• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadıklarım

gizlice test yap spermogram onu teste zorlarsan gene kaçacak delik arar.onu şöyle ikna et "ben bugün psikologa gittim çok çocuk istemem normal mi diye normal değil fakat bir de eşinle konuşmak istiyorum dediğini söyle ve özel psikoloğa git psikoloğa da aynı şeyi söyle böyle getireyim kocam böyle isteksiz diye. anlaş psikologla anlaş konuştur psikologla çekincelerini de söyle psikologa o da ona göre konuşsun.yada alkolle mi gevsiyor konuşuyor.öyle bir kafaya sokmak lazım onu ki rahat olsun.sen tükenirsen evlilikte tükenir genelde erkekler yapar çocuk konusunda ama o da tam tersiymiş.face vb hesaplarını da araştır olmadın ortak pc varsa gizli günlüğe kaydetsin konuşmalarını onları oku asıl senden gizlenen dünyasında ne var

merhabalar.yeni üye oldum.size bir konudan bahsetmek istiyorum.eşimi seviyorum.evleneli 3.5 yıl oldu.ben evlendiğimiz ilk günden beri bebek istiyorum.eşim ilk başlarda hayır dedi.aradan bir yıl geçti istemeye başladı.1-2 ay deneyip olmayınca hevesi kaçtı sanırım.son 2,5 yıldır ben yalvarıyorum hadi diye ama iyice benden uzaklaştı.sözde bebek istiyor ama cok afedersiniz cinsel açıdan çok uzaklaştı belki 2-3 ayda bir oda benim zorumla oluyor.bende tüp istedim.hiçbir kusur yok.başta tüp de istemedi.baba olmak istiyorum diyor ama bebekle alakalı yapması gereken şeylerin hiçbirini yapmıyor.anlayamıyorum.konuşmaya çalıştım ama bana dediği tek şey: ben duygusal bi insanım beni bebek diye bunalttın,o yüzden uzaklaştım diyor.ne yapmalıyım? çok tahrik olan biri değil.kilo aldım diye artık çekmiyormuşum öyle diyor.kaç defa ayrılmakla tehdit ettim çözüm olmadı..çok üzülüyorum

bence bebekten cok cinselliginiz onemli.
Bu gidisle evliliginiz bile bitecek gibi gorunuyor, siz hala bebek derdindesiniz.
Kilo almaniz esiniz icin buyuk problem demek, bence once bunu halledin.
Ve israr edip durmayin bebek icin.
Kilo verin, bakin oluyorsa olur, olmuyorsa, cocuk istemek sizin de hakkiniz oldugu icin sonra napicaginizi dusunursunuz.

ben psikolojik olduğunu düşünüyorum ipek hanım.ama nasıl ikna ederim psikoloğa? hep tamam diyip geçiştiriyor..daha ne yapayım

canim, seni cekici gormuyorsa, belki kendi kendini tatmin ediyordur.
Bilemezsin ki.
Cok mu asiri kilon var ?

PS: Gerci cok da asiri deyilmis kilon.
Ama dusun bakalim, ne zaman basladi esinde ki bu isteksizlik.
Bunu ne tetikledi acaba.
Bir de acaba banyo yapmaya filan mi useniyor ?
Ne bileyim aklima da baska bir sey gelmedi, her ihtimali nerdeyse konusmussunuz zaten konuda.

Son düzenleme:
herkese değerli yorumları için teşekkür ederim.dün eşimle konuştum tekrardan.bana sadece canının istemediğini söyledi.nedenini sordum bende bilmiyorum dedi.bundan sonra yavaş yavaş başlayacağız dedik.eğer yine isteksizlik olursa doktora gidecek.bebek konusunda da bi kaç ay daha bekleyeceğiz ve şekillenecek duruma göre.hadi hayırlısı

merhabalar.yeni üye oldum.size bir konudan bahsetmek istiyorum.eşimi seviyorum.evleneli 3.5 yıl oldu.ben evlendiğimiz ilk günden beri bebek istiyorum.eşim ilk başlarda hayır dedi.aradan bir yıl geçti istemeye başladı.1-2 ay deneyip olmayınca hevesi kaçtı sanırım.son 2,5 yıldır ben yalvarıyorum hadi diye ama iyice benden uzaklaştı.sözde bebek istiyor ama cok afedersiniz cinsel açıdan çok uzaklaştı belki 2-3 ayda bir oda benim zorumla oluyor.bende tüp istedim.hiçbir kusur yok.başta tüp de istemedi.baba olmak istiyorum diyor ama bebekle alakalı yapması gereken şeylerin hiçbirini yapmıyor.anlayamıyorum.konuşmaya çalıştım ama bana dediği tek şey: ben duygusal bi insanım beni bebek diye bunalttın,o yüzden uzaklaştım diyor.ne yapmalıyım? çok tahrik olan biri değil.kilo aldım diye artık çekmiyormuşum öyle diyor.kaç defa ayrılmakla tehdit ettim çözüm olmadı..çok üzülüyorum

esınız gızlı gızlı sperm sayım ölçümü yapmış olmasın.! sonucu da kotu cıktıysa pskolojk olarak ıktıdarsızlık yasıyor olabılır..benım aklıma drekt bu geldı...bı agzını arayın.sen sperm testı yaptın bılıyorum nıye acıklamadın bana fln.bakalım ne dıcek

Olur böyle inişler -çıkışlar fazla üstüne gitmeyin.Zamanınız varsa spora gidin kilolarınızdan kurtulun fazla üstüne düşmeyin kendi kesinlikle istiyecektir.

Back
X