yaşadıklarınızı (iyi veya kötü) biriyle paylaşma ihtiyacı hissediyo musunuz?

forever78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
456
120
53
sorunum şu ki; yaşadıklarımı biri ile paylaşmasam içim rahatlamıyo.
hani derlerya sıkıntı paylaşınca azalır, sevinç paylaşınca çogalır diye.
tamda böyle düşünüyodum şimdiye kadar.
mesela kötü bisey yaşıyorum diyelim hemen anlatmak istiyorum ki beni sakinleştirsin.
yada iyi bişey geldi başıma hemen paylaşmak istiyorum.

ve sorun tamda burda başlıyo artık bunun doğru bişey olmadığını düşünüyorum.
(zaten belli başlı kişilere anlatırım) ama anlatmaya o kadar alışmışım ki bundan vazgeçemiyorum.
sanki yarım sewinç yaşıyorum gibi. yada üzüntüm hiç azalmıcak gibi geliyo.
bu durum çok rahatsız ediyo beni. kendi içimde yaşaya bileyim istiyorum :(

var mı bi önerisi olan :(

vee asıl merak ettigim sizde mi böylesiniz? yaşadıklarınızı paylaşma ihtiyacı hissidiyo musunuz???

not:öyle herşeyide anlatmam aslında benim için önemli olan gerçekten üzen yada mutlu eden şeyleri.
(tabi bunlar basit gelebiliyo bazen karşı tarafa)

Selamlar haklisin insan cok sevinince de uzuluncede birilerine anlatmak istiyor ozellikle ben sevincli bir haber aldigimda birilerini aramak isterim ama sorun şu anlattigimiz kisi dogru kisi mi gercekren dost mu birde ben nazara inanirim ki bu tüm dinlerde ve inanislarda vardir kimisi enerji demis kimisi nazar birde bir söz vardir muradıni söyleme ki tez olsun derler ben ne zaman birseye küçük adim kala yaklassam bunu da paylassam olmuyor birde rezil oluyorsun isin birde guven kismi var anlattigin sey senin sırrınsa zamani gelince yüzüne vururlar o zaman pisman olur insan keske anlatmasaydim diye bence en iyisi sen herseyi kalbine sor en iyi cevabı o verir bir konuda kalbin huzurluysa dogrudasin icin sıkılıyor sa yanlistasin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende de oluyor genelde...
özellikle acılarımı paylaşmak
güzellikleri paylaşmak bazen sakıncalı oluyor insanlar da övünüyorsun hissi oluşuyor o nedenle sevindiğim şeyleri paylaşmam
acılarımı paylaşınca da ya başka kişilerin kulağına gidiyor yada herhangi tatsız bir durumda başıma vuruluyor
o nedenle KK dayım ama..........
burada da bazı insanlar saldırmak için yer arıyorlar yoktan yere
netice itabiriyle paylaşamıyorum azizim...

mesela kötü bisey yaşıyorum diyelim hemen anlatmak istiyorum ki beni sakinleştirsin.

(zaten belli başlı kişilere anlatırım) ama anlatmaya o kadar alışmışım ki bundan vazgeçemiyorum.

vee asıl merak ettigim sizde mi böylesiniz? yaşadıklarınızı paylaşma ihtiyacı hissidiyo musunuz???

not:öyle herşeyide anlatmam aslında benim için önemli olan gerçekten üzen yada mutlu eden şeyleri.

Bende boyleyim bi tane cok yakin arkadasim var bi ona birde erkek arkadasima her seyimi anlatirim gun icinde naptim kim beni üzdü neye sevindim napmaliyim hep onlarla paylasirim

kesinlikle haklısın canım. .
Paylaştıkça azalıyor dertler..
Mutluluk paylaştıkça güzel. .

Neden anlatmak ve paylaşmaktan vazgeçmek istiyorsun. bu kötü bişey değilki, aksine kendi içinde yaşamak daha kötü değil mi?

Neden anlatmak ve paylaşmaktan vazgeçmek istiyorsun. bu kötü bişey değilki, aksine kendi içinde yaşamak daha kötü değil mi?

Paylasmaya o kdr alismisim ki paylasmadim mi o duyguyu eksik yasadigimi hissetmeye basladim. Kendi kendime yetebilmek istiyorum. Herzaman paylasa bilecegim biri olmuyo yanimda :( Bu bu sebepten.

Back
X