Yasak Aşk !

yine bu konuya döndüm okudukça midem bulandı adamda evli allah'ım ıslah etsin böyle insanları ya adamda da sendede haysiyet namına bişey yok aşk böyle çirkin kirli bişey değildir! bu yaşadığınızın adına AŞK yakıştırmasını yapmayın sizinki anca olsa olsa DOST HAYATI o adamda evli sende evlisin adınada aşk diyosun hadi ordan! bide kendini haklı çıkarmaya çalışıyosun çok beklersin mutlu olmayı! hem baka kadının yuvasını yık hem kendi yuvanı yık evlatlarına ne hesap vericeksin acaba? erkek yapar elinin kiri olurda kadın yaparsa benim gözümdede başka bişey olur bunun ötesi yok!

ben bu soruyu ilk defa okuyorum; evet sevdiğim değer verdiğim ve sevildiğimi tüm kalbimle inandığım kişi de evli, ahkam kesenler , beni yerden yere vuranlar, hakaret edenlerin sayısı oldukça fazla yaklaşık 1 saaattir yapılan yorumları okuyorum, boşanmayacağım diye bir şey demedim ben kimse bir yerlerinden bir şeyler uydurup yazmasın lütfen, boşanmak istediğimi belirttiğim halde boşanamamaktan dertli olduğumu bir kaç kez tekrarladım ama kimseye inandırıcı gelmedi, gelemesinde aman kalsın ben benim gerçeklerimi savunuyorum kimseden de ödül yada pofpoflanmak beklemiyorum.

En yakın zamanda size mutluluğumu ispat edeceğim, hepinizi yanıltacağım; buna ben inanıyorum sizin inanıp inanmamanız umrumda değil... demiş arkadaşımız...
aldatma ihanet üzerine gelen büyük bi cevap bence geçtim kocanızı aldatmayı geçtim ihanetinizi geçtim mutsuzluğunuzu geçtim sevgisizliğinizi yaa arkadaşımm kocam beni aldattı bunu o istedi diyordun çatır çatır ama şimdi sen başkasınında yuvasını bozuyorsun kendi günahına giriyosun eşinin günahına karşıdaki bayanın günahına ortada olan çocukların günahına şimdi sen bunların üzerinede mutlu olmaktan sevmekten bahsediyorsun ne sevgisi ne aşkı yaa bukadar çirkinliğin üzerine mutluluk sadakat güven evlilik kurumu kurulurmu allah aşkına mantıklı bir cevap verirmisin bana????? kaç kişinin hayatını yakıyorsun farkındamısın?? şimdi diceksin ki bana benmi yakıyorum kocam beni aldattı sevdiğim adam aldatmasaydı karısını hayır sen suçlusun burda ve herzaman hayatın boyuncada aldatılmaya mahkumsun başka birşey değil bu aldatılma acısını sen tam olarak yaşasan zaten kimsenin yuvasını bozamassın bir insanın canı çok yanmalıkı başkasına o acyı veremez!!!!! Farkında Olmalı insan
Kendisinin, hayatın, olayların, gidişatın farkında olmalı insan.
Farkı fark etmeli, fark ettiğini de fark ettirmemeli bazen
Bir damlacık sudan nasıl yaratıldığını fark etmeli
Anne karnına sığarken dünyaya neden sığmadığını ve en sonunda, bir
metrekarelik yere nasıl sığmak zorunda kalacağını fark etmeli.
Şu çok geniş görünen dünyanın ahirete nispetle anne karnı gibi olduğunu
fark etmeli.son olarakda diceğim şudur kula bela gelmez hak yazmadikca,hak bela vermez kul azmadikca!!

Son düzenleme:
ben gerçeklerinizi göz önüne sundum kaçamazsınız bu gerçeklerden istediğiniz kadar sakin olun yada yıpratın kendinizi benim yaşadığım gerçeklerin bir çoğunu yaşıyor burdaki kadınlar ( aldatılmayı) ve bunu sineye çekebiliyorsunuz benim çekmediğim gibi

Evet biz hepimiz salağız bir sen akıllısında bize gerçekleri sunuyorsun....Burda bir tek gerçek var o da sende aşırı derece de bir kişilik bozukluğunuzun olduğudur acilen psikiyatri dalına başvurunuz .....(sürekli kendinizi haklı çıkarmak için bahanelere sığınımanız,ve kendinize yarattığınız yalan dünyayı gerçek algılamanızdan bu sonuç çıkıyor)

Son düzenleme:
evet belkide çok erkek karısını aldatıyo ve kadın sineye çekiyo bişekilde ama mecburiyetden oluyor bunlar bi çok nedenleri oluyor kimse aldtılmayı özellikle kadınlar kabullenemez konduramaz kendine biyerde mecbur kalınca susmak zorunda kalıyor anlayabilirim bu insanları kızamam neyani herkes kocam beni aldattı bende onu aldatıyım senin yaptığını herkes yapsa zaten insan denen bişe kalmaz dünyada yaşanılcak olaylardan...zaten her kocada seninki gibi saf yutan olmaz her kadında senin gibi pişkin olmaz bırak sen kocanı filan aldatmıyorsun sen kendini çocuklarını aldatıyorsun herkes keyfinde kocan keyfinde sevgilin keyfinde sevgilin evinde karısınla keyfinde sende kusara bakma mutlyum die kendi kandır dur yaa güzelim allah aşkına yaa neyi kime savunuyosun sen bırakın bu yalanları aaa çıldırdım artık yaaaa

Boşverin arkadaşlar yorum yapmaya bile değmez bence.Konu sahibi sabah oldu ya aşkının sesini duymak yüzünü görmek için can atıyordur şu sıralarda.Bizi falan dinlediğide yoktur.Zamanınızı tüketmeyin boşuna.....:20:

kimseden öç almadım ben bana yapıldı diye yapmadım bunu. Ben ne desem size kendimi haklı çıkartamayacağım, bana hak verinde demiyorum. Boşandığınızda sığınabileceğiniz bir aileniz vardır belki sizin ama benim aile kavramımda yok,

olmadığım bir şey oldurmaya çalışmayın beni, sevgime saygı gösterin yeter... ben nereye kızlarım da oraya kimselere bırakma onları ve bunu kafanıza yazın çoğunuzdan daha iyi eğitirim onları, anne olamamk ile suçlayamazsınız siz beni, annesizliği hepinizden çok iyi bilirim, siz hiç annenizi 6 aylık iken kaybettiniz mi :52::52::52::52:

Bu yazınızdan sonraki kısımları okumadım ama burada bir cevap yazma durumuunda hissettim. 10 yıllık evliyim. eşimin hem psikolojik sorunlarından hemde karakterinden dolayı evliliğimin 9 yılı cehennem azabı gibi geçti. fiziksel şiddet de gördüm artık sözlü şiddet hayatımızın vazgeçilmezi olmuştu. bende annemi tam 3 aylıkken kaybettim. yani kısaca zorlu bir yaşantım oldu ve bu arada 16 yaşında başka bir şehire çalışmaya gittim. yani ailemin yaanından çocuk denecek yaşta ayrıldım ama hiçbir zaman o kadar sevgisiz büyümeme rağmen eşimden başkasını aklımdan bile geçirmedim. Çünkü ben bir anneyim. hep Allah'a sığındım dua ettim. şu anda ise hamdolsun herşey yolunda o eski eşimden eser yok ve ben eşime diyorumki ben 1 yıllık evliyim. Yazmadan geçmeyim evlenmeden önce çıktığım kişi evlendikten sonra da çok peşimden koştu ama 1 kez bile taviz vermedim. kusura bakma uzun oldu belki ama ne ailesizlik ne sevgisizlik hiç bir şey eşini aldatmaya neden değil canım. İnsan sevebilir her yaşta her durumda ama kimsenin canını yakmadan. ayrıl eşinden ne yaparsan yap ama yaşadığın hiç bir zorluğu eşini aldatmaya kılıf olarak kullanma.

Bu kadına hak veren, saygı duymak lazım diyenlere;
Sevgilisi olan adamda evliymiş ki buna hiç şaşırmadım kendi ailesine çocuklarına saygısı olmayan karşısındakinin ailesine çocuklarına saygı duymaz, acımaz.
Eğer aranızda aldatılan varsa karşımdaki kadın -eşimin sevgilisi- nasıl biri demesin.İşte aynen böyle biri, böyle düşünen biri.
Hala bu kadına saygı duyuyorum diyen varsa günün birinde eşiniz sizi aldatırsa, eşinizin sevgilisinede "aşkınıza saygı duyuyorum" dersiniz umarım :50::50::50:

Insanlar duygularına gem vuramazlar. Ben yapmam ben etmem demek kadar yanlış bir cümle olamaz. Evet evli olupta başkasına aşık olunabilir(evlerden ırak olsun ama)buraya kadar bir sorun yok. Keşke olmasa ama oluyomuş. Boşan ve istediğini yap. çocuklarına yarın bir gün ne diyeceksin çok merak ediyorum. Kendin gibi bireyler yetiştiriyorsun onlarda kocalarını aldatacak.
Bunların hepsini boşverdim ben seviyorum diyosun ya birde seviliyorum.
Akşam olunca sevdiğin başka birinin koynuna gidiyor sen başka birinin koynundasın.
Peki bunu nasıl hazmedebiliyorsun. Her gece karısı sevdiğine seviyorum dediğin kişi de karısına dokunuyo. Bu ağır gelmiyor mu sana.
Birde çocuklarını bırakmayacakmışsın yaa. Sevdiğin adam çocuklarına yuvasına rağmen seninle birlikte ise sanıyor musun ki senin çocuklarına babalık yapacak. Bunu iyi düşün derim...

ben gerçeklerinizi göz önüne sundum kaçamazsınız bu gerçeklerden istediğiniz kadar sakin olun yada yıpratın kendinizi benim yaşadığım gerçeklerin bir çoğunu yaşıyor burdaki kadınlar ( aldatılmayı) ve bunu sineye çekebiliyorsunuz benim çekmediğim gibi

siz değilmisiniz defalarca aldatılan geceleri yalnız uyumaktan şikayet eden hala sizi aldatan adamın nikahındasınız bu nasıl sineye çekmemek bal gibi çekmişsiniz işte. sizinde aldatıyor olmanız sineye çekenlerden sizi bir adım yukarı değil aşağı çekiyor. üstelik sevgilinizde evli belkide çocuklu. siz eşinizin sizi aldattığı kadınlardan da aşağıdasınız çünkü biliyorsunuz herşeyi. o kadını yada çocukları düşünün demek çok safça olur kendi kızlarınızı bile gözünüz görmezken. iyi bir anne olduğunuzu yazmışsınız. iyi ebebeyn olmak iyi örnek olmaktan geçer. siz sigara içiyorsanız çocuğunuza sigara içmek kötü demenizin hiç bir anlamı olmaz. eğer hiç bir ahlak değerine sahip değilseniz kızlarınıza hiç bir şey veremezsiniz. zaten eşiniz öğrendiyse kızlarınızı haftada bir anca görürsünüz

slm arkadaslar bir erkek neden aldatır? bir kadın neden aldatır ? evlilikte mutsuzlugun temılınde yatan gercekler nelerdir? merak ettıgınız olursa yardımcı olmaya calısırım psikoloji ve rehberlık alanım...

slm arkadaslar bir erkek neden aldatır? bir kadın neden aldatır ? evlilikte mutsuzlugun temılınde yatan gercekler nelerdir? merak ettıgınız olursa yardımcı olmaya calısırım psikoloji ve rehberlık alanım...

Konu sahibi sizinle irtibata gecsin bence, cunku ihtiyaci var fazlasiyla....

Konu sahibi ; herzaman Allah tan hayirli evlat istenir ya bence hayirli Ana babada istenmesi gerekirmis. O Cocuklarinin ne kabahati vardida sizin gibi anne babaya sahipler.

Senin ask diye yuvani yikipta kostugun seyin arkasinda yuvani yikiyosun cocuklarinin hayatini mahfediyosun, cocuklarin gelecekte kocalarinin nikahi altindayken baska adamlarla iliskisi olmasi iyi bisey mi senin icin ?

Hic biseyin gerekcesi aldatmak degildir. Dini acidan bide bak istersen bu yasadigin olaya ? Ahirette Allahu Tealanin karsisina ne yuzle cikicaksin ?

Kizmak kotu yazmak istemiyorum yanlisda anlama beni kirmak istemem sizi.... Lutfen kendinize gelin.

Ya kusura bakma da ne yuzsuzce bır tavır bu???evlılerde sevebılırmı?bunu bır erkek dıle getırseydı bır olup paralamıstık adamı o yuzden aynı tavrım sana da cok ayıp edıyorsun cok...ihanet ınsanogluna yakısan en son sey..kadın olarak utandım...

ya yorumları okudukca sınırlendım ve yazasım geldı..lafa bak ben bosanacak kadar cesur degılım...sen ne mıdesızsın arkadasım hadı kocana acımıyorsunda o adamın karısı senın hemcınsın ..???buna metres olmak mı desem dost hayatımı yoksa .................???????????ılk kez bu forumda yıllardır varım agzımı bozmamak ıcın zor tutuyorum kendımı..ALLAH senın gıbılerı uzak tutsun bızlerden...bekarım ama nısanlıyım ve senın gıbıler yuzunden evlenmeye korkar oldum kocamı ayartırmı dıye..ha o senle olan evlı adam varya...o na dıyecek soz bulamıyorum zaten..senı kocanın yanına bırakırken mıdesı bulanmıyo mu ya sabırrrrrr:47:

arkadaşlar acizane işin erbabı olarak bir kaç noktaya değinmek istiyorum müsadenizle:
ilk önce günah kavramı: duygu yada düşüncenin günah olma ihtimali yoktur. zira Allah düşünce kısmında su-i zan etmeyin der yani kimse hakkında kötü düşünmeyin. diğer yandan bir şeyin günah sayılabilmesi için fiiliyata dökülmesi gerekmiyor mu- en azından ben öyle biliyorum-? örneğin Peygamber a.s.v. zina ile suçlanan bir kadın için 3 şahit geldiğinde 4. de gelsin diyor. 4. geliyor ve hepiniz şahitmisiniz diyor onlar da evet diye yanıt veriyorlar. daha sonra çıplak olarak gördünüz mü diye sorduğunda 3 kişi evet 4. kişi hayır diyor. ve kadın recm -taşlanarak öldürülme cezası(şeriaata göre)-edilmiyor. günah kısmını bence Allah' a bırakmak daha doğru gibi geliyor.
sevmek: kişinin duygularına hakim olması durumu sanırım ilk insan yaratıldığından beridir pek mümkün olmayan bir durum. bu konu önceden soru sorup cevap vermek gibi. örneğin yalan söyler misiniz? sorusuna pek çok kişi yalan söylemem yanıtını verir. ancak yalan söylemiyorsa bir kişi yalan denilen kavramın ne demek olduğunu bilmemesi gerekir. başka bir örnekle anlatmak gerekirse;küncü severmisin diye bir kişiye sorulduğunda -kendisi susamdır- kişi eğer küncünün ne olduğunu biliyorsa ya severim ya da sevmem gibi bir yanıt vermesi gerekir. hiç yememiş, bilmemiş bir kişi küncü ne ya? diye bir soru yöneltir. kısacası kimsenin şunu dememesi gerekiyor: aldatmak mı? asla! git, boşan! gibi ifadeler olayın içerisinde olmayan bizler için hakikaten büyük sözlerdir. hiç bir zaman danışanlara yön verilmez psikolojide. kişi kendisi karar vermeli ne yapması gerektiğine. kişiye burada yapılacak en büyük yardım duygularını, düşüncelerini, içinde bulunduğu anı, ne yaptığının farkına varmasını sağlamak, farkındalık yaratmaktır. kısaca içinde bulunduğu durumla ilgili bir muhasebe yapmasını sağlamaktır.
diğer yandan yazılanları kaba taslak okudum. rasladığım bir kelime bir kadından duymayı düşündüğüm en son cümle idi: bunu bir erkek yapsa neyse ama bir kadın asla yapmamalı! bu nasıl bir yargıdır,nasıl bir düşünce yapısıdır? ahlak dediğimiz olgu kadın ve erkek içindir. Din ise hepiniz bilirsiniz ki haram ve helal konusunda kimseyi ayırt etmez. zira Allah katında en üstün olanlar takva yönünden üstün olanlardır...

ayrıca bu itirafı buraya yapan arkadaşım bu itirafı neden yaptığın konusunda bir kaç düşünce geliştirelim.
1- iyi niyetli düşünecek olursak eğer kimseye anlatamadı, düşünceler boğdu ve belki birileri arkadaşımıza bir öneride bulunur düşüncesi ile geldi ve anlattı ki bence yanlış bir yoldur bu. eğer bu durumdan çıkamıyor ise profesyönel yardım alması gerekir.
2- eğer bunu günah olarak yorumluyorsa bu günahı burada anlatarak ikinci bir günaha neden olmuş bulunmakta.
3- birileriyle yaşadıkları açısından ortak noktada buluşmak istemiş olabilir.
4- böyle bir topic açarak ilgi çekmek istemiş olabilir.

her iki taraftan bakmak gerektiğine inanıyorum...

hepinizden özür diliyorum haklı idiniz ben sadece onun için bir heves bir hevesmişim ve beklediğiniz şey oldu terkedildim. Eşimi kazanma yoluna gidecem artık ...

hepinizden özür diliyorum haklı idiniz ben sadece onun için bir heves bir hevesmişim ve beklediğiniz şey oldu terkedildim. Eşimi kazanma yoluna gidecem artık ...

eşini sevmediğin ortada bence bir an önce ayrıl bu çocuklar içinde senin içinde kocan içinde en hayırlısı

erkek milleti böyle işte.maymun iştahlı her zaman. sana seviyorum derken başka başka neler yaptı kimbilir..
ders olsun bütün kadınlara !

Son düzenleme:
erkek milleti böyle işte.maymun iştahlı her zaman. sana seviyorum derken başka başka neler yaptı kimbilir..
ders olsun bütün kadınlara !

haklısın görememişim elinde oyunca olduğumu, duyduğumu sandığım karşılıksız sevgi kör etmiş gözlerimi göremedim hiç bir şeyi

Back
X