Yasak aşk

onlyjb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2015
35
3
29
Bayanlar ben yanlış bir şey yaptım. Uzun yıllardır tanıdığım bir arkadaşım vardı. Onla buluşacağımız ilk gün evine gittim dışarı çıkmayı pek sevmiyor, babası tarafından çekiniyordu. Babasıyla beni almaya geldiler. Koyu bi sohbet açıldı falan. Böyle günler geçti. Arkadaşım bazen telefonunda TL yokken babasından annesinden De arardı ki böylece babasına numaram oldu. Bir gün işte mesajlar faalan geliyor ben arkadaş sandım ama inanmasam da böyle dalgaya vurmuş bende rahat rahat yazıyorum. Sonra rahatsız oldum bir an da kızıp aradım gerçekten bir adam çıktı yani babası. Ben kızınca mahçup olmuş işte özür dilemeye geldi. Beni eve zamanında arkadaşım ve babası bırakmıştı arabaları ile çünkü oradan biliyor evimi. İşte sizin oralardayım bilmem ne gelir misin diye. Şaşırdım ama gidesim geldi gittim. Böyle kafede sohbete başladık falan zamanla etkilendim. Saçma belki ama o da. Şuan gayet yakınız ve çok seviyorum
Hatta inanın ilk kez sevdiğimi hissediyorum. Arkadaşıma söylemem gerekiyo mu

Hahahaha ya ama yerime koysana insan merak ediyor tereddüt etse bile
bu tarz konularda kimseyi kınamam Allahım şaşırtmasın kimseyi ama sence yaptugun şey mantıklı mı? yani adam baban yaşındadır herhalde ya içinde bulundugun durum garip yada gariplik bende. Sonu olmayan bi yoldasın çok üzgünüm..

Ahahah sen aşk sanıyosun o gizliliğin yasaklığın heyecanını. Benim başıma geldi valla cevremdeki coğu insanda gayet aşık çok uzak bir ihtimal değil korkma, bide adam açısından bakınca senin suçun yok suç cocugu yasında kıza göz diken adamda.kesin medeni halide evlidir bu adamın..

bu tarz konularda kimseyi kınamam Allahım şaşırtmasın kimseyi ama sence yaptugun şey mantıklı mı? yani adam baban yaşındadır herhalde ya içinde bulundugun durum garip yada gariplik bende. Sonu olmayan bi yoldasın çok üzgünüm..
Çok genç biri yinede. Yurtdışı kültürü ile yetişmiş babası Türk. İş için Türkiye de. Yani gençliği hep yurtdışı. Belki o kadar da büyük bir suç gibi gelmedi

Ahahah sen aşk sanıyosun o gizliliğin yasaklığın heyecanını. Benim başıma geldi valla cevremdeki coğu insanda gayet aşık çok uzak bir ihtimal değil korkma, bide adam açısından bakınca senin suçun yok suç cocugu yasında kıza göz diken adamda.kesin medeni halide evlidir bu adamın..
Ayrılmak istemiyorum ama

Rus olanı ne yaptınız?
Aynı anda birkaç adama aşık olabiliyorsunuz demek?
Üstelîk biri evli,yoksa rusta mı evli?

arkadasının babasıyla goruyorsu bence yaptıgının ne kadar yanlıs oldugunun pekde farkında degilsin gec ve karıdan baskasının hayatıymıs gibi bir izle daha fazla ilerlemeden gorusmeyi kesmelisin

Rus olanı ne yaptınız?
Aynı anda birkaç adama aşık olabiliyorsunuz demek?
Üstelîk biri evli,yoksa rusta mı evli?
Ne rusu? Hesap benim değil kardeşimin. Bende dayanamadım yazdım daha fazla akıl danışmaya ihtiyacım vardı

arkadaşına söylemelisin tabi...hatta arada birlikte takılırsınız ailece....
başka işiniz yok mu sizin....başka forumlar var fantezilerinizi falan yazın daha detaylı anlatırsınız...

off bu hiakeye çok bayat,yaratıclık yok merak uyandırmıyor azıcık düşünme gücünüz olsun ya hu zekanız bu kadarına mı yetiyor,yazık üzüldüm.

X