.ama aklımdan çıkartmak istiyorum olmuyo olmuyo.sanki oda bana açılsa bişey olucak tabiki olmıcak ben Nasıl müsade ederim.arkadaşlar neolur yardım edin kısmı yeterince açıklayıcı sen adamdan ışık görür görmez evet açılmasını istiyorsun.
Kocam beni dövdü,horladı,hatta kayınvalide dahi bana hak verdi deyip bu gönül kayışını haklı çıkarmaya çalışıyorsun.Bak arkadaşım büyük konuşmak istemiyorum.Gerçekten inanıyorum ki başa geliyor,en inandığın doğruları bile çiğneyip geçebiliyorsun.Ama gittiğin yol yol değil.Eşini de geçtim sorumlu ve sana muhtaç bir çocuğun var.Aklı erdiğinde bu sitede konu açıp "annemin evlilik dışı ilişkisi var çok mutsuzum babama söylesem biliyorum kötü şeyler olacak" gibisinden çare arayacak belki.BKNZ:eski konulardan bulabilirsiniz örneklerini,çoğu o kadar yürek parçalayıcı ki.Çocuk girmiş 17-18 yaşında kaç yaşındaki annesinin elinden telefonunun düşmediğini,erkeklerle konuştuğunu ne yapması gerektiğini bilmediğini söylüyor.Buradaki bayanlardan çare umuyor.Bu sadece bir örnek.Çocuğunu kendinden uzaklaştırma.
Kimsenin eşi dört dörtlük değil,sorsak herkes bir şekilde çekmiş,adam senin çocuğunu iki sevdi diye mi iyi oldu zannediyorsun.Ya da varacağın o insan daha mı iyi çıkacak sanıyorsun???
Lütfen düşünün bunları bir kez olsun