yaşadıklarım benim sınavımdı, bana o anlarda nasıl davrandığınızda sizin sınavınızdı.

frozen12345

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
583
376
arkadaşlar,

geçen hafta bi konu açmıştım ağız kanseri şüphesi diye, doktorlar şüphelenmişlerdi neyseki sonuç temiz çıktı. 10 gün boyunca hergün ağladım. stresten 10 günde 4 kilo verdim 2 çocuğum vardı hep onları düşündüm ve geçirdiğim sıkıntılı zamanlarımda eşimin ailesi hiç yanımda olmadı bi kez aramadılar 10 günde sadece 2 kez kv aradı sağolsun eşim pervane oldu arkamda görümcem birkez bile aramadı destek olmadı oysaki onun kızı ameliyat olduğunda ben işten çıkıp yanına gitmiştim kızı ameliyattan çıkana kadar kapının önünde beklemiştim teselli etmiştim onu onunla ağlamıştım. ama o bana okadar umursamaz davrankı ki çok kırıldım eşimin ailesinin tamamına. kız kardeşimin eşinin dayıları teyzeleri amcası annesi kız kadeşimin görümcesi hergün aradılar moral verdiler. onlar halbuki yabancı bana ama çok duyarlı davrandılar anlamıyorum ya ben ne yaptım bu insanlara. eşimede söyledim çok kırgınım dedim. oda üzülüyo ama ne yapsın oda mahcup oldu. şimdi ben nasıl davranıyım bunlara çok soğudum çok kırıldım.

başlık çok hoşuma gitti ... çok geçmiş olsun bu arada ... eşinin ailesine mesafeli davranırsın sebebini sorarlarsa da oturur açıklarsın .... sağlığına kavuşmuşsun ne güzel ona sevin mutlu ol onları takıp üzme kendini :) DEĞMEZ

Aslolan eşindir
Bu kadar büyük bir korku atlatıp da buna takılman tuhaf
Aramaları gerekirdi tabi ama sonuçta ortada tanı konmuş bir şey yok (çok şükür ki yok) neden ortalığı telaşa versinler, biri kapatsın, biri arasın vs... Sen onu teselli ettin karşılığında teselli bekledin ne anlamı kaldı ki yaptığın iyiliğin. Takılma böyle şeylere bin kere şükret, Rabbim evlatlarına bağışlamış seni, eşinde etrafında pervane kendine dert arama, geçmiş olsun, Allah adını duyurmasın bu hastalığın bir daha

Aslolan eşindir
Bu kadar büyük bir korku atlatıp da buna takılman tuhaf
Aramaları gerekirdi tabi ama sonuçta ortada tanı konmuş bir şey yok (çok şükür ki yok) neden ortalığı telaşa versinler, biri kapatsın, biri arasın vs... Sen onu teselli ettin karşılığında teselli bekledin ne anlamı kaldı ki yaptığın iyiliğin. Takılma böyle şeylere bin kere şükret, Rabbim evlatlarına bağışlamış seni, eşinde etrafında pervane kendine dert arama, geçmiş olsun, Allah adını duyurmasın bu hastalığın bir daha

aslında haklısınız ama ne bileyim üzüldüm acaba kendimi hiç sevdiremedimmi diye düşündüm

başlıkta yazmışsınız zaten fazla söze gerek yok.kaybedenlerden olmuşlar korkmasınlar titresinler

Senin sağlığın herseyden onemli iyisin şükür. onlarda kendilerini belli etmis.dost kötü Günde belli olur. sende onlardan uzaklas hatalarini ve kirginligini kv gorumceniz e soyle.mesafeli ol..seni arayip soranlara da dört elle saril..

arkadaşlar,

geçen hafta bi konu açmıştım ağız kanseri şüphesi diye, doktorlar şüphelenmişlerdi neyseki sonuç temiz çıktı. 10 gün boyunca hergün ağladım. stresten 10 günde 4 kilo verdim 2 çocuğum vardı hep onları düşündüm ve geçirdiğim sıkıntılı zamanlarımda eşimin ailesi hiç yanımda olmadı bi kez aramadılar 10 günde sadece 2 kez kv aradı sağolsun eşim pervane oldu arkamda görümcem birkez bile aramadı destek olmadı oysaki onun kızı ameliyat olduğunda ben işten çıkıp yanına gitmiştim kızı ameliyattan çıkana kadar kapının önünde beklemiştim teselli etmiştim onu onunla ağlamıştım. ama o bana okadar umursamaz davrankı ki çok kırıldım eşimin ailesinin tamamına. kız kardeşimin eşinin dayıları teyzeleri amcası annesi kız kadeşimin görümcesi hergün aradılar moral verdiler. onlar halbuki yabancı bana ama çok duyarlı davrandılar anlamıyorum ya ben ne yaptım bu insanlara. eşimede söyledim çok kırgınım dedim. oda üzülüyo ama ne yapsın oda mahcup oldu. şimdi ben nasıl davranıyım bunlara çok soğudum çok kırıldım.
Aramadıkları daha iyi canım ya... Belki rahatsız etmek istememişlerdir. Hiç bişey olmamış gibi yap, sen de onlar sana nasıl davrandıysa öyle davranırsın artık. Bizimkiler de sülalece arıyorlar cinlerim tepeme çıkıyor. Annem bile arayıp sormaz nasıl oldun diye. Bırak aramasınlar, onca endişe içinde bir de onları dinleyecektin. Üzme tatlı canını, çok şükür bişeyin çıkmamış...

Ne diyeceklerdi ki arayıp? Kanser şüphesi varmış geçmiş olsun mu? Yani ortada destek olacak hastanelik durumlar da yokmuş çok şükür. Bence alınganlık yapıyorsunuz, teselli edilecek durum bile yokmuş.

Allaha sukret sagliklisin.Digerlerine gelirsek belki teshis konmadigi icin aramamislardir.surekli aransan belki daha cok panikleyeceksin.

Belki de ortada kesin bir sey yokken size hasta muamelesi yapip sizi uzmek istememislerdir gereksiz yere

arkadaşlar,

sana nasıl muamele edildiyse aynı şekilde davranman yerinde

çok geçmiş olsun bu arada çok şükür ucuz atlatmışsınız

Ne diyeceklerdi ki arayıp? Kanser şüphesi varmış geçmiş olsun mu? Yani ortada destek olacak hastanelik durumlar da yokmuş çok şükür. Bence alınganlık yapıyorsunuz, teselli edilecek durum bile yokmuş.
Koalinacım, inan öyle bir durumda insanın desteğe ihtiyacı oluyor, nörologum tümörden şüphelendiğinde sadece 1 günde ne hale gelmiştim ben. Nasıl boşuna alınganlık, torunlarının anası, oğlunun hayat arkadaşı bu kadın. Sevmesen bile bu durumda yanında olmalısın. Sanırım hiç hasta olmaktan değil de geride bırakacakların için korkun olmadı senin o yüzden empati yapamadın. Ama konu sahibi haklı yedi kat el değil ailesi sayılır sonuçta.

Bence üzülmeyin o bana birşey olmaz çocuğuma birşey olmaz diyenler ve etrafta kibirli dolaşanlarında üzüldüğü günleri oluyor onlarda kötü olaylarla sınanıyor ,
bekleyin zamanı gelince zaten onlarda yaşayacak o zamanda siz onları aramayın

X