• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadıklarım

dertligelin84

Rabbim imtihanımızı azalt !!
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2014
30
5
13
merhabalar.yeni üye oldum.size bir konudan bahsetmek istiyorum.eşimi seviyorum.evleneli 3.5 yıl oldu.ben evlendiğimiz ilk günden beri bebek istiyorum.eşim ilk başlarda hayır dedi.aradan bir yıl geçti istemeye başladı.1-2 ay deneyip olmayınca hevesi kaçtı sanırım.son 2,5 yıldır ben yalvarıyorum hadi diye ama iyice benden uzaklaştı.sözde bebek istiyor ama cok afedersiniz cinsel açıdan çok uzaklaştı belki 2-3 ayda bir oda benim zorumla oluyor.bende tüp istedim.hiçbir kusur yok.başta tüp de istemedi.baba olmak istiyorum diyor ama bebekle alakalı yapması gereken şeylerin hiçbirini yapmıyor.anlayamıyorum.konuşmaya çalıştım ama bana dediği tek şey: ben duygusal bi insanım beni bebek diye bunalttın,o yüzden uzaklaştım diyor.ne yapmalıyım? çok tahrik olan biri değil.kilo aldım diye artık çekmiyormuşum öyle diyor.kaç defa ayrılmakla tehdit ettim çözüm olmadı..çok üzülüyorum

Her kadın gibi anne olmayı istemek sizinde hakkınız. Eşinizin hem bebek isteyip hem de buna yanaşmaması sanki henüz hazır değil gibi. Ya da bebek konusunda çok ısrarcı olduysanız bunalmış olabilir. 2-3 ayda bir oda benim zorumla demişsiniz. Bir erkeğin 2-3 ay da dahi istekli olmaması da bir sorun. Eşinizin sizin bilmediğiniz bir takım problemleri olabilir mi?

Her kadın gibi anne olmayı istemek sizinde hakkınız. Eşinizin hem bebek isteyip hem de buna yanaşmaması sanki henüz hazır değil gibi. Ya da bebek konusunda çok ısrarcı olduysanız bunalmış olabilir. 2-3 ayda bir oda benim zorumla demişsiniz. Bir erkeğin 2-3 ay da dahi istekli olmaması da bir sorun. Eşinizin sizin bilmediğiniz bir takım problemleri olabilir mi?
bana karşı açık olmasını istedim.psikologa gitmesini teklif ettim 2 aydır bekliyorum beni oyalıyor.gidicem diyor gitmiyor,baba olmak istiyorum diyor ama olmuyor.anlayamıyorum eşimi.son 2 yıldır cinsel açıdan sıfır

bana karşı açık olmasını istedim.psikologa gitmesini teklif ettim 2 aydır bekliyorum beni oyalıyor.gidicem diyor gitmiyor,baba olmak istiyorum diyor ama olmuyor.anlayamıyorum eşimi.son 2 yıldır cinsel açıdan sıfır

Eğer eşinizle açık açık konuştuysanız ve size bir sorununun olmadığını söylediyse o zaman geriye bir tek seçenek kalıyor henüz baba olmaya hazır değil ve siz bu kadar çocuk isterken size bunu da söyleyemiyor açıkça.

evlendiğiniz günden beri mi böyle?
cinsel açıdan yani.. sağlıklı bir erkeğin 2 3 ay istememesi de garip
bir rahatsızlığı yoksa..
bunun üzerinde durmalısın bir doktora görünmeli...

evlendiğiniz günden beri mi böyle?
cinsel açıdan yani.. sağlıklı bir erkeğin 2 3 ay istememesi de garip
bir rahatsızlığı yoksa..
bunun üzerinde durmalısın bir doktora görünmeli...
ilk 1 yıl herşey güzeldi.özellikle nişanlılık döneminde bile hep ilk günümzden bahserdi o kadar düşkündü ama sonra ne olduysa anlayamıyorum

ilk 1 yıl herşey güzeldi.özellikle nişanlılık döneminde bile hep ilk günümzden bahserdi o kadar düşkündü ama sonra ne olduysa anlayamıyorum
hmm
dediğim gibi canım önce bunu çözmelisin
bebek için haftada en az 3 kere ilişki şart
olmaz mı yine olur ama ihtimal düşük olur

açık ve net ol ne isteyip istemediğini sor..

hmm
dediğim gibi canım önce bunu çözmelisin
bebek için haftada en az 3 kere ilişki şart
olmaz mı yine olur ama ihtimal düşük olur

açık ve net ol ne isteyip istemediğini sor..
tekrar tekrar konuşmaktan bıktım.oda bıktı..boşanmak geliyor aklıma o kadar üzülüyorum.ama seviyorum da.ne bileyim çok bunaldım

haklı olabilirsiniz ama herşey bebek istememle birlikte başladığı için,öncelikli konum bebek oldu sanırım
Yahu bi saçmalama.
Hadi bebeği öyle ya da böyle zorla yaptınız diyelim. Sonrasında evliliğiniz bu konu yüzünden çatırdamaya başlarsa ne yapacaksın? Kucağında bebek, avukattan avukata koşacaksın.
Önce bi evliliğini olması gereken hale getir, bu konuyu çöz, bebeği sonra zaten yaparsınız. Önceliklerini değiştirmen gerek.

Yahu bi saçmalama.
Hadi bebeği öyle ya da böyle zorla yaptınız diyelim. Sonrasında evliliğiniz bu konu yüzünden çatırdamaya başlarsa ne yapacaksın? Kucağında bebek, avukattan avukata koşacaksın.
Önce bi evliliğini olması gereken hale getir, bu konuyu çöz, bebeği sonra zaten yaparsınız. Önceliklerini değiştirmen gerek.
aynen öyle.. yazık değil mi bebek ortalarda kalırsa...

Yahu bi saçmalama.
olabilir ama çok az zamanım kalmış olabilir.ailemdeki kadınlar 35 yaşında menapoza girdiler.4 yılım var ister istemez stres yapıyorum

Back
X