın hadi hayırlısıYaklaşık 1 yıldır evliyim. Eşimle korunmadan ilişki yaşıyoruz. Adetim normalde çok düzenlidir. Hatta her ay 1-2 gün önceden adet gördüğüm oluyor. Adetim 3 gün geçikti. Kasık, yumurtalık bölgemde inanılmaz ağrılarım var sankı adet olucakmışım gibi. Gögüslerimde sivilceye benzeyen bişeyler çıktı ve aşırı şiştiler. Ara ara ateş basmalarım oluyor. Halsizlik ve uyku halım var. Sizce hamilemiyim test yapsam çıkarmı?
Haklısın valla o da var çok karışık işlerBence herkeste değişiyor erken döllenme olduysa çok net çıkar idrar testinde
Evet olmustu ilkinde ve adetim 10 gün geçmiş iş yoğunluğu farkında değildim tüm etkiler vardı mevsimsel diyordumsizde aynı şeyleri yaşadınız mı? Hiç gebelıkle ilgili bir düşüncemiz yoktu şuan çok şaşkınım
Bi nöbetçi eczaneden hızlı test almanızı tercih ederim siz bilirsiniz tabi ama sakın şuan ağır iş yapmayın hadi hayırlısı
Sonuç inşallah iyi çıkarsa doktorunuz varsa randevu alıp gitmenizi Tercih ederim Çünkü en azından kontrol altında olursunuz progestan falan veriri belki vitamin biliyorsunuzdur ilk 3 ay riskli bi dönemteşekkür ederim☺ Bugün alıp bakıcam beklemediğim bişey olduğu için hala şaşkınım ne yapıcağımı bılmıyorum
İnan bende öyleydim 2 gündür bıraz heveslendim ne gelirse Allah’dan rızkıyla gelirteşekkür ederim☺ Bugün alıp bakıcam beklemediğim bişey olduğu için hala şaşkınım ne yapıcağımı bılmıyorum
Sonuç inşallah iyi çıkarsa doktorunuz varsa randevu alıp gitmenizi Tercih ederim Çünkü en azından kontrol altında olursunuz progestan falan veriri belki vitamin biliyorsunuzdur ilk 3 ay riskli bi dönem
Rica ederim aramızda güzel sonuç alırsanız çok mutlu olurum gerçektenteşekkür ederim bugün doktora gitmeden önce kendim gebelık testi yapıcam☺
Belirtiler tam hamilelik belirtisiYaklaşık 1 yıldır evliyim. Eşimle korunmadan ilişki yaşıyoruz. Adetim normalde çok düzenlidir. Hatta her ay 1-2 gün önceden adet gördüğüm oluyor. Adetim 3 gün geçikti. Kasık, yumurtalık bölgemde inanılmaz ağrılarım var sankı adet olucakmışım gibi. Gögüslerimde sivilceye benzeyen bişeyler çıktı ve aşırı şiştiler. Ara ara ateş basmalarım oluyor. Halsizlik ve uyku halım var. Sizce hamilemiyim test yapsam çıkarmı?
1 temmuzdu beklediğim adet tarihim . ama korunmasız ilişki olunca ya hamileysem diyip 30 haziranda erken gebelik testi yaptım kör bile görürdü ikinci çizgiyisizde bi erken gebelik testi alın kendinizi boş yere yormayın Dediğiniz belirtiler adet olacağınız için de oluyor olabilir. Belli ki istiyorsunuz, umarım vardır ve Sağlıklı bir gebeliktir
1 temmuzdu beklediğim adet tarihim . ama korunmasız ilişki olunca ya hamileysem diyip 30 haziranda erken gebelik testi yaptım kör bile görürdü ikinci çizgiyisizde bi erken gebelik testi alın kendinizi boş yere yormayın Dediğiniz belirtiler adet olacağınız için de oluyor olabilir. Belli ki istiyorsunuz, umarım vardır ve Sağlıklı bir gebeliktir
Gidip erken test alacağım bu gazla1 temmuzdu beklediğim adet tarihim . ama korunmasız ilişki olunca ya hamileysem diyip 30 haziranda erken gebelik testi yaptım kör bile görürdü ikinci çizgiyisizde bi erken gebelik testi alın kendinizi boş yere yormayın Dediğiniz belirtiler adet olacağınız için de oluyor olabilir. Belli ki istiyorsunuz, umarım vardır ve Sağlıklı bir gebeliktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?