Yasak Aşk !

ben bu soruyu ilk defa okuyorum; evet sevdiğim değer verdiğim ve sevildiğimi tüm kalbimle inandığım kişi de evli, ahkam kesenler , beni yerden yere vuranlar, hakaret edenlerin sayısı oldukça fazla yaklaşık 1 saaattir yapılan yorumları okuyorum, boşanmayacağım diye bir şey demedim ben kimse bir yerlerinden bir şeyler uydurup yazmasın lütfen, boşanmak istediğimi belirttiğim halde boşanamamaktan dertli olduğumu bir kaç kez tekrarladım ama kimseye inandırıcı gelmedi, gelemesinde aman kalsın ben benim gerçeklerimi savunuyorum kimseden de ödül yada pofpoflanmak beklemiyorum.

En yakın zamanda size mutluluğumu ispat edeceğim, hepinizi yanıltacağım; buna ben inanıyorum sizin inanıp inanmamanız umrumda değil...

seni hiçbirşekilde kınamıyorum.
insandır şaşar beşer demişler.
ama boşanma işlemlerini ne kadar çabuklaştırırsan senin için o kdar iyi olur.
hakkında hayırlısı olsun
içinde bulunduğun durum çok zor

Eğer gerçekden onu tercih etseydi sizden boşanır onla evlenirdi.Yuva yıkanın yuvası olmaz.Bunu bilir bunu söylerim ben.Örneklerini gördüm.

bende aynısını esıme soyledım neden benı bosamadın bana soylenmedın bu kadar acı cektırdın bunlara hıc gerek yoktu kımse kımseyı zorla tutumuyorkı ben senı bosamam dıyor sen benım esımsın degerın baska dıyor ben de bunlara ınanamıyorum....konu sahıbı arkadasım kımsenın askına meskıne soyledıgı yok baska bırısıyle beraberken bunları yasamak her ne olursa olsun hıc bı neden haklı gostermez acaba karsındakı kısının esıde ondan bosanmak ıstıyormu yuvasını bozmak daggıtmak ıstıyormu ayıp degılmı evlı adamları ayartıp evlerını dagıtmak o kadının gozyaslarının ustune kuracagınız yuvanızda cok mu mutlu mesut olacaksınız bu gun karısını senle aldatan emın olkı yarın senı baskasıyla aldatır kımsenın ahı kımsede kalmaz....

bende aynısını esıme soyledım neden benı bosamadın bana soylenmedın bu kadar acı cektırdın bunlara hıc gerek yoktu kımse kımseyı zorla tutumuyorkı ben senı bosamam dıyor sen benım esımsın degerın baska dıyor ben de bunlara ınanamıyorum....konu sahıbı arkadasım kımsenın askına meskıne soyledıgı yok baska bırısıyle beraberken bunları yasamak her ne olursa olsun hıc bı neden haklı gostermez acaba karsındakı kısının esıde ondan bosanmak ıstıyormu yuvasını bozmak daggıtmak ıstıyormu ayıp degılmı evlı adamları ayartıp evlerını dagıtmak o kadının gozyaslarının ustune kuracagınız yuvanızda cok mu mutlu mesut olacaksınız bu gun karısını senle aldatan emın olkı yarın senı baskasıyla aldatır kımsenın ahı kımsede kalmaz....

benim eşimde aynısını diyor seni boşamam senin değerin farklı diyor, ben değerli isem neden başka kadınların koynuna giriyorsun be adam. Burda herkes iki evladımın üzerine yorum kurmuş onlara haksızlık etmiyormu imişim utanmıyormu imişim, kimseye laf yetiştirdiğimden değil ben kendimi böyle mutlu hissettiğim için kızlarımın da böle mutlu olacağına inandığım için bu yolu seçtim. Yıkılmış bir yuvanın üzerine yeni bir yuva kurmanın zorluğunun farkındayım ama saygı görmediğim sevilmediğim bir yuvada ne kadar özveri göstersemde çocuklarımın etkilenmeyeceğini, benim etkilenmeyeceğimi kimse söyleyemez. bana yorum yapan bir kaç kişi dşında burda herkes mutlu, yok beni aldatsa idi onu sahiplenirdim yeniden kazanmaya çalışırdım yok valizimi toplar giderdim bunlar dilde o kadar kolay şeyler ki kendilerini kandırıyorlar başa gelmeden kimse bilmez bilemez. Yaşayacağım zorulkları bile bile kurtarmaya çalıştığım bazı şeyleri sineye çektiğim evliliğimi bitirmek için elimden gelen gayreti göstereceğim budan hiç kimsenin şüphesi olmasın, kimseye kendimi ispat etmek gereği duymuyorum bu tepkileri göreceğim aşikar idi zaten, neden paylaştım onu da bilmiyorum, mutlu olacağım ben buna inanıyorum

benim eşimde aynısını diyor seni boşamam senin değerin farklı diyor, ben değerli isem neden başka kadınların koynuna giriyorsun be adam. Burda herkes iki evladımın üzerine yorum kurmuş onlara haksızlık etmiyormu imişim utanmıyormu imişim, kimseye laf yetiştirdiğimden değil ben kendimi böyle mutlu hissettiğim için kızlarımın da böle mutlu olacağına inandığım için bu yolu seçtim. Yıkılmış bir yuvanın üzerine yeni bir yuva kurmanın zorluğunun farkındayım ama saygı görmediğim sevilmediğim bir yuvada ne kadar özveri göstersemde çocuklarımın etkilenmeyeceğini, benim etkilenmeyeceğimi kimse söyleyemez. bana yorum yapan bir kaç kişi dşında burda herkes mutlu, yok beni aldatsa idi onu sahiplenirdim yeniden kazanmaya çalışırdım yok valizimi toplar giderdim bunlar dilde o kadar kolay şeyler ki kendilerini kandırıyorlar başa gelmeden kimse bilmez bilemez. Yaşayacağım zorulkları bile bile kurtarmaya çalıştığım bazı şeyleri sineye çektiğim evliliğimi bitirmek için elimden gelen gayreti göstereceğim budan hiç kimsenin şüphesi olmasın, kimseye kendimi ispat etmek gereği duymuyorum bu tepkileri göreceğim aşikar idi zaten, neden paylaştım onu da bilmiyorum, mutlu olacağım ben buna inanıyorum

bak sana sımdı bı soru soracam tamam mutsuzsun problemlerım var......dıyorsun esımde benı aldattı ne yapıyım bende onumu aldatayım ne farkım kalırkı ondan kendıme aıleme cocuklarıma olan saygınlıgım ne olacak?

Son düzenleme:
konu sahibi,son mesajini okuduktan sonra sana ne yazcagimi sasirdim...karsindaki de evli,vede sen bunu bile bile onla görüsmeye beraber olmaya devam ediyosun....yani hem yuvan yikilacak,hem de sen yuva yikan kadin olucaksin...farkindasin degil mi?hic karsidaki bayan ne hisser,onunda colugu cocugu var mi diye düsün müyo musun?ne kadar büyük bir günah esigindesin bunu biliyosun degil mi?hani cok kültürlüsün ya o bakimdan...senin gibi kadinlari görünce,ben kadinligimdan utaniyorum...sadece bu kadar söylüyorum....bide mutlu olucam görüceksiniz yazmissin..arkanda bu kadar "cesetlerden" sonra mi mutluluga eriseceksin?allah islah etsin.....:50:

ben sızın yerınızde olsaydım bır erkege bu kadar kolay guvenmezdım hadı esınız sızı bosamak ıstemıyor karsınızdakı neden esını bosamamıs ılk o bosasaydı ya ...esıme neden yaptın dedıgımde ılk cevabı hanım namuslu olsaydıda gelmeseydı dedı zorlamı getırdım dıyor gıtsın esı dusunsun dıyoreslerımız kolay kolay bı bayan ıcın bızden bosanmazlar ustelık kersındakı kadında evlı ıse zor cunku aynısı nı okendılerı ıcın de dusunur bugun benı esıyle aldattı yarın benı baskasıyla aldatır .....yanı bu erkeklere pek bel baglanmaz dıyorum

ben sızın yerınızde olsaydım bır erkege bu kadar kolay guvenmezdım hadı esınız sızı bosamak ıstemıyor karsınızdakı neden esını bosamamıs ılk o bosasaydı ya ...esıme neden yaptın dedıgımde ılk cevabı hanım namuslu olsaydıda gelmeseydı dedı zorlamı getırdım dıyor gıtsın esı dusunsun dıyoreslerımız kolay kolay bı bayan ıcın bızden bosanmazlar ustelık kersındakı kadında evlı ıse zor cunku aynısı nı okendılerı ıcın de dusunur bugun benı esıyle aldattı yarın benı baskasıyla aldatır .....yanı bu erkeklere pek bel baglanmaz dıyorum

anladığım şu; erkekelre güvenme sonuça o da bir yuva yıkıp seninle birlikte olmak isteyecek, eğer mutsuz isen boşan eşinden bak başının çaresine bulursun bir bekar bir erkek evlenirsin olur biter, kimsede sana toplumda kötü gözle bakmaz dul kadın gözü ile bakılmazsın öyle mi olayım, bu mudur yani, evli sevdiğim için mi bu tepki

anladığım şu; erkekelre güvenme sonuça o da bir yuva yıkıp seninle birlikte olmak isteyecek, eğer mutsuz isen boşan eşinden bak başının çaresine bulursun bir bekar bir erkek evlenirsin olur biter, kimsede sana toplumda kötü gözle bakmaz dul kadın gözü ile bakılmazsın öyle mi olayım, bu mudur yani, evli sevdiğim için mi bu tepki

sorumun cvb nı alamadım karsınızdakı erkek sızı bu kadar sevıyorsa neden ılk adımı o atmıyor esını boşamıyor herkes bır seyı bırden fazla kışı begenebılır ama sahıp olamaz...........

Son düzenleme:
ben bu soruyu ilk defa okuyorum; evet sevdiğim değer verdiğim ve sevildiğimi tüm kalbimle inandığım kişi de evli, ahkam kesenler , beni yerden yere vuranlar, hakaret edenlerin sayısı oldukça fazla yaklaşık 1 saaattir yapılan yorumları okuyorum, boşanmayacağım diye bir şey demedim ben kimse bir yerlerinden bir şeyler uydurup yazmasın lütfen, boşanmak istediğimi belirttiğim halde boşanamamaktan dertli olduğumu bir kaç kez tekrarladım ama kimseye inandırıcı gelmedi, gelemesinde aman kalsın ben benim gerçeklerimi savunuyorum kimseden de ödül yada pofpoflanmak beklemiyorum.

En yakın zamanda size mutluluğumu ispat edeceğim, hepinizi yanıltacağım; buna ben inanıyorum sizin inanıp inanmamanız umrumda değil...

adamda mı evli:53::53:
yani sizin evliliğinizi çıkmaza sokan kocanızı ayartan kadınla aynı saftasınız
kendinize yapıldığında yaşadığınız yıkımı başka bi kadına reva görüyosunuz
hiyakenizin ve hayatınızın elle tutulur bi yani yok
allah hidayet versin...
ne kadınlar gördüm bildim ama bu kadarı ilk :19:

intikam almak için yapmadım ben bunu

sen hata yaptığını bile kabul etmiyosun bu nasl bi anlayış bu çok sevdiğin adamda olduki hayat ya sana ilgi gösteremedi(tabi onun seninle olacacagna seni seçeceğine hç inanmıyorum)onuda mı ldtacan onada mı göğsünü gere gere ihanet edeceksin? çok utandım hemcinsimin böyle olduğuna aklıma yaprak dökümündeki ferhunde geldi:53::53::53:

Bisey merak ettim, belirttim yazdiginiz kismi : valiz toplayip evden cikip gitmek zorda kocani aldatman mi kolay?

Oh ne ala memleket..
varsa haklı sebebiniz tabiki yapın canım aaa biz kimseyi eleştirebilirmiyiz ne demek efendim, varsa haklı sebebiniz kocanızı aldatın,
varsa haklı sebebiniz hırsızlık yapın, varsa haklı sebebiniz cinayet işleyin, ne demek
dedim ya haklı sbebiniz varsa herşey yapılabilir herşey doğrudur.
Biz ne diyebiliriz ki?:68:

ve ne zaman sonuçlanacağı belli olmuyor, seni sevmiyorum artık başka birisi ile ilgileniyorum dedim dayağımı yeyip oturdum aşağı, biz öyle gül gibi geçinip sonra arası bozulan çiftlerden değiliz, bilmediğiniz çok şey var hayatıma dair, yeter artık lütfen acıtmayın canımı :(

yeterrrrrrrrrrrrrrrrrr....
vallahi artık erkeklerin yakalandıkları anda neden durmadan hafifletici sebeplere sığındığını anladım sayenizde.

bu kadar mağdur edebiyatı, bu kadar ego, bir de üstüne insanlara posta koyuyorsunuz.
ne bekliyordunuz bu konuyu açtığınızda?
kim size "vahvahvah tabi canım hayatını yaşa, duygularını yaşa, sen de insansın, senin de hakkın bunlar" diyecekti?????

kimse size bu evliliğe devam et demiyor.
ama bu şekil bir çirkinliği hiçbirimizin midesi kaldıramaz.
evet sizi anlayamıyoruz özür dileriz.

hayata bakışımız, terbiyemiz, kendimize saygımız sizin kadar değil demek ki, sorun bizde.
özürrrrrrr.

Neyin ahkamini kesiyorsun soylermisin?
ilk bes sayfayi okudumda soruyorum sana bunu!
gunah oldugunu yanlis oldugunu bile bile diyorsun..
e bildigin yanlisi neden savunmaya gectin?

Esin seni aldatmis kirmis yikmis olabilir
suclu esinken simdi esin kadar sende suclusun?

kendini hakli buluyorsan acik acik dama cikar bagirirsin
kendini savunursujn o zaman helal olsun derim
gizli kapakli isler yapip
iki cocuk anasi olup
zavallica sikayet ettigin adamin nikahinda kalip
ve ustune aldatman dogruysa
neden soruyorsun?
basin dik alnin ak vur kapiyi git
cocuklarini alipta
askini yasamak ugruna
onurunu kurtarmak ugruna
kullanma sana zalimlik yapan kocayi
ve hayatini kur kiminle ask yasiyorsan yasarsin

ahkam kesen yok burda
kocasiyla mutsuz olan her kadin
bosanmak yerine aldatmayi secsin istiyorsan
kusura bakma
onurlu gururlu yurekli kadinlarimiz var
bu yola basvurmayacak
alip cocuklarini bir goz odada yasayip is bulup
durumunu duzeltip
sonra mutlu evlilik yapan yada ask yasayan kadinlarimiz var
onlara haksizlik etme bari
zavalliligini savunup!!!

Neyin ahkamini kesiyorsun soylermisin?
ilk bes sayfayi okudumda soruyorum sana bunu!
gunah oldugunu yanlis oldugunu bile bile diyorsun..
e bildigin yanlisi neden savunmaya gectin?

Esin seni aldatmis kirmis yikmis olabilir
suclu esinken simdi esin kadar sende suclusun?

kendini hakli buluyorsan acik acik dama cikar bagirirsin
kendini savunursujn o zaman helal olsun derim
gizli kapakli isler yapip
iki cocuk anasi olup
zavallica sikayet ettigin adamin nikahinda kalip
ve ustune aldatman dogruysa
neden soruyorsun?
basin dik alnin ak vur kapiyi git
cocuklarini alipta
askini yasamak ugruna
onurunu kurtarmak ugruna
kullanma sana zalimlik yapan kocayi
ve hayatini kur kiminle ask yasiyorsan yasarsin

ahkam kesen yok burda
kocasiyla mutsuz olan her kadin
bosanmak yerine aldatmayi secsin istiyorsan
kusura bakma
onurlu gururlu yurekli kadinlarimiz var
bu yola basvurmayacak
alip cocuklarini bir goz odada yasayip is bulup
durumunu duzeltip
sonra mutlu evlilik yapan yada ask yasayan kadinlarimiz var
onlara haksizlik etme bari
zavalliligini savunup!!!

evet yaaa o grurunuz ile aldatılmayı sineye çekip mutluluk oyunu oynuyorsunuz dimi, yüreksizlikten bahsedemez kimse ben yüreğimi ortaya koyup senden boşanmak istiyorum dedim dinletemedim kendimi, kandırmayın avutmayın kendinizi, ben o gururu da ayaklar altına alırım o kocayıda, nerde mutlu isem orda yaşarım hiç kimsenin midesi umrumda olmaz

konuyu acarken övgu beklememenıze sevındım gercekten en azından bıseylerınde olsa farkındasınız ustelık haklıyken haksız konuma gelmek booyle bişey olsa gerk madem haksız yere sucluyoruz senı sende anlat bunun dısındakı nedenlerı ona gore konusalm.madem mutlu olacaksınız yanı bu sızın deyımıznız neden bosanmıyorsunuz ıkınızde bu kdr sewerken gercekten savunmaznızın elle tutulur bır yanı yok allh askına donunde bır bakın kendınıze

Back
X