- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
- Konu Sahibi dertligelin84
offlaya puffflaya ilişki mi olur yazar zor uflaya puflaya ilişkiye giriyor zaten.bende stres oluyorum doğal olarak rahat değiliz ikimizde.herşeyi etkiliyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
offlaya puffflaya ilişki mi olur yazar zor uflaya puflaya ilişkiye giriyor zaten.bende stres oluyorum doğal olarak rahat değiliz ikimizde.herşeyi etkiliyor
evet maalesef2-3 ay çok uzun bir süre.. hem de senin zorunla. yılda eder en fazla 4-5 kere...
Mantıklı düşünemiyorsun.olabilir ama çok az zamanım kalmış olabilir.ailemdeki kadınlar 35 yaşında menapoza girdiler.4 yılım var ister istemez stres yapıyorum
offlaya puffflaya ilişki mi olur yabu kadar sıkma adamı
doktora gitmiyorda ikna da edemiyorum..üzülmekten başka çare kalmıyorbu kadar istemediğine göre bir sepep bir sorun olmalı önce sorunları halledin sonra bebek düşünürsünüz çünkü bebek olunca istemeye istemeye olduğu için ona karşıda soğuk olabiilir
peki bir yakınlaşma falan da mı olmuyor? Bir öpüşmeniz, koklaşmanız?evet maalesef
ne gibi? aldatma gibi mi?Altından başka bişey çıkmazsa ben de ceyz değilim
evet söyledim.tamam dedi 2 ay oldu hiçbir hareket yok.sonra sordum hadi ben randevu alayım dedim kızdı bana.bekle diyor.neyi bekleyeyim niçin bekleyeyim bilmiyorum
onda sorun yokpeki bir yakınlaşma falan da mı olmuyor? Bir öpüşmeniz, koklaşmanız?
evlendiğimde 60 kiloydum şimdi 75 oldum..Kaç kilosun ki kilonu bahane ediyor?
haklısınız bu duruma düşmek istemem..teşekkür ederim yorumunuzaEsiniz size yakalsmaya bile tenezzül etmiyormus. Bi gün esim beni artik istemiyor bosaniyorum, üstelik bi cocugum var diye konu acarsaniz sasirmam. Koca sorununa care bulun cocuktan önce. Geleceginizi kendi ellerinizle mahvetmeyin.
Bence bunların hiç biri adamın 2-3 ayda bir zorla cinsellik yaşamasına neden değil.Dediğim gibi ya eşinizin size söylemek istemediği bir problemi var ya da çocuk sahibi olmaya hazır değil. Ama sizin bu konuda bu kadar istekli olduğunuzu görünce size henüz çocuk istemediğini açıkça söyleyemiyordur.
zannetmem.telefonunu bilgisayarını sürekli takip ederim.iiş yerindeki kız arkadaşları ile samimiyim.evinden işine gider,dışarı çıkmaz.akrabaları filan yok.arkadaş çevresi dar.şüphelenmedim hiç.başka biri olabilir mi hayatında?
Bu da bahane değil aslında. Yani herkesin eşi de 90-60-90 değil sonuçta. Doğum yapan çoğu kadında eskisi gibi bir vücut bulmak da zor. O zaman herkesin eşinin bunu koz olarak kullanması lazım.evlendiğimde 60 kiloydum şimdi 75 oldum..
Bence bunların hiç biri adamın 2-3 ayda bir zorla cinsellik yaşamasına neden değil.
Adamın ya fizyolojik sorunu var ya da aldatıyor. Başka seçenek gelmiyor aklıma.