Arkadaşlar selam
geçen sene yaz aylarında bebeğimi kalp durması sebebiyle kaybettim. Ardından rahim filmi çekildi, çeşitli tetkikler yapıldı. Rahmimin kalp şeklinde olduğu söylendi. Doktor doktor gezdim bazıları ameliyat olmalısın dedi. Bir doktor da kalp şeklinde rahim ameliyat gerektirmez gebe kal bekliyoruz dedi ve ben ona güvenerek gebe kaldım. Meğer rahmim kalp şeklinde değilmiş rahmimde perde varmış ve bebek ona tutunduğu için büyüyememiş. Sonunda güvenilir bir hekim bulup onunla ilerledik. 2 mayısta bebeğim düştü. Derken 13 Haziran günü histeroskopi ameliyatı ile rahim perdesi alındı. Ameliyatın üstünden iki ay geçti. Çocuk denemeye başladık. Affınıza sığınarak ilişki tarihlerini de paylaşacağım.
6 Temmuz ameliyat sonrası tarlusalla ilk adet
17 Ağustos tarlusal ile ikinci adet
( Tüm adet semptomlarını yaşadım adetim bir türlü gelmeyince doktor önerisi ile beş gün ilaç kullanarak ikinci adeti gördüm )
23 Ağustos adet bitişi
25 Ağustos ilişki
28 Ağustos ilişki
30 ağustos akşam 19.00 arveles kullanımı (nişana davetliydik ve oynadım)
30 Ağustos akşam 23.45 kahverengi lekelenme
31 Ağustos sabah pembe-kahve lekelenme
2 Eylül lekelenme açık kahverengi (eğitimde çocuk oyunları çalıştık ve hareket ettiğim esnada rahmimde ağrı hissettim sonrasında leke geldi)
2 eylülü 3 eylüle bağlayan gece lekelenme
3 Eylül alt karın ağrısı, bel ağrısı, yumurta akı kıvamlı çok küçük pıhtı, bacak bacak üstüne atınca rahimde ağrı
Bunları yaşadım. Lekelenme olan günler hem ağrı kesici kullandığım günlere denk geliyor hem de çok hareket ettiğim günlere. Üç gün önce ishaldim şimdi kabızım. Ciltte kuruluk da yaşıyorum. Ne yaşadığıma dair fikrim yok. Benzeri durum yaşayan varsa bilgi rica ediyorum. Doktorum izinde olduğu için henüz görüşme şansım olmadı.