Ben durumunuzu öyle tiksindirici bulmadım, hoş değil elbet ama çarmıha gerilecek bir durumunuz yok. Bir kadın olarak hem aldatılmak hem ilgisizlik gibi sebeplerle boşluğa düştüğünüzü ve bu kişinin aslında herhangi bir çaba da göstermeden sizi heyecanlandırdığını anlıyorum. Siz bu heyecanın etkisinde kalmışsınız. Hayatınıza sırf bu heyecan renk getirmiş, psikolojinizin bir nevi kendini mutlu etmek için yarattığı bir serap.
Direk boşan diyenleri anlamakla birlikte tavsiyenin uygulanabilir olduğunu düşünmüyorum, evlilik bence ciddi bir kurım olduğu gibi uzun vadeli düşünülmesi gereken, bazı krizleri atlatacak güçte bir yapı olması gerekir.
Taraflardan birinin aklının karışması boşanma için yeterli bir etken değil. Belki kafanızda ölçüp tartıp kocanızı ve yuvanızı seçeceksiniz belki de hayatınıza yeni bir sayfa açmayı. Ben bir tartma aşamasında olduğunuzu düşünüyorum.
Herhangi bir eyleme geçmemişsiniz, düşünce suçu sizinki:)
Sadece şunu önerebilirm, o kişi hayallerinizde o kadar etkileyici, gerçek hayatta -şayet birlikte olursanız- şuan kafanızda büyüttüğünüz gibi biri değil. Tadında bırakmak en iyisi, üzerine hayal kurmayın, daha çabuk unutursunuz.