Yasak aşk

A
Inşallah beyninizde silersiniz.. Çok zor anlayamam sizi ama düşene vuramam. Lütfen beyninizde silin onu. Kalkıp iki rekat namaz kılın dua edin kendinize. Birçok güzel ayetlerimiz dualarimiz var. Onları okuyun. Her aklınıza geldiğinde rabbim diyin. Gidin bir yavrunuzun yanına uyurken bakın ne göreceksiniz. Eminim ki o zaman kendinizden nefret edeceksiniz. Ve icinizdekileri sileceginize eminim. Gidin bakın ne göreceksiniz. Allah sizi yanlıştan uzak tutsun. Iyi geceler dilerim.
amin çok teşekkürederim size Allah razı olsun

A
Nasil brsey yapmamissin anlamadim seytan boyle yoldan cikarmaya calisio belli ki
Bunlari dusunmen bise
Buraya konu acman bise
İnstigram a eklemen bise
Artik karsima cikmiyo paylastiklarimi begenmio demen bise
Bence kendine gel seytani def et o pis nefsini sustur ates den uzak dur kardeşim
Hz. Yusufun o zor annda yaptigi dua varya Allaha siginiyor dunya guzeli istekli br kadin karsisnda Allah a sigindi oo
Sende sigin kulagina fisildayan seytana da dikkat et bunlar kesnlkle senn dusuncelerin degil
Allah razı olsun gerçekten kendime geldim

Normalde bu tip durumlar
kadın aklımdan nasıl atarım diyor daha eyleme dökülmüş bir şey yok,
instagramdan eklemen falan hiç hoş şeyler değil ama sevgi ilgi açlığın var eminim. ama lütfen yol yakınken eşine çocuğuna sarıl, eşine sarılamıyosan bile çocuğuna ver bütün sevgini, bütün gücünü çocuğundan al.

birisi yorum yapmış nasıl banlanmıyor anlamıyorum çocuğun eşinden mi şüphedeyim demiş. bu midesizlik nedir ya? lafa bak. nasıl görmeden etmeden bir kadına böyle iğrenç bir yakıştırma yaparsın hiç Allahtan korkun yok mu?
Çok haklısın arkadaşim. .dışardan davulun sesi hoş geliyor arkadslara. .kinamayin kinadiginiz şey başınıza gelnedikce olnezsiniz .....

Adam zaten resmi davranıyor adamın bir ilişkiye niyeti yok ki. Arkadaş kendi platonik takılıyor. Yem olacak bir şey yok zaten. Resimlerini bile beğenmekten vaz geçmiş adam daha ne yapsın. konu sahibinin yapacağı iş ondan uzaklaşmak sosyal medya hesaplarından, aklından silmek. İş arkadaşta bitiyor.
Evli kadının resimlerini begenmek ne demek ya
Esi dostu degil hicbir seyi degil
Adam bende süphe uyandırdı, ama yanlıs oldugunu anlayıp konu sahibinden önce vazgecti bence.

A

Allah razı olsun gerçekten kendime geldim
Senden de razi olsun ve hep adim dahi atarken dusun Allah bu yaptigimdan razi olur mu bu soruyu kendine hep sor kardeşim uc gunluk dunyevi hevesler icin ebedi hayatini yakma dunyaya gelme amacimiz ask bocek degil sinav iste imtihanlar btmez sen gecmeye bak

Evli kadının resimlerini begenmek ne demek ya
Esi dostu degil hicbir seyi degil
Adam bende süphe uyandırdı, ama yanlıs oldugunu anlayıp konu sahibinden önce vazgecti bence.

Evet haklısınız eşi dostu filan değil de ekleyince nezaketen de beğenmiş olabilir. yanlış olduğunu da anlamış olabilir.

Yok ben sizi başka konuma sokmadım. Ne ederseniz kendinize edersiniz sonuçta,banane sizin konumunuzdan..
Ama değerlerimize yazık oluyo ya böyle,ona üzülüyorum.
Siz bunu çok normal bişeymiş gibi anlatırsanız...
Neyse ya,demedim bişey
Ah kardeşim normal gelse paylaştırmıyorum ya kendime çok kızıyorum ağlıyorum kendimden utandığım için

Evinde mutlu değilsin ..Bu yüzden dışaridan gelen azicik bir ilgi hoşuna gidiyor. .Bu eşinin eksikliği senin değil bunu unutma..artıları eksileri koy önüne ..ve nasıl bir yol izleyecegini belirle. .Bu tip durumlar oluyor çünkü. ..her şey eşinin elinde aslında. Onu karşına al ve konuş. .aranızdaki muhabbeti ilgiyi yeniden canlandir. .bu senin doğal hakkın. .baktın olmuyor şiddet devam ediyor v .s..o zamn Allah in verdiği cana eziyet etme.. ama sunu da bil canm erkeklerin ilgisi geçici. ..bi zamn sonra rutine bagliyorlar. .
Allah razı olsun doğru diyosun eşime dedim halbuki çok ilgisiz bırakıyorsun diye ama bu benim suçum.eşim benimle hiç konuşmuyor çocukla ilgilenmiyor aramıyo.ben dışarda çok ilgi görüyorum ama inanın muhatap bile olmuyorum aklıma giren kişi çocuğumu çok seviyo oynuyor ondan sanırım sanki bulamadığım herşeyi ona yükledim hayal ettim aşık oldum ama çok sarstı bu konuşmalar aklımı başıma alıcam

Konu sahibi arkadaşım, Benim actigim konuyu bir oku da gör bakalım bir anlık düşüncesizlikler nelere mal oluyor? Tek bir annenin sorumluluk sahibi olmaması bütün aileyi ne hale getiriyor, herkesin hayatini nasıl kördüğüm ediyor, ondan sonra ne yapacağına karar ver oldu mu?
Nerde konu çok merak ettim

.ama aklımdan çıkartmak istiyorum olmuyo olmuyo.sanki oda bana açılsa bişey olucak tabiki olmıcak ben Nasıl müsade ederim.arkadaşlar neolur yardım edin kısmı yeterince açıklayıcı sen adamdan ışık görür görmez evet açılmasını istiyorsun.
Kocam beni dövdü,horladı,hatta kayınvalide dahi bana hak verdi deyip bu gönül kayışını haklı çıkarmaya çalışıyorsun.Bak arkadaşım büyük konuşmak istemiyorum.Gerçekten inanıyorum ki başa geliyor,en inandığın doğruları bile çiğneyip geçebiliyorsun.Ama gittiğin yol yol değil.Eşini de geçtim sorumlu ve sana muhtaç bir çocuğun var.Aklı erdiğinde bu sitede konu açıp "annemin evlilik dışı ilişkisi var çok mutsuzum babama söylesem biliyorum kötü şeyler olacak" gibisinden çare arayacak belki.BKNZ:eski konulardan bulabilirsiniz örneklerini,çoğu o kadar yürek parçalayıcı ki.Çocuk girmiş 17-18 yaşında kaç yaşındaki annesinin elinden telefonunun düşmediğini,erkeklerle konuştuğunu ne yapması gerektiğini bilmediğini söylüyor.Buradaki bayanlardan çare umuyor.Bu sadece bir örnek.Çocuğunu kendinden uzaklaştırma.
Kimsenin eşi dört dörtlük değil,sorsak herkes bir şekilde çekmiş,adam senin çocuğunu iki sevdi diye mi iyi oldu zannediyorsun.Ya da varacağın o insan daha mı iyi çıkacak sanıyorsun???
Lütfen düşünün bunları bir kez olsun

:KK9::KK9:

Allah razı olsun doğru diyosun eşime dedim halbuki çok ilgisiz bırakıyorsun diye ama bu benim suçum.eşim benimle hiç konuşmuyor çocukla ilgilenmiyor aramıyo.ben dışarda çok ilgi görüyorum ama inanın muhatap bile olmuyorum aklıma giren kişi çocuğumu çok seviyo oynuyor ondan sanırım sanki bulamadığım herşeyi ona yükledim hayal ettim aşık oldum ama çok sarstı bu konuşmalar aklımı başıma alıcam

bakın işte düzgün düzgün konuşulursa konu sahibi de hatasını anlıyor. hatasından dönüyor. Allah rızası için diyorum şu laflara üsluba biraz dikkat edilsin. böyle yaparak yanlış yola sevkedersiniz.

heee evli barklı halinle sana adamı tavlaman için tavsiyeler mi verilmesini bekliyorsun

şimdi amacın ne ???

eskiden çok ilgiliydi de birden soğudu falan filan

Arkadasım kimse kimseyi kınamamalı. Herkes hata edebilir. Nolur nolur yapma hata eşin yapmış hata ya boşan hayatına bak ya da bu yola sapma. Düşündün mü olsa saparsan eşinden ne farkın kalcak kı ya. Bak burada sorduguna gore sen de bir akıl istemişsin sinmemiş içine. Unut nolur yapma bu hatayı sakın çok büyük hata olur. Aslında evliliğinde mutlu olsan zaten düşünmezsin mutsuzda olsan sakın düşünme yakışmaz sana silkelen dua dua et kendine gel. Engel olamazsan boşan ve yoluna bak olur mu ? umarım hayırlı olan olur

Back
X