Yasak aşk

nacizhane birkaç kaç cümle ( öğüt dersem şövalyeler gibi kılıçları kuşanan sizler üzerime atlayacaksınız)

Hayatınızı burada yazdıklarınız gibi katı yaşıyorsanız eşiniz olsun, sevgiliniz olsun kim olursa olsun boğarsınız.

Sizler rahat olursanız inanın herşey güzel olur. Dikkat edin aldatan erkeklere kendilerine huzur sağlayan insanlara giderler.

O kadar önyargılısınız ki rahat olmamdan bile rahatsız oldunuz. Alttan alayım dedim baktım bizim şövalyeler saldırıda, aşkı desteklemem bile yasak aşkı desteklemem gibi algılandı.

Düşünüyorumda " insanlar hakettikleri şekilde yaşarlar" sözü ne kadar doğru.

Buyrun bekliyorum inşallah sende aldatılırsın dileklerinizi :)))

burda tartıştığımız yasak aşk....

tutarsız çelişkili mesajlarınızdan aslında neyi savunduğunuzu bile tam olarak bilmeden konuya dalmış gördüm sizi:kahve:

yasak aşkın tartışıldığı bir yerde aşkı savunursanız tabi doğal olarak bunlar yazılır
hele hele bunun nasıl insanı tükettiğini her konuşmada yüreğindeki yaşadığı acının savunulur şekilde dile getirilmesi ister istemez bu sonuçları doğuruyor
o yaşayan insanın içinde kopan fırtınaları hisetmeden aşkı savunursanız konu yasak aşkken olmaz
aşkı hepimiz savunuyoruz ama burda aşk savunması yok yasak olan yaşanmaması gereken yaşatılmaması gerekenden konuşuluyor
benim eşimi benle evliyken sevecek insan (insani duygudan sevmeden bahsetmiyorum) sevmesin sevemez o hakka sahip değil esnek düşünüp benim gibi sevmiş ne yapayım çekileyim diye düşünemem
evli olduğunu bile bile bu duyguya kapıldıysa yapacak bişi yok ben yanamam onun yerine
eşimde bu duyguya karşılık verip yol alırlarsa beraber ha işte ozaman herkes yoluna
hiç kimse bir başkasının mutluluğunu bozarak mutlu olamaz olmasınlarda inşallah
yasak yasaktır delersen sonuçlarına katlanırsın

hiç kimse bir başkasının mutluluğunu bozarak mutlu olamaz olmasınlarda inşallah ÖZÜMBÜŞ bu cümlene sonuna kadar katılıyorum ve AMıN diorum.

insanlar bu yasak aşka denilen şeyi yaşarken neleri amaç edinior anlamıyorum.

Yasak olan şeyler daha cazip egliyo derler ondan mıdır acep bu yasak aşka olan merak :uhm:

bilmiyourm ben evli bir erkek yada evli bir bayanın, yada evli biriyle ilişki yaşan bekar bı şahsiyetin edep yoksunluğu içinde olduğunu düşünüyorum. :delphin:

ne kadar erkek egemen bir millet olduk biz
aldatılırız suçu kadına yükleriz
"baksaydın kendine"
"temiz olsaydın evin leş gibi"
"cilve yapsaydın az"
"aaa adamın ne suçu var ayol kadın yüz kilo"

hiç suçları yok erkeklerin biz zemin hazırlıyoruz aldatılmaya
onların çocukların doğurup kilo alarak
çoluk çocukla ilgilenip kendimizi unutarak
işin en kötüsü bunu yapanda yine hemcinslerimiz
aslında yerenlerde içten içe sevinirek ohh benim değil onun başına geldi demekki ben daha iyi bir eşim gördünüz mü
zihniyetinde..
yazık sadece oturup onun bunun acısıyla derdiyle beslenenlere acıyorum bende
o kadar herkesle meşguller ki kendilerine ayıracak vakitleri yok
kendilerine ait "bir dert"leri bile yok
o kadar boş kafalılar...

oh be rahatladım..:delphin:

benimde bi arkadaşıma çalıştığı okulun müdürü aşık olmuş bu yıl itiraf etmiş kız da boş değilmiş ona bi süre görüştüler ama adamın eşi de aynı okulda çalışıyo kız vicdan azabından bitirdi ama tam toparlanmaya çalışıyo adam yine arıyo napcak bilmio benden tavsiye istiyo ama bana göre yanlış yolda doğruya nasıl ulaşcak bilmiom

benimde bi arkadaşıma çalıştığı okulun müdürü aşık olmuş bu yıl itiraf etmiş kız da boş değilmiş ona bi süre görüştüler ama adamın eşi de aynı okulda çalışıyo kız vicdan azabından bitirdi ama tam toparlanmaya çalışıyo adam yine arıyo napcak bilmio benden tavsiye istiyo ama bana göre yanlış yolda doğruya nasıl ulaşcak bilmiom
kızda boş değilmiş.bak sen.
adam evli neden görüşüyorsun. henüz bir şey yaşanmadan ,adamı tersle ve kabul etme...
hadi,adamın evli olduğunu bilmeden ,görüşürsün ,onda tamam ,hak veriyorum ,evli olduğunu bilmiyordu görüştü diye ,öğrendiği an bırakırsa tabii,hak veriyorum. ekleme yapayım da ,,,yanlış anlamalar olmasın.
ama arkadaşınız bilerek görüşmüş..ne vicdan azabıAllah aşkına..
vicdanı olsa başlar mıydı bu ilişkiye.
bitirmiş,
yine tekrar beraberliğe başlamayı düşünüyor... size soruyor birde.
tavsiye istiyor.
bak sen.
ne demenizi bekliyor.
tekrar başla mı.
vicdan azabı duyduğuna inanmıyorum ama hadi duydu,demek ki
yanlışını biliyor .
eeeeeeeee...
size ne soruyor ki.
biliyorsa yapmayacak.
1 +1=2
bu kadar basit...

Son düzenleyen: Moderatör:
aldatan kendini aldatır hastalıklı bir ruh haliyle avutur kendini
sebepler bulur uğraşır
en sonunda aşk der çıkar işin içinden
aşk bu kadar basit kirli onursuz değildir
aşkın adını bile kirlettiler artık
yazık..
insanın kişiliği olmalı onuru haysiyeti
aşk bunlarla güzeldir
yeterki onursuz olmasın aşk...

Arkadaşlar güzel konu ilgimi çekti bende bişeyler yazayım dedim.Yasak aşk gerçekten hiç hoş bir duygu değil.Evli adamla ilişki yaşamak yada evli kadınla ilişki yaşamak gibi.Bunlar hep toplumumuzda oluyor.Ya bende olaya çok tasvib etmeme rağman olmaması gerektiğine inanmama rağmen farklı yaklaşayım diyorum.İnsan evli olabilir evliyken başkasınıda sevebilir arkadaşlar tabiyki istemeden elinde olmadan aşık olmuşsundur olabilir.Evliyken başka birine istemeden elinde olmadan elektiriklenmeyle olursun.Beki eşinden daha farklı .Yani anlatabildimmi bilmiyorum insanın başına ne gelecek belli olmaz olabilir.Onun için çokda yadırgamayalım diyorum.Ama burda eşini altatarak kaçamaklar yaparak olan ilşki yanlış.Aşık olduysan arkadaşım gidersin önce eşinden boşanırsın ilişkine devam edersin.Çünkü ötekisi boşanma olmayan ilişki cinsellik yaşamaktır tek gecelik ki bu hiç kaldırılacak şey değil.Boşanın ondan sonra kimseyle ne yaşıycaksan yaşayın

ınsan duygularına engel olamaz,ne hissedeceğine kendisi karar vermez ancak davranışlarına ,nasıl davranacağına karar verebilir.
Evet hiç istemediğiniz halde hayat size farklı tercihler sunduysa seçeceğiniz 2 yol vardır. Ya aşkınızı içinize gömer bulunduğunuz hayata devam ederseniz,ya da dürüstçe aşkına devam ederseniz( evliyseniz boşanma kararı alarak) Çünkü sevdim ,aşık oldum işte ne yapabilirim diyerek eşimizi,Ya da sevgilimizi aldatmaya onları bu duruma düşürmeye hiç kimsenin hakkı olmadığını düşünüyorum .

Hafta sonu bi kız arkadaşımla buluştuk onun okuldan en yakın kız arkadaşı vardı bende şahsen tanıyorum kendini bu kız bi çocukla uzun yıllar çıktı sonra evlendiler, 3 yıllık felan evli, kız bir otelde çalışıyor (yazlık yerde) ii bir konumda, meğer kız bu sene eşini otelde çalışan animatörlerin biri ile aldatmış tabi eşinin haberi yok, duyduğumda içim bi tuaf oldu açıkcası..
Ben bu tip konuları asla tasvip etmiyorum yani evliyken olması bana göre kesinlikle yanlış, ama tabi bazı konular var adam hödük olur karısına değer vermez kadını aldatır yada mıymıntının biridir, öyle durumda kadınlar daha duygusal oluyor ve kocasından görmediğini başka yerlerde arıyor aldatmalarda böyle başlıyor... bu tür duygu kopukluklarında eşler konuşmalı bence, ancak okumamış kesim cahşl kesim olunca maalesef işin boyutu değişiyor ve cinayete bile varabliyor..
Allah kimseyi böyle sınamasın diyorum..

Arkadaşım mehalimde aynı benim gibi konuyu çok güzel özetlemiş.Bende hala fikrimin arkasındayım.İnsanlar istemeden evliyken başka birini severse olabilir niye olmasın sevebiirde bu durumda lütfen arkadaşlar ya hiç aşık olmasınlar kalplerine gömsünler yada dürüstçe boşansınlar.Hangisi ağır basıyorsa ki yeni olan ilişki ağır basar genelde boşanıb hiçbir taraf zarar görmeden hayatlarını şekilendirsinler.Bana bu durumda kadının yada erkeğin boşanmaması çok saçma geliyor çocuklar bahane.Çocuları olupta okadar çok boşanan varki o bahane onun için bunun çözüm yolu boşanmak diye düşünüyorum

okurken mideme kramplar girdi... benim 7 aylık bir ilişkim var ve ben hayatına girmeden önce 1 buçuk sene boyunca karşı komşusuyla yasak aşk yaşamış... senağlama kadının kocası şehir dısında çalısıyomuş ve sürekli sevgilimin evlerine girip çıkıyormuş annesiyle ve ablasıyla arası çok iyiymiş.. günün birinde sevgilimin telefon numarasını istemiş.. ben hiç art niyet düşünmedim telefonumu isteyince diyor sevgilim.. neyse kadın numarayı alınca güzel aşk mesajları yazmaya başlamış bu şekilde ilişkileri başlamış... sevgilimin ilk cinsel deneyimiymiş cahildim pişmanım o zamanlar hiç bişey düşünemiyordum zaten ikinci görüşmemizde bu ilişkinin bitmesi gerektiğini sonunun olmayacağini kadına defalarca anlatmış ama kadın evlerinden çıkmıyormus sürekli msjlar atip çağiriyormuş...kadın kocasından şiddet de görüyomus üstelık zamanında en yakın arkadasıyla aldatmış adam kadını.. neyse.. kadın sevgilime "kaçalım" demiş "evlenelim", "saçmalama" demiş sevgilim.. ben sevmiyordum sadece tutkuydu heyecandı bitirmek istiyordum bırakmıyordu ben de o zamanlar irademe hakim olamıyordum diyor..neyse kadın kocasıyla çok şiddetli bir kavga ediyor ve ailesi gelip kadını antebe götürüyolar, kadın boşanıyor... daha sonra işe giriyor bu arada sadece telefonla görüşüyolar sevgilimle.. sevgilime çaliştiği iş yerinde bir adamla çok yakınlaştiğini falan söylüyor... sonra kendiliğinden bitiyor ilişkileri... sonra kocasıyla tekrar evleniyor ve yeni bir sayfa açıyorlar.. tüğlerim ürpererek dinledim bu hikayeyi.. suç ortaklarından biri sevdiğim adammış sonuçta senağlama çoook üzülüyorum hemcinsim adına.. ona kızmıyorum ona acıyorum... çocuk yaşta zorla evlendirilmiş.. ekonomik özgürlüğü yok.. okumamış.. evlendiği kocam dediği adam her gece dayak atıyor... ailesi sahip çıkmıyor kocana geri döneceksin diyor... ortada bir çocuk var... üstelik kocası kendisini defalarca aldatıyor.. sonra bu kadın çıkıp kendinden küçük komşusunun oğluyla yani sevgilimle kocasından bir nevi intikam alıyor.. ve sevgilime "kaçalım.." diyor... sevgilime sığınmak istiyor yani... tabi sevgilimin o zaman olaya böyle duygusal bakmıyor ve asla olamaz diyor... yaşanan olaylara onay vermiyorum.. ben olsaydım ne yapar ne eder boşanırdım ondan sonra hayatıma adam gibi birini sokardım.. ama şöyle bir şey tespit ettim kadınlar kocaları kendini aldatınca ve duygusal açlık içindeyseler aldatıyorlar.. diğerleri istisna... allah başa vermesin ben bu yaşanan olaydan taa 4. şahıs olarak bile feci etkileniyorum (yıllar önce olmuş olsa bile) allah kimseye yaşatmasın aklımızı vicdanımızı korusun...

annemin yakın bir arkadaşı yaşamış böyle bir şey daha doğrusu arkadaşının babası.annem ve arkadaşı aynı yıl evlenmiş işte tam da o yılda babasının bir ilişkisi olduğu ortaya çıkmış hmde kadın hamileymişş kafamçokkarıştı sonra bebek doğmuş o sırada annemin arkadşının oğlu olmuş 1 ay sonrada ben doğmuşum falan adam haftanın 3 günü kadında 4 günü kendi evinde kalmış bunu hiç aksatmamış hiç bi tarafın eksiğini gediğini unutmamış kapatmış herkese eşit ilgi göstermiş sonra 2. kadın hasta oldu falan öldü sanırım ilahi adalet diyoruz.şimdi o doğan bebek 20 yaşında kocaman bi kız oldu annemin arkadaşında kalıyor genelde annemin arkadaşına abla diyor kardeş gibi büyüdüğü çocuğun halası aslında ne garip..bölye bir hikaye işte

mutlaka yaşanılan bazı yasak aşkların gerçek aşk olduğu kanısındayım...
eğer zaten yaşadıkları gerçek bir aşksa yasakları ortadan kaldırıp,aşklarını yasaksız usulüyla yaşamak isterler...
yasaklara rağmen sürdürülen,göz yumulan aşkların da gerçek olmadığı kanısındayım...
gerçek aşk tüm engelleri kaldırabilecek gücü verendir....aşk ta yasağa yer vermemelidir kişiler....

Son düzenleme:
annemin yakın bir arkadaşı yaşamış böyle bir şey daha doğrusu arkadaşının babası.annem ve arkadaşı aynı yıl evlenmiş işte tam da o yılda babasının bir ilişkisi olduğu ortaya çıkmış hmde kadın hamileymişş kafamçokkarıştı sonra bebek doğmuş o sırada annemin arkadşının oğlu olmuş 1 ay sonrada ben doğmuşum falan adam haftanın 3 günü kadında 4 günü kendi evinde kalmış bunu hiç aksatmamış hiç bi tarafın eksiğini gediğini unutmamış kapatmış herkese eşit ilgi göstermiş sonra 2. kadın hasta oldu falan öldü sanırım ilahi adalet diyoruz.şimdi o doğan bebek 20 yaşında kocaman bi kız oldu annemin arkadaşında kalıyor genelde annemin arkadaşına abla diyor kardeş gibi büyüdüğü çocuğun halası aslında ne garip..bölye bir hikaye işte

bu durumda her iki tarafada eşit davranan adam hatasını temizlemiş kendini aklamış oluyor. diğer tarafta 2. kadın diye tabir edilen kadın hastalanıp ölünce ilahi adalet mi tecelli ediyor. aldatma tek taraflı olmaz erkek ve kadın bunu paylaşırlar. eğer ilahi adaletten söz edilecekse eminim o adamında yakasındadır şu an..

yasak aşk aşk-ı memnu aklıma bu geldi kızlar varmı aranızda yaşayan yada böyle birşeyi yaşayan tanıdığınız böyle şeyler mutlaka vardırki romanlara konu olmuş eşinin yiğeni ile yada yakın uzak akrabasıyla benim çok yakın bir arkadaşım lise arkadaşım evlendi eşiyle aşk evliliği yaptı ama nedense eşinin yiğeni yani görümcesinin oğluyla aralarında bi elektrik olduğunu söylüyor tuhaf valla ne diyeyim.

Arkadaşlar kendimizi hep aldatılan psikolojisine mi sokuyoruz nedir.. Acayip tepki veriyoruz olaya aldatılmak aldatmak kötü evet hemde çok insanı darmadağan eder aman çok tuhaf konu hakikaten yukarı tükürsen sakal aşağı .......................... hah işte buu:delphin:

Merhaba,
Daha önce erkek neden aldatır başlığında yazmıştım. Aynı sizin de belirttiğiniz gibi, ben de insanların kendilerini adatılan kadın yerine koyarak neler yazdığını gordüm. Ben 3.5 senedir yasak aşk olarak niteleyebileceginiz bir ilişki yaşıyorum. Bizim hikayemiz genel olarak bilinenden farklı biraz. Ama sonucta bu acı çeken 1 erkek ve 2 kadın olmasını engellemiyor tabi ki. Burda görüşleirmi paylşmak istiyorum çünkü gercekten cok önyargılı bir toplumuz, bir d ebu açıdan bakıldığınd aneler oluyor belki bilmek istersiniz ki bu forum açıldıgına göre öyle olmalı...
Ben gecen bu senelerde çok yalnız kaldım. Çünkü erkek arkadaşımı ayda 1 kez bile zor görüyorum. Bu yalnızlık çok fazla düşünmemi ve yaşadıklaırmı enine boyuna tartıp biçmemi sağladı. En sonunda şunu anladım ki insanın en çok ihtiyacı olan şey sevilmek. İkinci olarak da sevmek ve güven duymak geliyor. Benim erkek arkadaşım, tam olarak sevdiğine emin olmadığı bir kadın ile ilişki yaşıyordu biz tanıştıgımızda. İnsan kendinden emin olmazsa, içine sinmeyen bir seyleri yürütürse hayatında, başka insanlar yada vs tarafından etkilenmesi çok kolay. Yani yalnız kalmamak adına, insan olarak deger verdiğiniz bir kadın/ erkek ile birlikte olup her gün bu ilişki bitmeli der ve bitirmezseniz bir gün gercekten seveceğniz insanla karşılaştığınızda ne olduğunzu şaşırırsınız. Benim erkek arkadaşım benimle böyle bir dönemde karşılaştı. Ama bizim ilişkimiz onlarınki bittikten sonra başladı. Çok yakın aralıklarla olunca tahmin edemeycegimiz sorunlar cıktı karşımıza ve ne yapacağımızı şaşırdık. İlişkimizin nasıl oldugunu diger forumda anlatmıştım. Benim asıl söylemek istediklerim insan gerçekten çok zor durumda kalıyor seçim yaparken bu durumlarda. Ben de çok gt geller yaşadım. Ama sırf bu yaşadıklarımıunutabilmek için hayatıma biirni sokup evlenip çoluk çocuğa karışmayı tercih etmedim. Çünkü bu kendimi bil ebile yok etmek olurdu. Peki ya şimdi çok mu doğruyu yapıyorum? Bilmiyorum bunun cevabını ama yalnız olmayı, oturduğum yerden onu sevmeyi daha daha doğru buluyorum..Bilidğimi bir şey varsa o da insan gerçekten çok zorlanıyor böyle bir durumda hayır demeye sevdiği kişiye. Hepimiz için mutlu günler olsun dilerim...

Back
X