• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadıklarım

2-3 ay çok uzun bir süre.. hem de senin zorunla. yılda eder en fazla 4-5 kere...

bu kadar istemediğine göre bir sepep bir sorun olmalı önce sorunları halledin sonra bebek düşünürsünüz çünkü bebek olunca istemeye istemeye olduğu için ona karşıda soğuk olabiilir

olabilir ama çok az zamanım kalmış olabilir.ailemdeki kadınlar 35 yaşında menapoza girdiler.4 yılım var ister istemez stres yapıyorum
Mantıklı düşünemiyorsun.
Şu an evliliğiniz bu haldeyken bebek yaparsanız sağlıklı bir evliliğe doğmayan o bebeğe yazık olacak sırf senin bencil bebek isteğin yüzünden. Önce evliliğini düzeltmeye bakmalısın, 4 sene alacağını sanmam.

offlaya puffflaya ilişki mi olur ya :KK57: bu kadar sıkma adamı

tamamen uzaklaşacak diye sıkmış olabilirim.ters tepti sanırım.

bu kadar istemediğine göre bir sepep bir sorun olmalı önce sorunları halledin sonra bebek düşünürsünüz çünkü bebek olunca istemeye istemeye olduğu için ona karşıda soğuk olabiilir
doktora gitmiyorda ikna da edemiyorum..üzülmekten başka çare kalmıyor

evet söyledim.tamam dedi 2 ay oldu hiçbir hareket yok.sonra sordum hadi ben randevu alayım dedim kızdı bana.bekle diyor.neyi bekleyeyim niçin bekleyeyim bilmiyorum

Dediğim gibi ya eşinizin size söylemek istemediği bir problemi var ya da çocuk sahibi olmaya hazır değil. Ama sizin bu konuda bu kadar istekli olduğunuzu görünce size henüz çocuk istemediğini açıkça söyleyemiyordur.

Esiniz size yakalsmaya bile tenezzül etmiyormus. Bi gün esim beni artik istemiyor bosaniyorum, üstelik bi cocugum var diye konu acarsaniz sasirmam. Koca sorununa care bulun cocuktan önce. Geleceginizi kendi ellerinizle mahvetmeyin.

Esiniz size yakalsmaya bile tenezzül etmiyormus. Bi gün esim beni artik istemiyor bosaniyorum, üstelik bi cocugum var diye konu acarsaniz sasirmam. Koca sorununa care bulun cocuktan önce. Geleceginizi kendi ellerinizle mahvetmeyin.
haklısınız bu duruma düşmek istemem..teşekkür ederim yorumunuza

Dediğim gibi ya eşinizin size söylemek istemediği bir problemi var ya da çocuk sahibi olmaya hazır değil. Ama sizin bu konuda bu kadar istekli olduğunuzu görünce size henüz çocuk istemediğini açıkça söyleyemiyordur.
Bence bunların hiç biri adamın 2-3 ayda bir zorla cinsellik yaşamasına neden değil.

Adamın ya fizyolojik sorunu var ya da aldatıyor. Başka seçenek gelmiyor aklıma.

evlendiğimde 60 kiloydum şimdi 75 oldum..
Bu da bahane değil aslında. Yani herkesin eşi de 90-60-90 değil sonuçta. Doğum yapan çoğu kadında eskisi gibi bir vücut bulmak da zor. O zaman herkesin eşinin bunu koz olarak kullanması lazım.

Ama kilodan ziyade birinin karısını beğenmemesi gibi genel çerçeveden bir sorun varsa bu kötü.

Peki adamın bünyesinde sorun yok mu? Yani bu en nefret ettiğim tabirle ihtiyacı olmuyor mu?

Bence bunların hiç biri adamın 2-3 ayda bir zorla cinsellik yaşamasına neden değil.

Adamın ya fizyolojik sorunu var ya da aldatıyor. Başka seçenek gelmiyor aklıma.

Benimde aklıma ilk olarak fizyolojik sorunu olabileceği geldi hatta size söylemek istemediği bir problemi olabilir derkende fizyolojik sorundan bahsettim. Bir de farklı açıdan düşünmeye çalıştım ne kadar az birliktelik o kadar düşük çocuk ihtimali gibi mi düşünüyor acaba? Aldatma da olabilir işin içinde ama yine de sence 2-3 ayda bir onun da kadının isteğiyle adam için görev gibi olması normal mi? bilemedim ki.

Back
X